Legally-Me: My weekly Diary #17

27.04.2015

plog nieuwe huis
Vandaag in my weekly diary vertel ik alles over mijn chaotische week waarin ik van Amsterdam naar Haarlem verhuisde, at bij een sterrenrestaurant en werd geïnterviewd voor en over de challenges op Legally-Brunette. Lees je snel mee met mijn week?

plog nieuwe huis1
Maandag
Na werk ga ik als een malle mijn huis opruimen en inpakken. Om half 8 wordt een groot deel van mijn spullen opgehaald welke ik via marktplaats heb verkocht. Om 5 voor half 8 krijg ik echter een mail dat ze niet zouden komen en de volgende middag wel kwamen. Dat ging dus niet werken want de rest van de week zit ik of op kantoor, ben in het huis of heb een afspraak. Gelukkig kwamen ze uiteindelijk rond 10 uur en toen was mijn huis wel heel erg leeg ineens!

plog nieuwe huis2
Dinsdag
In de middag heb ik een afspraak buiten de deur met onze merkagent en dan is het geen straf om even 20 minuten in het zonnetje die kant op te fietsen. Onze agent heeft Legally ook ontdekt en complimenteert me met de mooie keuken. Vanaf de afspraak fiets ik naar SLA waar ik een afspraak met iemand die haar scriptie op het gebied van het merkenrecht schrijft en we bespreken we even wat puntjes onder het genot van een heerlijke salade. Eenmaal thuis ruim ik nog wat dingen op en pak ik weer wat dozen in. Als M. Terug komt uit het huis zijn we beide kapot.

plog nieuwe huis3
Woensdag
Na werk ga ik gelijk door naar Amstelveen, vanaf waar ik met mijn vader naar het huis rij. Er is weer een hoop te doen en ik begin met het schoonmaken van de kasten. Nooit geweten dat 5 meter aan kasten van binnen en van buiten soppen zo veel werk zou zijn, mijn hemel! Maar toen het af was, was het tijd voor het leukere deel, ik had namelijk een koffer met kleding bij me om het geheel alvast wat vulling te geven. Eenmaal thuis keken we een aflevering van de good wife en doken daarna snel in ons bedje.

plog nieuwe huis4
Donderdag
Afgelopen donderdag was ik vrij maar dat betekende niet dat ik lekker kon relaxen. Ik was al vroeg in de veren om op te ruimen en in te pakken. Tussendoor kwam de woningbouw langs voor mijn huis en deed ik boodschappen. Voor ik het wist was het al over 6’en tijd om me om te kleden want we zouden gaan vieren dat we naar Haarlem gaan verhuizen en dat deden we niet zo maar in een restaurant maar bij ML een sterrenrestaurant in Haarlem. Het was een super avond, niet alleen was het eten heerlijk, het was ook gewoon super gezellig.
Meer over donderdag kun je lezen in ‘My day in pictures

plog nieuwe huis5
Vrijdag
Vandaag was gewoon een werkdag, hoe gek het ook was om te gaan werken terwijl je in je hoofd nog zo veel moet doen voor de verhuizing. In mijn lunchpauze werd ik nog geinterviewd voor en over de Challenges die ik hier op Legally heb staan en na werk fietste ik naar de Hema om oranje tompoucen te halen voor iedereen die kwam helpen in ons huis. Omdat alle borden en het bestek al was ingepakt haalde we een frietje, oeps…. Maar wel heel lekker. Tot ongeveer 0;00 ben ik bezig geweest met inpakken tot we beide instortte van vermoeidheid en in slaap zijn gevallen.

plog nieuwe huis6
Zaterdag
Moving day en dat betekende heel veel verhuisstress waardoor ik al vroeg wakker was. We begonnen om 9 uur met mijn ouders, mijn schoonvader en wat vrienden met alle, relatief kleine, spullen te verhuizen. Nooit geweten dat ik zoooooo veel spullen had. Toen het eenmaal in alle auto’s stond gingen we naar ons huis om alles uit te pakken en laden. Daar zag ik door de bomen het bos niet meer, al die dozen voor de keuken, hoe kon ik dat ooit kwijt? Gelukkig hielpen mijn moeder en schoonmoeder en was het nog best snel geregeld. Om 16:30 begonnen we met het verhuisbedrijf de laatste grote dingen te verhuizen vanuit Amsterdam met een liftje. De eerste paar keer kreeg ik een hartaanval van al die spullen op zo een liftje maar gelukkig is alles helemaal goed gegaan en is alles ook weer in Haarlem gekomen. We aten weer frietjes (oeps) en gingen nog heel wat uurtjes verder met alles opruimen en inruimen. Maar toen, toen mochten we eindelijk het bad gaan gebruiken en wat is dat heerlijk zeg na al die drukte!

plog nieuwe huis7
Zondag
We worden voor het eerst wakker in ons nieuwe huis! Het is nog even wennen en het geloof dat het echt ons huis is, is er nog niet helemaal. Na de douche ook uitgeprobeerd te hebben kleden we ons aan en gaan we lekker ontbijten. Mijn ouders, de lieverds, offeren weer hun hele dag op om ons te helpen en wij gaan voor een rondje bouwmarkt en woonwinkels de hort op. In de auto schrijf ik op mn telefoon vast deze diary voor een groot deel. We halen plakplinten en gaan dan op weg naar Flinders om onze barkrukken te kopen. Ik zag ze 4 maanden geleden en sinds dien ben ik verliefd op deze stoelen van HAY en dus heb ik besloten ze, ondanks de prijs, gewoon te kopen. En wat ben ik er blij mee, ze zijn echt prachtig en staan ook geweldig! Na dingen te hebben opgehaald, weggebracht en de boodschappen koken we voor het eerst in ons nieuwe huis, maak ik fit artikel af en genieten we van ons huisje.

Hoe was jou week?

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Yamina 27.04.2015

  Wat hectisch, maar zo fijn dat jullie samen in jullie nieuwe huis zitten. De tafel is gaaf trouwens!

 • Reageer joyce 27.04.2015

  Wat een drukke en spannende week! Maar allemaal voor een goed doel!
  Kan je het interview ergens lezen? Ik doe nog steeds braaf mee!

 • Reageer Tedje 27.04.2015

  Jaaaa zo leuk dat Michelle je had geïnterviewd 🙂

  • Reageer Stacey 28.04.2015

   Jaa super leuk en bedankt dat je haar hebt doorverwezen naar me! Ik ben heel benieuwd en wacht met spanning op het stukje 🙂

 • Reageer Lola 27.04.2015

  Wat leuk! Gefeliciteerd. Bij jullie is de verbouwing snel gegaan zeg! Ben zelf ook aan het verbouwen. Verwacht dat het nog wel even gaat duren….
  Ik ben benieuwd welke houten vloer je hebt. Vind die erg mooi 🙂

  • Reageer Stacey 28.04.2015

   Dank je wel Lola!
   Wij hebben een laminaat vloer, gekocht bij Hornbach.
   De exacte naam is me even ontschoten maar het was iets met een A, als je wil kan ik wel even kijken op de verpakking?
   Succes en sterkte met verbouwen, als het klaar is, is het geweldig maar tot die tijd is het een tijdrovend klusje!
   Groetjes,
   Stacey

   • Reageer danielle 28.04.2015

    Heel graag als je het wil opzoeken. Ik ben ook benieuwd!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.