Legally-Home: Mijn huis in de uitverkoop

03.04.2015

New folder

Zoals jullie weten ga ik verhuizen. De verhuisdatum komt steeds dichter bij en daarmee ook de verhuis stress. Niet alles wat in mijn huis staat kan mee naar onze nieuwe woning en dus moeten er wat items weg. Ben je nog op zoek naar spullen voor in je huis, kijk dan snel mee!

Hieronder vinden jullie dus een overzicht van de spullen die ik op Marktplaats aanbiedt. Deze spullen gaan niet weg omdat ze stuk zijn of niet meer mooi, maar simpelweg omdat ze geen plaats meer kunnen vinden in ons nieuwe huis.

De Eetkamertafel
Deze tafel heb ik 2,5 jaar geleden, toen ik in mijn huis ging wonen, gekocht bij de Ikea. Hij is vandaag de dag nog steeds te koop bij de Ikea en ik ben er nog steeds heel blij mee. Omdat we in ons nieuwe huis heel veel ruimte hebben en we dus een tafel kwijt kunnen die een meter langer is hebben we er voor gekozen deze niet mee te nemen. De tafel mag nu dus naar een nieuwe eigenaar die er hopelijk net zo veel plezier van zal hebben.
De advertentie

De Eetkamer Stoelen [4x]
Deze moest en zou ik hebben toen ik de sleutel van mijn huisje kreeg en ook met deze ben ik nog steeds heel blij. Ze zitten erg lekker en ik kan er met gemak de hele dag op zitten terwijl ik aan het werk ben. De kleur blijft favoriet en het doet dan ook best een beetje pijn deze 4 stoelen weg te doen.
De advertentie

Een salon tafel
Deze salon tafel wordt al sinds ik in dit huis woon gebruikt als bijzet tafeltje. Voor een echte salon tafel heb ik namelijk geen plaats voor mijn bank en dus heb ik hem naast mijn bank gezet. In de rietenmand bewaar ik tijdschrijften en de persoon die hem koopt krijgt, als hij of zij dat leuk vindt, er ook gelijk een stapel tijdschriften bij!
De advertentie

Een Keuken Trolley
Van de zomer kocht ik deze leuke trolley omdat ik echt te weinig plek had in mijn keuken. Ik vind hem super leuk, maar ik krijg nu zo een reusachtige keuken dat ik deze niet meer nodig heb. Hij komt overigens van de IKEA waar hij nog steeds voor €40,00 te koop is.
De advertentie

2 verschillende Kroonluchters
Kroonluchters, ik vond ze zelf best wel tof, maar het is een van de weinige dingen waarvan M. zei ‘Liever niet’ en aangezien we verder geheel op 1 lijn zitten of hij mijn mening volgt vind ik het wel zo netjes om dat ene ding waar hij van zegt ‘liever niet’ niet mee te nemen. Dus mijn beide kroonluchters gaan weg. De kleine variant met 3 armen hangt nu in de gang en de grote hangt in de slaapkamer.
Grote Kroonluchter Advertentie
Kleine Kroonluchter Advertentie

Een Bureau stoel
Deze bureau stoel, met bijpassend kussen heb ik al enige tijd. Hij komt je wellicht niet bekend voor omdat hij bij mij op zolder stond en dus niet echt in beeld is gekomen bij foto’s van mijn huis. Hoewel ik nu eindelijk plek heb voor een bureau wil ik heel graag een andere soort stoel bij mijn bureau hebben en mag deze weg. Het is trouwens wel een hele fijne stoel en je kunt hem helemaal naar jouw houding verstellen.
De advertentie

Een TV meubel/Ladenkast/Commode
Ik wilde graag een meubel waar ik dingen in op kon bergen en waar mijn tv op kon en wat niet te breed was. De muur waartegen mijn tv nu namelijk staat is niet heel breed. Het is dan ook om die reden dat ik uiteindelijk een commode van de Ikea heb gebruikt als TV kastje, maar niemand die ziet dat dit een commode is natuurlijk! Je kunt hem dus als commode gebruiken, als ladenkast [je zou 2 bakjes, mandjes eventueel in het open vak kunnen plaatsen] of je kunt hem, net als ik als TV meubel gebruiken.
De advertentie

Toiletkastje
Zelf heb ik dit kastje ook via Marktplaats gekocht. Ik wilde graag een klein kastje hebben in het toilet waar ruimte zou zijn voor ‘vrouwenspullen’ en wat ook een spiegel was. Toen ik deze zag was ik op slag verliefd. Na een verwoede bied oorlog tussen mij en iemand anders had ik uiteindelijk toch het geluk dat ik hem op kon halen. Nu gaat hij weg…
De advertentie

Naast huisraad zijn er nog wat andere dingen waar ik afscheid van ga nemen:

New Balance hardloopschoenen maat 35 – De advertentie
New Balance Hardlooptop maat 36/S – De advertentie
Costes jasje maat 34/XS – De advertentie
Benetton Winterjas maat 34/XS – De advertentie
Vans maat 36 – De advertentie
Asics Hockey Schoenen – Maat 35.5 – De advertentie
Blond snoeppot – De advertentie
Jasje/vestje maat S/M – De advertentie
Roze houten stoel – De advertentie

IMG_8170
Mijn verzameling musical spullen
Na jarenlang al mijn geld te hebben gestopt in kaartjes voor musicals en spullen van musicals is het klaar. In die tijd was ik erg onzeker en hoewel ik het leuk vond toen doet het me nu vooral terug denken aan een tijd dat ik niet goed in m’n vel zat en dat wil ik niet mee nemen naar ons nieuwe huisje. Maar weg gooien, nee dat vind ik echt heel erg zonde, dus als er nog een grote musical fan is, here you go. De hele lijst met alle items kun je vinden in de advertentie.
De advertentie

Tags: , , ,
Categorie: Home, Legally-Life
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Lina 03.04.2015

  Wat een mooie items allemaal zeg! Het is dat ik nog thuis woon, maar anders!

 • Reageer Anne 03.04.2015

  Je stoelen zijn mooi! Ik heb zelf alleen al geweldige eetkamer stoelen, maar je vindt vast snel een koper. Succes met de verkoop!

 • Reageer Sylvia 03.04.2015

  Ik volg je blog al een tijdje, maar had even gemist dat je ook een musicalfan was 😉 Hier ook een verzameling kaartjes, boekjes, etc. Mooie manier om er zo afstand van te doen.

 • Reageer Lesley 04.04.2015

  Ik was even in shock dat je afstand doet van je musicalverzameling, maar na het lezen van je stukje begrijp ik het ontzettend goed. Maar weet je zeker dat je er later er nog zo over denkt? Het is namelijk wel een (belangrijk) deel van je leven geweest…. als ik jou was zou ik het anders bij je ouders op zolder zetten. Weg doen kan altijd nog. 🙂

 • Reageer Renske 04.04.2015

  Wat een gave spullen. Ondanks dat je jouw musicalspullen niet mee wilt nemen naar het nieuwe huis (ontzettend begrijpelijk!), lijkt het mij ergens wel een moeilijk besluit. Succes met de verkoop van alle spullen!

 • Reageer Mandy 05.04.2015

  Jammer dat je je lamp niet weg doet! 🙂

  • Reageer Stacey 07.04.2015

   Dat snap ik haha, maar die vind ik zelf nog veel te mooi en was ook iets te duur om zo maar even weg te doen.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.