Legally-Me: My day in Pictures 7/4

08.04.2015

Plog 74
Gisteren was het een drukke en zeer sportieve dag. Niet alleen deed ik mee aan de bootcamp van werk, ik was ook aanwezig bij het event van Nike waar ik mezelf flink in het zweet werkte. Bekijk mijn dag mee in My day in pictures.

Plog 741
Ochtend

Precies 1 minuut voor mijn wekker ging werd ik wakker. Snel zette ik mijn wekker uit zodat M. er niet wakker van zou worden en zo stil als ik kon sloop ik naar de badkamer om te gaan douchen. Doordat ik uit mezelf wakker werd, was ik lang niet zo slaperig als normaal en voelde ik me helemaal uitgerust en energiek.

Na het douchen, aankleden, de werkzaamheden aan haar en make-up was het na 2 dagen afwezigheid weer tijd voor havermout. Het klinkt misschien stom maar na 2 dagen geen havermout te hebben gegeten had ik dat wel echt gemist!
Plog 742
Na het ontbijt hang ik nog even de was op en gooi ik het een en ander in de droger en dan spring ik op de fiets naar kantoor.

Plog 743
Op kantoor

Wakker worden doe je met een espresso en thee natuurlijk en ook warm worden trouwens. Hoewel het zonnetje in de middag heerlijk scheen vond ik het op de fiets nog best wel frisjes! Maar goed, eenmaal een espresso op en ik kan de hele wereld weer aan en ik ga dus flink aan de slag met mijn to-do list voor de dag en dat betekend heel veel mailen en mijn mailbox proberen een beetje op te ruimen. Ik werk altijd keurig mijn mailtjes af maar vergeet ze daarna vaak in het betreffende mapje te stoppen, met als gevolg dat ik na 2 weken het overzicht kwijt ben en 3 uur bezig ben met alle 400 mailtjes weer in mapjes te plaatsen. Dus note to me: doe dat gelijk! Ondertussen geef ik toe aan mijn verslaving voor rijstcrackers met sping union smaak, OMG wat zijn die lekker zeg!

Plog 744
Middag op Kantoor

Ik lunch met soya yoghurt met blauwe bessen en een appel. Als 1/3 nog in mijn bakje zit ben ik eigenlijk al vol maar ik weet dat ik het echt op moet eten. Van dat proppen word ik echter wel een beetje misselijk maar dat is om 15:00 uur volledig verdwenen en er verdwijnen ook gelijk 3 rijstwafels met chocolade in mijn mond gevolgd door 2 mandarijnen.

Om 17:00 uur is het tijd voor de bootcamp van werk. We verzamelen altijd bij de receptie in de hal waar de trainer normaal al op ons staat te wachten. Dit keer kwam de trainer echter niet opdraven maar gelukkig hebben we een zeer sportieve collega die geregeld trainingen verzorgd en die nu dus de bootcamp voor haar rekening nam. Waar ik normaal de trainer van de bootcamp club vervloek, wens ik nu dat zij er volgende week weer zijn want mijn hemel dit was echt de zwaarste bootcamp ever! We deden zo veel been en bil oefeningen dat ik het idee heb dat ik mijn eigen challenge voor de hele maand in 1 trainingen heb volbracht.
Plog 745
Na afloop en al een beetje tijdens de training, was ik wat licht in mijn hoofd, een beetje dizzy zeg maar. Ik besloot dan ook na de training alleen iets heel dringends nog te doen op werk en daarna naar huis te gaan.

Plog 746
Eenmaal thuis warme ik snel een zelfgemaakt tomatensoepje op welke ik vrijdag had gemaakt en waarvan ik 1 portie in de vriezer had gedaan. Dat at ik samen met 3 boterhammen, 2 met salami [die hadden we nog over van de pizza van zaterdag] en 1 met pindakaas. Ondertussen wilde ik eigenlijk niet weg bij M, gewoon omdat ik zo graag bij hem wilde blijven en tegen hem aan wilde kruipen op de bank.

Plog 747
Nike NTC Training

Maar hangen op de bank, daar krijg je geen killer body van dus stapte ik na het eten op de fiets naar de Hermitage in Amsterdam. Daar was een #traintuesday NTC event van Nike. Het doel hiervan was je sterker maken voor de 10 KM wedstrijd in Amsterdam op 16 mei.
Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten want in de omschrijving van de training stond met name veel over hardlopen en ik wist dus niet of het een soort hardlooptraining zou worden met oefeningen of alleen oefeningen. Eenmaal bij de Hermitage bleek ik niet de enige te zijn die dit niet zo goed wist, maar ach je laten verrassen is natuurlijk niet erg.

In de mooie binnenplaats van het museum vond de training plaats op het grasveld. Onder leiding van Lars en Kim [? Vergeef het me als ze anders heet] werden we flink afgemat. Wellicht dat ik de training 10 keer zwaarder vond doordat ik reeds een bootcamp les achter de rug had en nog steeds een beetje dizzy was. Maar hoe dan ook, ik vond het lood en lood zwaar. Halverwege had ik dan ook eigenlijk spijt als haar op mijn hoofd dat ik was gegaan, stress, duizeligheid, een uur fietsen en een uur bootcamp waren niet de beste ingrediënten om deze training in te gaan en tot een goed einde te brengen. Maar hé, I did it en misschien heb ik dan wel niet op de volle 100 procent alles gedaan maar ik was er wel en heb het wel gedaan.

Aan het einde van de Bootcamp kregen we nog een sapje die ik snel in mijn fiets mand gooide waarna ik naar huis fietste. Het enige wat ik nog wilde was naar huis, zitten, douchen en liggen. Ik voelde me gewoon zo beroerd en opgeblust.

Gelukkig was M. thuis en zorgde hij voor een kopje thee en een knuffel waarna ik onder de douche sprong. Daar knapte ik al iets van op en na nog even op de bank te hebben gehangen samen dook ik mijn bed in.

Al met al was het een pittige dag met een niet zo goede beslissing om 2 heftige trainingen op 1 dag te gaan doen. Gelukkig voel ik me echter na een nachtje slapen weer prima op wat spierpijn na ;).

Tags: , , ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Simone 08.04.2015

  Dat mag je zeker een hele pittige dag noemen, ik word al bijna moe bij het lezen ervan haha. Nee hoor, heel goed bezig!!

 • Reageer Rozentuintje 09.04.2015

  Wat Simone zegt, ik word al moe bij het lezen…..

 • Reageer Lina 09.04.2015

  Wat een heftige dag zeg, ik kan me goed voorstellen dat je moe was

 • Reageer Emma 09.04.2015

  Heftige dag, dat zou ik niet trekken.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.