Legally-Me: My day in Pictures

24.04.2015

Restaurant ML Haarlem

Gisteren was weer eens een andere dag dan normaal, ik was vrij! Vrij betekende dozen inpakken en vooral heel veel weg gooien. Gelukkig zag de avond er iets anders uit en at ik voor het eerst van mijn leven in een sterren restaurant, kijk mee met mijn dag in My day in pictures van donderdag 23 april. BAM1
Ik word wakker met het gevoel alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden, lullig want dat is helemaal niet het geval…. Hoewel ik vandaag vrij ben en niet naar kantoor hoef gaat mijn wekker gewoon om dezelfde tijd, vandaag is namelijk een drukke dag.
Na het hele ochtend ritueel ga ik aan het ontbijt beginnen, raw cacao havermout met aardbeien, kan het nog beter? Ondertussen kijk ik even het nieuws.

BAM2
Snel moet alles nog even wat worden opgeruimd want de woningbouw komt zo de voor inspectie van mijn huis doen. Wat is het leeg al hé? Een groot deel van mijn meubels zijn al verkocht via Marktplaats [er staan nog wat dingen op hoor, dus mocht je nog wat zoeken… ;)] en daarom is de woonkamer nu vrij leeg, maar acht voor de laatste paar dagen is dat prima. De woningbouw komt uiteindelijk langs en ik moet nu maar hopen dat iemand mijn vloer enzo over wil nemen aangezien de bezichtigingen pas zijn nadat ik de woning al heb verlaten, balen!  BAM3
Ik ga snel verder met het opruimen en uitzoeken van de zolder. Op zolder staan heel veel spullen die weg kunnen maar waar ik even tijd voor nodig had om ze uit te zoeken. Heel veel oude aantekeningen van mijn studie en dergelijken lagen daar en tsja dat is nu eenmaal niet meer echt van belang om mee te nemen.
Ook vond ik een schilderij welke ik ooit heb gemaakt, ik gooide hem weg, maar vond hem wel mooi genoeg om er een foto van te maken. Ik ben dan misschien wel geen wonder met een penseel maar ik vind hem best leuk!
Daarna snel een pakketje op de post met een sport top die ik via Marktplaats heb verkocht aan iemand die volgens jaar haar eerste marathon gaat lopen in Parijs! Hopelijk brengt het haar geluk tijdens het trainen. BAM4De vuilniszakken zijn op en ik heb nog het nodige weg te gooien en in te pakken dus ik ren even naar de appie. Ook haal ik keukenrol, ideaal om dingen die breekbaar zijn mee in te pakken. Ik gebruik ook bubbeltjes plastic, maar hoewel mijn moeder al een half jaar voor me aan het sparen is heb ik daar net niet genoeg van.
Eenmaal thuis lunch ik met een hele mango, yoghurt en wat muesli, jummie!BAM5Zoooo dit is de opbrengst van opruimen op zolder… Wat een hoop troep zeg. Ondertussen verplaats ik mezelf naar de keuken om daar te gaan inpakken en opruimen een klus waar ik het meeste tegen op zie. Ik plaats ondertussen snel de foto van mijn super toffe nieuwe TomTom horloge op Instagram die bij de review te zien was en dan is het over met de pret en moet ik echt gaan beginnen. Gelukkig heb ik de serie ‘De zwarte Tulp’ als afleiding. Ik had al 6 afleveringen gezien en gisteren heb ik de laatste 6 gezien.

BAM6Waaaaaaaah ik wil niet meer en ik ben pas op de helft! Alles afwassen, afdrogen en dan inpakken, het is een hels karwei waar ik me een beetje in vergist heb geloof ik…. 10 dozen later zit alles veilig en wel ingepakt, maar nu kan ik alleen maar denken, WAAR LAAT IK ALLES? Goed, gelukkig gaat mijn moeder op moving day helpen met alles inruimen, dan moet het vast goed komen. Slim detail trouwens, ik pakte ook alle borden vast in, dus eten kunnen we de komende dagen alleen nog op een snijplankje….  OEPS

BAM7
Het hele van slons naar vamp gebeuren heb ik niet op de foto gezet, mijn moeder belde tijdens het opruimen en met 1 hand je telefoon vasthouden en met de ander je make-up doen, tsja het is zeg maar niet zo mijn ding dus foto’s maken kon er echt niet meer bij.
Samen met M. ging ik op weg naar Haarlem, een paar weken geleden leek het ons een leuk idee om in het sterrenrestaurant ML te gaan eten en daar onze verhuizing te vieren. In de middag twijfelde ik even of het wel een goed idee zou zijn, maar eenmaal in de auto had ik er zo veel zin in dat ik niet kon wachten tot we er waren.

Restaurant ML HaarlemWe werden ontvangen met een glas bubbels en een setje van 3 amuses in 3 afzonderlijke schaaltjes. Het was allemaal heerlijk, bijzonder en verrassend en ook met de gluten hielden ze uitzonderlijk veel rekening. Buiten dat het eten geweldig was, was het ook super fijn om weer eens een avondje echt samen weg te zijn met mijn lieve M. We hebben het nu zo druk met het huis en werk dat we momenteel echt een beetje langs elkaar leven en hoewel we ook dat goed doorstaan, was dit wel echt super fijn!

BAM9
Onderweg naar huis kregen we van mijn vader, de superheld die echt alles doet voor ons huis, een foto van het toilet beneden welke net af is. Ziet het er niet super mooi uit?
Eenmaal thuis kropen we snel in bed, we waren moe van de dag. Ik besloot nog even een uitbundige selfie te maken in bed, niet alleen kijk ik uitbundig ik moet ook bekennen dat ik vrij druk aan het schreeuwen was, arme M. die wilde gewoon slapen. Sorry lief ;).

Het was dus een lekker druk dagje, maar gelukkig ben ik wel heel ver gekomen met inpakken. Vanavond maak ik me nog een paar uur boos en dan zijn we echt klaar om te gaan verhuizen.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Elma 24.04.2015

  Lekker druk weekje weer! Succes met verhuizen!

  • Reageer Mo 25.04.2015

   Stacey, wat leuk dat je me vernoemt in je blog! Heb vandaag al met de top gelopen. Super!! Parijs gaat helemaal goed komen. XxMo

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.