Legally-Fashion: 5 werk outfits – 1 broek

11.04.2015

IMG_8386-001
In navolging op de office outfits van vorige week met louter jurkjes en rokjes volgt nu de editie met 5 outfits met broeken. Nu heb ik de mazzel dat ik niet heel netjes op mijn werk hoef te verschijnen en broeken bij mij dus al snel skinny zijn of bij hoge uitzondering draag ik zelfs wel eens een spijkerbroek. Kijk snel mee naar mijn 5 favoriete werk outfits met 1 broek.

outfit 55
Herken je het, je staat op en hebt nog slaap in je ogen zitten. Wat moet je in godsnaam aan naar kantoor? Eigenlijk wil je daar helemaal niet over nadenken op dat moment want het enige wat je wil is nog even in bed blijven liggen. Deze outfit post geeft je in ieder geval al 5 outfit ideeën met 1 broek en laten we eerlijk zijn iedereen heeft wel een zwarte broek, toch?

Mijn exemplaar is van de H&M. Ik kocht dit model 3 jaar geleden al eens maar helaas zaten er vorige week ineens miraculeus gaten in. Ik bestelde snel een nieuwe want dit is en blijft mijn favoriete broek, hij zit lekker en blijft ook de hele dag goed zitten. Daarbij kost hij maar €19,95 en voor een krent als ik is dat een perfecte prijs!

Ik moet trouwens wel nog even zeggen dat ik de mazzel heb dat een skinny jeans kan op mijn werk, want ik weet dat dit echt niet overal het geval is als je op een kantoor werkt. Sterker nog, ik zie er meestal heel netjes uit vergeleken met mijn collega’s en draag meestal alleen op casual Friday sneakers of iets met spijkerstof.

outfit 53
Maandag: Net als op de foto
De oplettende lezer/kijker herkend deze outfit van de foto’s die voor mijn werk zijn genomen. Tijdens die shoot droeg ik deze outfit namelijk ook. Met het jasje dicht vind ik het een nette doch niet te zakelijke outfit die precies past bij mij maar ook het beeld wat ik als Legal Counsel bij een mediabedrijf uit wil stralen. Dit is al tijden echt een favoriet en kan ook altijd, zowel in de zomer als in de winter, al draag ik in de zomer sneller pumps onder mijn broek.

Wit Colbert: H&M | Zwarte Broek: Divided H&M | Grijs Shirtje: H&M | Laarsjes: Manfield

outfit 51
Dinsdag: simpel doch chique
Dit jasje kocht ik 2,5 jaar geleden en nog steeds ben ik er erg blij mee. Doordat het wat korter is, draag ik hem ook vaak over een jurkje maar met deze peplum top kan hij ook prima! Zwart wit is sowieso wel een fijne combinatie vind ik altijd maar deze vind ik niet te tuttig of saai worden.

Zwart Jasje: Mango | Zwarte Broek: Divided H&M | Peplum tom: H&M | Pumps: H&M

outfit 52
Woensdag: Vrolijke woensdag
Zwart is ook maar zo zwart en ik betrap mezelf er net iets te vaak op dat ik veel donkere kleuren draag in de winter dus deze blazer is daarbij echt een uitkomt. Hij is fel oranje met wat roze en geel er door heen en zorgt bij mij voor een instant vrolijk gevoel. Het mooiste is misschien nog wel dat hij slechts €17,95 kostte bij de Primark 2 jaar geleden. In de zomer is hij trouwens ook heel leuk op een witte broek! Maar in ieder geval is het wel fijn om ook wat gekleurde jasjes in je kledingkast te hebben. Een jasje ziet er vrijwel altijd netjes uit en door er wat kleur in aan te brengen wordt het al snel niet meer zo saai en standaard.

Jasje: Primark | Zwarte Broek: Divided H&M | Shirtje: H&M| Pumps: H&M

outfit 5
Donderdag: Black/white/black
Simpel is niet altijd fout en ik ben dan ook erg blij met deze combi. In de winter vind ik het erg fris dus kies ik nog wel eens voor het dragen van een jasje over het shirtje maar nu het weer wat warmer wordt vind ik dit een prima outfit. Hij is niet verpletterend maar je ziet er wel netjes en verzorgd uit, zoals gezegd; gewoon prima.

Zwarte Broek: Divided H&M | Shirtje: Villa | Laarsjes: H&M

outfit 54
Vrijdag: Casual Friday
Een van mijn favoriete outfits op dit moment is toch wel deze outfit. Niet alleen voor op vrijdag maar ook voor in het weekend. Naar kantoor kies ik iets eerder voor mijn laarsjes maar met gympen staat het ook super leuk vind ik zelf, dan wissel ik meestal af tussen witte Converse gympen of mijn grijze Nike Free gympen.

Spijkerjasje: H&M | Zwarte Broek: Divided H&M | Gestreept Shirtje: Esprit | Laarsjes: H&M

Waar combineer jij het liefst een zwarte broek mee? 

Tags: , , , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Legally-Life
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Joyce 11.04.2015

  Wat een leuk artikel en een leuke kledingstijl heb je! Lijkt veel op mijn stijl! En leuk om dan te zien dat je toch redelijk chique dingen kunt kopen bij de H&M 🙂

 • Reageer Marlijn 11.04.2015

  Wat een leuke outfits! Dat jasje van de primark vind ik heel mooi, meestal is de kwaliteit dan wat minder maar als hij al 2 jaar mee gaat dan valt dat dus reuze mee.

 • Reageer Simone 11.04.2015

  Leuk! Die broek van H&M ken ik nog niet, die ga ik eens in de winkel bekijken.

 • Reageer Elma 11.04.2015

  Wat een leuke outfits! Die broek van H&M lijkt me ook wel handig om te hebben!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.