Legally-Me: My weekly Diary #16

20.04.2015

MAMAMAMAMA
Met nog slechts een paar dagen tot de verhuizing staat momenteel vrijwel alles op zijn kop. Deze week bekeken we onze nieuwe keuken, legde ik samen met mijn vader de vloer, speelde ik body builder in de Ikea en aten we voor het eerst in het huis. Maar naast alle verhuis stress werd er natuurlijk ook gewoon gewerkt, werden er tijdens het hardlopen nog wat foto’s gemaakt en genoot ik van Amsterdam vanuit het reuzenrad.
MAMAMAMAMA1
Maandag
Op de fiets naar kantoor testte ik voor het eerst de fiets functie van mijn TomTom multisport Cardio uit. Blijkbaar fiets ik nog best snel zo in de ochtend naar kantoor, althans volgens mij is bijna 20 km per uur best redelijk voor een stadsfiets en inclusief stoplichten. Na het werk at ik een gebakken ei omdat ik er gewoon heel veel zin in had en na hoewel mijn hoofd er niet naar stond ging ik toch hardlopen en man wat deed dat me goed, ik liep 10,5 km op een rustig tempo.

MAMAMAMAMA2
Dinsdag
Allereerst was het dinsdag een heugelijke dag omdat mijn lieve Papa 60 jaar werd! Maar eerst moest er gewerkt worden en gingen we naar het huis omdat de keuken was geplaatst. Meer over de keuken lees je trouwens in huisupdate #3. De keuken is echt prachtig en ik ben er echt helemaal verliefd op! Na het bekijken van de keuken vertrokken we naar mijn vader om hem nog even te feliciteren en een stukje GV appeltaart te eten die mijn moeder had gebakken.

MAMAMAMAMA3
Woensdag

MAMAMAMAMA4
Donderdag
De prachtige tulpen die ik maandag van M. had gekregen worden steeds mooier nu ze uitkomen en helemaal leuk zijn ze natuurlijk als de zon er een beetje op staat! Na het werk haast ik me als een malle naar huis om te eten en me om te kleden. Samen met Jitze ging ik namelijk foto’s maken. Super leuk, maar men wat had ik het koud toen ik thuis kwam! Gelukkig was M. daar om tegen aan te kruipen en had ik het al snel weer wat warmer.

MAMAMAMAMA5
Vrijdag

Mijn wekker gaat om 06:48, de tijd waarop hij altijd gaat als ik naar kantoor moet. Maar vandaag ga ik niet naar kantoor, ik heb namelijk een vrije dag genomen om de vloer te leggen met mijn vader. Om 9 uur zijn we in het huis en gaan we aan de slag. Het is niet de eerste keer dat wij dit samen doen, nee na 5 keer kun je ons wel een goed geoefend duo noemen. Helaas blijken de muren niet echt recht te zijj (tsja het is een huis uit 1938) waardoor het begin even lastig is. Maar als we de smaak eenmaal te pakken hebben….. Tussen de middag haalt M. Lekkere frietjes van het Friethoes in Haarlem en daarna gaan we weer vrolijk verder. Mijn moeder zorgt voor het avondeten en nam een pan soep mee, super lief! Na het eten ga ik met M. En zijn vader naar de Ikea om de kast op te halen. 2 mensen en bijna 400 kg aan pakketten, ik voelde me net een body builder. Gelukkig was er iemand om ons te helpen met het naar boven tillen. Als alles boven ligt is het inmiddels al bijna 9 uur en vinden we het wel weer mooi geweest. Na het douchen thuis starten we met een aflevering House of Cards maar na 20 minuten val ik in slaap, oeps.

MAMAMAMAMA6
Zaterdag

Wederom gaat de wekker veel te vroeg voor een vrije dag en om 08:50 staan we in ons huis. Inmiddels voel ik mijn rug en benen behoorlijk van al het sjouwen, tillen en bukken. We beginnen met kast 2 ophalen bij de Ikea, gelukkig is deze slechts 200 kg totaal maar erna voel ik mijn rug helemaal. Nee ik ben geen sterke jerke, maar ik doe het wel allemaal. Terug in het huis ga ik met mijn vader aan de slag in de woonkamer. Het lijkt altijd zo makkelijk een vloertje maar men wat is het veel werk! Na de lunch gaan we dan ook weer vrolijk door terwijl M. En zijn neef de kast in elkaar zetten, mijn moeder de keuken schoonmaakt en mijn schoonmoeder de zolder vloer ligt fe schrobben. Om 5 uur is iedereen weg maar wij gaan nog even door, troep opruimen, dingen in orde maken etc.  Uiteindelijk rijden we om half 7 weg, we hebben het gezien en zijn gebroken. Eenmaal thuis wil ik maar 1 ding, douchen! Na het eten worden mijn musical spullen opgehaald door Amanda en dan is het weer House of Cards tijd. Halverwege aflevering 10 zijn we gister gaan slapen en omdat het zo spannend is wil ik perse alle aflevringen zien dus moet ik nog 2,5 aflevering wakker blijven.

MAMAMAMAMA7
Zondag
Ken je dat verhaal van dat meisje dat de Hilversum City Run zou gaan lopen? Ze ging niet. Voor het eerst in mijn hardloophistorie heb ik een wedstrijd aan me voorbij moeten laten gaan. Waarom? Het tillen van 7 paxkasten en heel veel pakken laminaat was in m’n rug geschoten, had mn knieeen pijn laten doen en zorgde voor spierpijn in mijn gehele lichaam. En hoewel ik best die 10 km had kunnen lopen besloot ik eens de ‘verstandige’ keuze te maken. Wat we wel deden was lang in bed liggen, lekker samen ontbijten, heeeeeeeel veel regelen voor het huis maar ook gingen we naar de stad waar we o.a. een ritje in het reuzenrad op de Dam maakte en waar we genoten van een lunch bij de yoghurt barn. De rest van de avond bestede ik aan Legally aangezien dat de komende dagen lastig gaat worden met de verbouwing. Dus heb ik heel veel voor uit geschreven zodat jullie me niet hoeven te missen de komende tijd.

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Raounak 20.04.2015

  Ahhw wat jammer van de run! Wilde nog even vragen hoe het was gegaan. Lekker uitrusten. Beterschap!

 • Reageer Amanda 20.04.2015

  Wat een week heb je achter de rug. Nog een weekje buffelen en dan kan het allemaal een tandje rustiger, hoop ik tenminste voor je. Succes met de laatste loodjes van het verhuizen. Ennuh, ik ben blij met mn spulletjes 😉

 • Reageer Laura 20.04.2015

  Drukke week heb je gehad. Jammer dat je door het vele schouwen de run niet kon doen maar fijn dat je een verstandige keuze hebt kunnen maken! Nog even knallen in je huisje en dan kun je er lekker van gaan genieten.

 • Reageer Elisa van propvol 20.04.2015

  Wouw wat een drukte, mooi plekje ben je aan het creëren!

 • Reageer Bente 20.04.2015

  Lijkt me de juiste keuze om niet te gaan! Spannend hoor, dat jullie huis nu echt bijna klaar is! Het ziet er zo op de foto’s in ieder geval prachtig uit! Wanneer gaan jullie nou echt over?

 • Reageer Isabel Cristina 20.04.2015

  Wat een ontzettend drukke week heb je achter de rug! Vorig jaar heb ik het e.e.a. in mijn huis opgeknapt waaronder 3 pax kasten in elkaar gezet en een vloer gelegd. Ik kan mij voorstellen dat je overal spierpijn hebt! Veel succes met de rest van de verbouwing!

 • Reageer Diana 20.04.2015

  Wauwie wat wordt jullie huisje mooi!! Ik ben benieuwd hoe het er uitziet als het helemaal ingericht is.
  Zelf heb ik nu ook eindelijk een appartement gevonden en nu dus ook druk bezig met klussen… Dat voel je wel na een paar lange dagen!

 • Reageer Yamina 21.04.2015

  Heel veel succes deze week met verhuizen!

 • Reageer Mandy 22.04.2015

  Leuke foto’s! Jeetje, je maakt me hongerig met al die foto’s van dat eten, haha.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.