Legally-Me: My weekly Diary #14

06.04.2015

pliaplog
Hoewel het voor mij niet voelt als een maandag, is het toch echt weer tijd voor een My day in pictures! Tweede paas dag is het al weer en de tijd vliegt. De afgelopen week stond in het teken van veel leuke en spannende dingen. Zo schreef ik Legally-Brunette in als onderneming en wordt ons huisje nu echt zo mooi! 

pliaplog1
Maandag 

De week is weer officieel begonnen en daar heb ik na mijn PR tijdens de Zandvoort Circuit run, iets minder problemen mee dan normaal. Zo weinig zelfs dat ik een naar knagend gevoel heb als ik thuis kom uit werk. Het is gewoonte om de dag na een wedstrijd niet te trainen maar ik wil en alles in mijn lichaam schreeuwt hardlopen. Omdat ik geloof in het luisteren naar je lichaam (de reden waarom ik veel te veel chocolade eet) ben ik gegaan en ja wat voelde dat lekker! Na een heerlijke douche kropen M. en ik tegen elkaar aan op de bank.

pliaplog2
Dinsdag
Ik sta vroeg op want voor werk moet ik naar de Kamer van Koophandel. Daar schrijf ik Legally-Brunette in als onderneming. Het voelt nog een beetje onwennig maar ik ben nu officieel zelfstandig ondernemer! Op kantoor was ik aanwezig bij een PowerPoint cursus voor gevorderde en na werktijd deed ik mee aan de bootcamp. Het was niet mijn favoriete bootcamp kan ik je vertellen maar ik heb het toch maar weer gedaan. Gelukkig stond er iets leuks op me te wachten want ik ging met Zowy eten bij SLA waar ze sinds vorige week een Lente menu hebben. Na heerlijk bijgekletst te hebben ging ik naar huis waar M. al op me zat te wachten

pliaplog3
Woensdag

Wat een dag was het. Allereerst was ik pas heel laat klaar met werken en moest toen vanaf het station naar de grote AH lopen die een stuk verder weg is dan ‘mijn eigen’ AH. Daar deed ik boodschapjes en haald eik mijn pakket op van de body en fitshop. Eenmaal thuis moest ik nog koken en wilde ik eigenlijk ook nog opruimen. Stress tot en met maar uiteindelijk lag ik om 12 uur in bed en had ik iets van mijn To-Do list af kunnen strepen wat al weken/maanden met rode uitroeptekens er op stond. Ik sliep dan wel iets later, maar ik voelde me zo opgelucht!

pliaplog4
Donderdag

Voor werk maakte ik snel foto’s van mijn meubels en gooide alles op Marktplaats. Zoals je wellicht in het artikel van Vrijdag hebt gezien verkoop ik wat meubels die niet mee gaan met de verhuizing. Op werk was er niet veel bijzonders maar toen ik thuis kwam had M. de meest heerlijke sushi voor ons gehaald. Deze heerlijke sushi was de aftrap van een toffe avond waarop we samen naar ons mooie huisje gingen die nog weer mooier is geworden. Als afsluiting haalde we nog een ijsje in Haarlem.

pliaplog5
Vrijdag

Wederom een drukke dag op werk en dus van M. zo lief om vast de boodschapjes te halen. Omdat ik me niet zo lekker voelde besloot ik licht te eten en maakte ik een soepje. De rest van de avond was zo een heerlijke chill avond waarop niets moet en alles mag. We hingen voor de buis en keken series, aten chips en chocolade, ow yeah!

pliaplog6
Zaterdag
Na het ontbijt ren ik snel naar de glutenvrije winkel om croissantjes te halen voor bij het paasontbijt van de komende dagen. Daarna spoeden we ons naar ons mooie huis waar mijn ouders al zijn omdat ze zo lief zijn ons te helpen met het opmeten van de ramen voor het bestellen van de raambekleding. Ondertussen zijn ze verder gegaan met het betegelen van de badkamer en het gaat er nu echt met de dag beter uit zien en de verhuizing komt echt steeds dichter bij! Na het opmeten rijden we naar de winkel waar we de raambekleding bestellen, hoewel we er vrij snel uit waren wat we wilde sloeg ik stijl achterover bij het horen van de prijs, wauw, wat een geld! Maar omdat we nog niet genoeg geld uit hadden gegeven gingen we ook nog naar de bouwmarkt om de ondervloer en vloer voor in het gehele huis te bestellen, ach als je toch bezig bent kun je maar beter ook meer dan 120m2 aan vloer bestellen toch? Daarna was het gelukkig afgelopen met al die bedragen, ik kan daar namelijk heel slecht tegen en word er altijd mega nerveus van. We gingen naar huis waar ik pizza heb gemaakt met mijn lieve M. Het was een aanrader en het recept volgt snel! De rest van de avond heb ik staan bakken in de keuken en keken we nog een paar afleveringen van onze favoriete series.

pliaplog7
Zondag

Om 09:00 stond ik buiten in mijn hardloopkleding. Even 5 tot 7 km lopen zei ik tegen een nog slaperige M. maar het werden er uiteindelijk 10,3. Nog nooit eerder had ik gelopen op een lege maag maar dat ging eigenlijk prima! Na het bijkomen en douchen genoten we van een heerlijk paasontbijt en at ik voor het eerst in jaren weer eens een croissant. Na het ontbijt gingen we lekker naar het strand, uitwaaien. We hebben heel wat kilometers gelopen en dan mag je, jezelf natuurlijk wel trakteren op een heerlijke lunch! Het was fijn om weer even een dagje relaxt samen wat te doen en lekker samen te genieten en te lachen. Na onze heerlijke strandwandeling gingen we naar huis waar ik mijn taart afmaakte en die moest natuurlijk op de foto en geproefd worden. Goed gekeurd is hij zeker! Als avond eten maakte we een van onze favorieten, zoete aardappel met gevulde kipfilet, ook een receptje dat je binnenkort terug kunt vinden hier. Na wat aan dit artikel te hebben geschreven kruipen we nog even op de bank voor een stukje film.

Hoe was jullie week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Bente 06.04.2015

    Oh ja, gordijnen zijn altijd een dure grap! Ik ben gisteren ook heerlijk naar het strand geweest. Wat word ik daar toch altijd gelukkig van :)! Geniet van je extra vrije dag!!

  • Reageer Tedje 06.04.2015

    Tof dat Legally Brunette nu je eigen onderneming is! Gefeliciteerd! Ik heb net weer even de challenge gedaan hoor 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.