Legally-Home: Moving Day

25.04.2015

SAMSUNG CAMERA PICTURES
De afgelopen weken stonden in het teken van verbouwen, inpakken en klussen, maar vandaag is het dan echt zo ver, we gaan verhuizen, het is moving day!

Op 2 augustus 2012 kreeg ik de sleutel van mijn huisje. Mijn eerste eigen huisje waar ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier heb gewoond. Ik begon alleen, maar sloot mijn tijd in het huis af samen met mijn grote liefde M. Gedurende 3,5 maand hebben we op 40m2 samen in dit huisje geleefd en was het voor ons beide de eerste keer dat wij met iemand samen gingen wonen. Na 2 dagen wist ik niet meer beter en voelde alsof het nooit anders was geweest. M. hoort nu bij het huis en het is niet langer mijn huisje, maar ons huisje.

Hoe fijn ons huisje in Amsterdam ook is, ik moet er uit. Niet alleen moet ik er uit omdat we een huis hebben gekocht, maar ook omdat het een jongeren woning is die weer moet worden doorgegeven aan een nieuw iemand. Dat is logisch, toen ik er kwam wonen wist ik dat er maar 3 jaar zou mogen wonen en ik heb me daar dus al die tijd ook op ingesteld. Het is een mooi project, die je 3 jaar de kans geeft je werkende leven op te bouwen en te sparen voor een nieuw huisje. Nu verdien ik meer dan toen ik er kwam wonen en ben ik een zogeheten ‘scheefwoner’ en daarom vind ik het prima om weg te gaan. Mijn tijd was er super, het is en was een prachtig huis waarin ik veel heb meegemaakt. Ik besloot te stoppen met mijn studie, ik begon fanatiek met hardlopen, ik overwon er veel angsten, ik had er liefdes verdriet, ik doorstond er een moeilijke tijd en ik heb er heel veel gelachen en lief gehad. Na elke reis was het weer fijn om er terug te komen, het voelde als thuis en ik voelde me er fijn.

Dat gevoel van thuis zijn, me fijn voelen, dat voel ik nu al in ons nieuwe huis. Afgelopen week stond ik al luid zingend de kasten schoon te maken. Zodra ik zing is het een teken dat ik me op mijn gemak voel. Samen met M. ga ik wonen in een huis waarvan ik niet had kunnen dromen dat het van ons zou worden. Het is zo mooi, het is ons droomhuis en ik kan nog steeds niet echt bevatten dat het van ons is en dat wij er vanaf vanavond mogen gaan slapen.

Waar ik een paar maanden geleden alleen nog maar droomde van een mooie keuken met veel ruimte, een kookeiland, nee dat was vast niet voor mij weggelegd. Zo dacht ik ook aan een bad, dat leek me toch een partijtje heerlijk, maar als er een douche zou ach dan was dat ook prima. Waar ik nu 2 kamers heb, hebben we in ons nieuwe huis 6 kamers. Nee, ik besef me heel goed dat we mazzel hebben dat we dit hebben kunnen realiseren, dat we van het huis, ons huis hebben kunnen maken en dat ons huis zo is als dat wij graag zouden willen.

Ons droomhuis, ja zo kan ik het wel noemen. Een huis waar we al heel wat mooie momenten in hebben gehad met elkaar, maar ook met onze ouders en vrienden en waar er natuurlijk nog heel veel van gaan komen als het goed is.

Vannacht slapen we dus, als alles goed is gegaan met de verhuizing, in ons nieuwe huis. Zo een eerste nacht is altijd een beetje spannend, een nieuw huis, nieuwe geluiden, maar het komt vast wel goed. En wie denkt dat ik dan klaar ben met verhuizen en verbouwen heeft het mis. Al een paar weken ben ik namelijk bezig met de verbouwing van Legally-Brunette die wel toe is aan een nieuwe jas, oftewel layout. Dus stay tuned voor niet alleen ons nieuwe huis maar ook de nieuwe layout van Legally-Brunette.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor al jullie lieve berichtjes van de afgelopen maanden op onze huisupdates, zowel M. als ik vonden dat echt heel erg leuk!

Tags:
Categorie: Home, Legally-Life
Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Anne 25.04.2015

  Heel veel succes met de verbouwing en vooral heel veel plezier in je nieuwe huisje!!

 • Reageer Anne Solveig 25.04.2015

  Heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier!

 • Reageer Bente 25.04.2015

  Aaah eindelijk! Heeel veel succes vandaag en geniet van jullie eerste nacht in jullie droomhuis!

 • Reageer Nicole 25.04.2015

  Veel plezier in je nieuwr huis!;)

 • Reageer Anna Laura 25.04.2015

  Ah super leuk zeg. Ik ben heel erg benieuwd hoe alles er uit komt te zien in jullie nieuwe huis. Veel geluk samen en heel veel succes met het verhuizen vandaag.

 • Reageer Tante Tiny 25.04.2015

  Heel veel geluk in jullie nieuwe huis !!!!!!!!

  Groeten Klaas en Tiny

 • Reageer Marlijn 25.04.2015

  Toch best snel gegaan de tijd! Heel veel plezier in jullie droomhuis en ook nog achter de schermen gewerkt aan een nieuwe lay-out.. druk! Ik ben wel heel benieuwd al vind ik je lay-out nu ook al mooi.

 • Reageer joyce 25.04.2015

  Heel veel succes en plezier vandaag! Ik denk dat het heel snel als thuis gaat voelen!

 • Reageer Bettie 25.04.2015

  Veel plezier in jullie nieuwe huisje.

 • Reageer Ima 25.04.2015

  Wohooo spannend! Geniet van jullie eerste nacht! 🙂 xx

 • Reageer Lindsay 25.04.2015

  Super dat het eindelijk zover is!! Geniet van jullie 1e nacht & alle heerlijke nachten die nog gaan komen!!

 • Reageer Yamina 25.04.2015

  Spannend! Maar onwijs veel geluk toe gewenst daar, ik weet zeker dat dat goed gaat komen.

 • Reageer Cindy 25.04.2015

  Geniet van de eerste nacht in je nieuwe huisje, jullie droomhuis!

 • Reageer Merel 25.04.2015

  Wat spannend zeg. Heel veel plezier ermee 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.