Legally-Fashion: Suède rok

18.04.2015

IMG_8516-001
Misschien had ik de titel van dit artikel beter kunnen maken: Legally-Brunette en het dilemma van de suède rok. Als ik ‘de bladen’ mag geloven is suède een van de trends van dit seizoen en dus waagde ook ik me aan een stoer suède exemplaar, van de H&M, dus lekker betaalbaar. Vandaag laat ik zien hoe ik hem draag. 
Allereerst de rok, ik zag hem, werd verliefd, hij belande in mijn winkelmandje en binnen no time hing hij in mijn kast. Waarschijnlijk ene bekend fenomeen voor vele van jullie en waar ik bang voor was gebeurde. Hoewel ik het rokje namelijk heel leuk vind, heb of beter gezegd had, ik geen idee hoe ik hem moest dragen. Aangezien suède rokjes ‘de trend’ zijn leek het me daarom wel leuk om mijn outfits met dit betaalbare exemplaar  van de H&M met jullie te delen.

IMG_8542-001
Cozy
Voor een zondag waarop je gaat lunchen, er net even wat verzorger uit wilt zien, maar toch comfortabel. Deze combinatie heb ik nu al 2 keer aangehad en ik kreeg telkens veel complimentjes. Het licht roze shirtje dat ik draag is van de Zara en mijn laarsjes zijn van de H&M. Hoewel donkerbruine of beige kleurige laarsjes er natuurlijk het mooiste bij staan, heb ik die niet en vind ik deze zwarte een prima alternatief.

IMG_8549-001
Casual Chique
Deze heb ik afgelopen week naar kantoor aan gehad. Een simpele blouse van de Primarkt, een bruine panty en enkellaarsjes van de H&M. Soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn, toch?  Deze outfit is ook zonder panty trouwens erg leuk, maar helaas is het nog een beetje te houd om zonder panty de deur uit te gaan.

IMG_8515-001
Summer feeling
Simpel, zeg maar gerust heel simpel, maar wel gekleed. Met een simpel wit shirtje en een paar pumps ben je binnen een mum van tijd klaar en laten we eerlijk zijn iedereen heeft wel een simpel wit shirtje in de kast liggen, toch? [Gehele outfit + schoenen is van de H&M]

Heb jij al een suède rokje in je kast hangen? 

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Josefien 18.04.2015

  Alle combinaties staan je heel mooi! Mooie rok!

 • Reageer Nathalie 18.04.2015

  Herkenbare situatie, de rok staat je wel erg leuk! Ik vind persoonlijk de laatste combi het mooist, hopen op mooi weer dan maar! 😉

 • Reageer Bente 18.04.2015

  Haha ja erg herkenbare situatie. Een ander ‘probleem’ dat ik heb is dat ik vaak rokjes en jurkjes koop omdat ze zo leuk zijn, maar over het algemeen draag ik eigenlijk altijd broeken dus die rokjes en jurkjes hangen veelal ongedragen (of in ieder geval heel weinig gedragen) in mijn kast.

  Je hebt deze rok erg leuk gecombineerd! Niks meer aan doen 🙂

 • Reageer Dionne 18.04.2015

  Wat een super leuke rok! <3

 • Reageer Jolien 18.04.2015

  Wat staat hij je mooi! Ik was niet zo voor de suède maar je hebt me overtuigd dat het heel mooi kan zijn.

 • Reageer Ilona 01.04.2017

  Ik zoek hem nogsteeds 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.