Legally-Fit: Betaalbare sportkleding

29.04.2015

Betaalbare Sportkleding
Het mooie weer dient zich weer aan en dat betekent dat de korte broekjes, shirtjes en tanktops weer uit de kast gehaald mogen worden. Hoewel er vast nog wel iets ligt in de kast, is er natuurlijk niets zo leuk als een nieuw setje. Vandaag een zomerse editie van het item betaalbare sportkleding. 

Nieuwe kleding werkt als een extra motivatie bron. Die workout gaat net even iets beter als jij je zelfverzekerd voelt in je nieuwe outfit en tevens werkt het als een beloning omdat je zo goed bezig bent. Hoe goed het ook werkt, het kan natuurlijk niet zo zijn dat je een lening af moet sluiten of persoonlijk failliet gaat door de hoeveelheid sportkleding die je koopt. In navolging op het artikel over budget sportkleding welke ik vorig jaar al plaatste, vandaag weer een artikel vol tips en trics om betaalbare sportkleding te scoren zodat jij straks weer helemaal volgens de laatste sporttrends kunt gaan knallen.

Een laatste tip voordat ik los brand, je kunt beter bezuinigen op de kosten van de spullen waar je in sport dan op de kosten van het materiaal waar je op sport. Goede schoenen maken of breken jouw workout!

Pictures6
H&M, Primark, Forever 21
Wil je er altijd volgens de laatste trends bijlopen dan zijn de H&M, Primark en Forever 21, de winkels voor jou om je sportkleding te gaan kopen. Felle kleurtjes en ieder seizoen een nieuwe collectie waardoor je er altijd volgens de laatste sporttrends bij loopt. Nee, de kleding die je hier koopt gaat geen jaren mee over het algemeen en al helemaal niet als je het intensief gebruikt, maar stiekem is dat ook gelijk een goede reden om ieder jaar wat nieuwe dingen te kopen. Met de kleine prijsjes die ze hanteren heb je al een sport bh voor €14,95, een broek voor onder de €20,00 en een top voor rond de €14,95. Oftewel, voor €50 kun je al helemaal klaar zijn.

Pictures1-002
Dat is bijvoorbeeld te zien aan de 3 setjes die ik bij de H&M samenstelde. hier kun je zien dat je voor ene bedrag net rond de 50 euro een hele complete outfit kan scoren. Voor het zelfde geld kun je bij bijvoorbeeld Nike alleen een broekje kopen, dus niet zo gek dat de sportlijn van de H&M zo goed loopt.

Collages1
Betaalbare Merkkleding
Sommige mensen zweren bij merkkleding als het gaat om sportkleding. Zelf ben ik bijvoorbeeld helemaal weg van Nike en Adidas omdat ik het zo  prettig vind zitten. Helaas zijn de prijzen bij deze merken echter niet betaalbaar te noemen. Wil je toch graag kleding van merken dan zijn er ook nog genoeg opties om dit betaalbaarder te kunnen kopen. Zo heeft Zalando een outlet met sportkleding, heeft Scapino een groot aanbod betaalbare merk sportkleding en daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de outlet stores van diverse merken in Bataviastad en Roermond. Met name in de uitverkoop periodes zoals nu, kun je daar ideaal je slag slaan en hele mooie merk items scoren voor een leuke prijs!
Pictures8
Mango
De sportlijn van de Mango is niet zo bekend en in de winkel is hij slechts in een select groepje winkels te verkrijgen. Op de website staat echter een grote selectie van sport kleding, betaalbaar en nog leuk ook. Bij mango richten ze zich met name op Yoga en Fitness en die laatste categorie kleding is natuurlijk ook prima te gebruiken voor hardlopers. Met prijzen van tussen de 14 en 40 euro zijn ook deze Items goed te betalen en heb je voor een leuke prijs een hippe nieuwe outfit voor de zomer.

Lidl, Aldi, Kruidvat & Action
Ja begin maar vast met lachen, maar het is echt waar! Eens in de zoveel weken hebben ze bij de Bovenstaande winkels aanbiedingen voor sportkleding. Niets geen saaie kleding, het is serieus hippe en leuke kleding welke ze maat doorgaans tot maat XL verkopen. De prijzen zijn voor een jasje liggen onder de 20 euro, shirtjes voor 10 euro en broeken zijn meestal tussen de 10 en 15 euro, onwijs goedkoop. Houdt dus zeker de folders van deze winkels in de gaten!

Waar koop jij je sportkleding?

Tags: ,
Categorie: Legally-Fit, Sport Fashion
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Minke 29.04.2015

  Leuk artikel, ik kende de kleding van Mango nog niet.

 • Reageer Nathalie 29.04.2015

  Ik vind Nike echt hele mooie kleding hebben, maar op mijn sportschoenen en één kledingstuk na heb ik hief verder niets van. Veel van mijn sportkleding komt van de h&m en primark. Maar ik heb ook items van de Lidl, Forever21 en Action. Zo leuk dat er steeds meer merken komen met betaalbare sportkleding!

 • Reageer Tessa 29.04.2015

  Ik heb nu keteem weer zin om sportkleding te kopen!!

  Ik scoor aptijd betaalbare kleding bij actie sport. Ik haat de winkel zelf maar de merkkleding is daar echt het goedkoopst.

  xxx

 • Reageer Margot 29.04.2015

  Ik heb eigenlijk alleen maar merkkleding, maar bijna alles is via zalando gekocht MET kortingsbonnen 😉

 • Reageer Bente 29.04.2015

  Overal waar ik wat leuks zie 😉 Haha ik koop meer sportkleding dan gewone kleding… Oeps!

 • Reageer Shelley 29.04.2015

  Mango is mijn favoriet! Dit is zo’n beetje het enige (betaalbare) merk die sportbh’s heeft waarbij alles goed op zijn plek blijft zitten.

 • Reageer Mari Durieux 29.04.2015

  Zal ik dan als man ook even reageren :). Ik ben over het algemeen jaloers op jullie, voor de meiden wordt er veel leukere kleding gemaakt dan voor ons maar goed het is zo als het is. Wat ik vaak doe als ik iets heel tofs zie maar het is net even te duur…. geduldig afwachten op de uitverkoop en hopen dat het in mijn maat nog beschikbaar is. Vaak lukt het.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.