Legally-Me: My weekly Diary #15

13.04.2015

Papaplogggio
Afgelopen week was een beetje een gekke week omdat ik het besef van dagen kwijt was door tweede paasdag, hadden jullie hier ook last van? Anyway, mijn droom om in een Fiat 500 te rijden kwam uit, ik deed 2 bootcamps op 1 dag, had een fotoshoot, etentje en kluste in het huis.

ploooooog8
Maandag

Tweede paasdag en dat betekend dat de dag begon met een heerlijk paasontbijtje. M. en ik houden van ontbijten en met pasen doen we net iets meer ons best dan normaal. Na het ontbijt, wat qua tijd meer een lunch was gingen we naar een Fiat dealer. Het is al 6/7 jaar mijn droom om in een Fiat 500 te rijden en nu lijkt het zelf een optie te zijn dat ik er zelf een ga kopen! Maar goed dat tweede is work in progress en daar zijn we nu druk voor aan het kijken. Eerst de proefrit en mijn hemel wat is het een leuke auto en wat rijdt hij lekker. Na het proefritje moest ik de auto helaas weer inleveren en haalde we een ijsje bij mijn favoriete ijssalon, Da Vinci in Amstelveen. Omdat pasen net als kerst een beetje in het teken staat van eten, aten we heerlijk en uitgebreid bij mijn ouders.

Papaplogggio1
Dinsdag

Als ik terug denk aan de dinsdag word ik alweer moe, wat een dag was het zeg. Op werk deed ik mee aan de bootcamp. Doordat onze ‘normale’ trainer afwezig was werden we nu getraind door een collega die dit wel vaker doet. Dat zij dit wel vaker doet was te merken, maar mijn hemel wat werden we afgebeuld! Gelukkig voel je, je dan altijd extra voldaan na afloop, maar ik was ook wel wat dizzy. Eenmaal thuis ben ik gelijk gaan eten en toen ging ik snel weer op weg naar de volgende bootcamp want je kan nooit te veel doen op een dag, toch? Nou dit was wel een beetje teveel van het goede. Maar ook daar vonden we een oplossing voor door daarna lekker samen op de bank te liggen.
Meer over dinsdag kun je terug lezen in ‘My day in pictures

Papaplogggio2
Woensdag

Gewoon een dag als alle anderen waarop ik gewoon aan het werk was. Eenmaal thuis was het al weer 8 uur en voor ik had gegeten was het nog later. Omdat ik nu toch even het rijk voor me alleen had ben ik gaan opruimen. Ik was niet meer te stoppen en voor ik het wist had ik mijn hele slaapkamer en kledingkasten gedaan en waren we 4 vuilniszakken verder! Dat geeft altijd een heerlijk gevoel als je lekker aan het opruimen bent, het geeft ook rust in je hoofd.

ploooooog9
Donderdag

Ik word wakker met werkelijk overal spierpijn, maar met name in mijn schouders…. Gelukkig knap ik op van het zonnetje en de havermout en kan ik de dag gewoon aan. Na werk komen er mensen kijken voor een aantal spullen die ik op marktplaats heb staan en die ze willen kopen. Als ze weg zijn begin ik gelijk met het eten en komt M. ook binnen. De rest van de avond kruipen we op de bank met House of Cards en duiken we heel vroeg ons bed in, al voor 23;00!

Papaplogggio5
Vrijdag

Vandaag worden de dakkapellen geplaatst en om die reden moet mijn arme lieve M. al om 05:15 zijn bed uit om op tijd in Haarlem te zijn. Ik slaap door maar sta wel op tijd op om de #Legallychallenge te doen! Na mijn ontbijt ga ik richting werk en kan ik eindelijk mijn geliefde gele jas aan, men wat had ik uitgekeken naar dat moment zeg! Na werk had ik een afspraak en daarna ging ik samen met mijn moeder naar ons huis om te zien hoe het er uit ziet met de dakkapellen en ik moet zeggen dat het echt een zee van ruimte geeft en echt heel mooi is. Na in het huis te zijn geweest en boodschappen te hebben gedaan ben ik lekker aan het bakken gegaan in huis terwijl ik naar de serie Zwarte Tulp keek.

Papaplogggio4
Zaterdag

De wekkers van ons beide staan vroeg M. Gaat naar het huis om met vrienden te schilderen en ik maak me klaar voor een fotoshoot.  Met een volle tas ga ik daarna richting David van Urban Runners die vandaag mooie plaatjes van me gaat schieten. Het stond al bijna een jaar in de planning maar gaat er dan nu echt van komen, joehoe. Helaas werkt het weer niet zo mee en zitten we een paar uur met koffie te kletsen. Gelukkig klaart het op en zijn de foto’s echt super, super mooi geworden! Eenmaal thuis dook ik snel onder de douche en kleedde me om voor het etentje ter eren van de 60ste verjaardag van mn vader die dinsdag jarig is. Hoewel het een super mooi restaurant is en de gerechten super smaken ben ik zelden in een restaurant geweest waar de service zo slecht is en waar het personeel zo onkundig is. Tot maar liefst 4 keer aan toe ging het mis. Ze serveerde gerechten uit met gluten hoewel ik nadrukkelijk had aangegeven hier niet tegen te kunnen en namen verkeerde bestellingen op bij zowel mij als mn moeder. Zielig voor mijn ouders en vooral mijn vader die juist een leuk etentje wilde geven. Gelukkig was het eten an sich wel heel lekker en was het gezelschap natuurlijk ook top.

Papaplogggio3
Zondag

Na het ontbijt ging ik samen met Zowy naar Haarlem om haar ons huis te laten zien. Gelukkig vond ze het eg mooi en snapt ze wel waarom ik Amsterdam oost voor dit prachtige paleis ga verlaten. We maakte het nodige schoon en gingen toen snel naar het centrum van Haarlem. Koffie en eten, dat is waar we zin in hadden en dus namen we plaats bij Anne en Max. Na een heerlijke lunch en wat shoppen (zonder iets te kopen) gingen we terug naar huis en bracht ik de auto terug naar mn moeder. Eenmaal thuis moest er nog even snel een workout video worden opgenomen en ondertussen werd er ook niet iets opgehaald wat ik via Marktplaats had verkocht. En wat een heerlijk relaxt avondje moest worden liep uit op een groot tranendal omdat alle stress me even teveel werd. Gelukkig heb ik dan mijn hele lieve M. die een schouder heeft en een kleine bijrol voor de halve reep Tony’s die er nog was en uiteindelijk kwam het nog allemaal goed, al typ ik de laatste zinnen van dit verhaal wel ver na 0:00.

 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Yamina 13.04.2015

  Ik droom ook al jaren van een Fiat 500, zo tof!
  Enne, tijd voor jezelf nemen ;).

 • Reageer Bente 13.04.2015

  Wat jammer dat de service in het restaurant zo slecht was! En ik ben benieuwd naar de foto’s van je fotoshoot! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.