Legally-Brunette: Verbouwing nr. 2

08.05.2015

Desktop
Denk je klaar te zijn met de een begin je aan de volgende verbouwing. De afgelopen weken is er in het geheim keihard gewerkt aan deze verbouwing wat de nieuwe look en feel zou moeten worden voor Legally-Brunette en welke ik jullie vandaag met heel veel trots kan presenteren.

Vorig jaar juni ben ik van Weebly overgestapt naar WordPress. Kon ik bij Weebly nog gemakkelijk wijzigingen doorvoeren, bij WordPress ging en gaat dat een stuk lastiger. Het begon ergens in december al te knagen, ik wilde iets nieuws, maar hoe en wat? Ik besloot eerst goed voor mezelf op een rijtje te zetten wat ik wilde, wat de look en feel moest worden en wat daarbij voor mij allemaal belangrijk was.

Toen ik uiteindelijk wist wat ik wilde kwam ik er al vrij snel achter dat ik dat niet zelf kon, nee daar had ik hulp bij nodig en dus ging ik op zoek naar de geschikte persoon om mij te helpen met de nieuwe look van de blog. Na bij veel andere blog te hebben gekeken kwam ik uiteindelijk uit bij Angelina van Eunoia Studio en ook wel bekend van haar blog Peek Inside. Aan haar heb ik een document vol afbeeldingen, kleuren en wensen gestuurd en na heel veel heen en weer gemail kwam ze vorige week met een ontwerp waar ik van begon te stralen.

Zoals het er nu uit ziet is het precies zoals ik had gehoopt maar eigenlijk is het zelfs nog mooier dan dat ik had durven dromen. Ik vind hem mooi clean en strak maar heeft nog wel de identiteit van Legally-Brunette als je het mij vraagt.

Maar zoals jullie hebben gezien is de layout niet het enige wat een flinke make-over heeft gekregen, ook heb ik nu een ‘echt’ logo waar ik ook echt iets mee kan. De naam Legally-Brunette is ooit ontstaan uit een bijnaam tijdens mijn stage bij Eyeworks en toen ik een naam voor mijn blog moest kiezen vond ik hem wel leuk. Inmiddels weet ik echter dat als je over fit, food & living the good life blogt, de naam meer tegen je werkt dan voor je werkt. Toch vond ik het beter om bij deze naam te blijven, hiermee heb ik alles opgebouwd en hier is mijn passie mee begonnen en of hij nu voor of tegen me werkt dit is de naam. Om de naam te blijven gebruiken maar de onderwerpen waar het hier juist over gaat toch wat meer kracht bij te zetten heb ik gevraagd deze te benoemen in het logo, wat naar mijn idee weer super goed is gelukt.

Al met al hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben en schroom niet je op en aanmerkingen aan me te laten horen, want daar ben ik juist super nieuwsgierig naar!

 

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer joyce 08.05.2015

  Super mooi! Inderdaad erg clean en strak en daar houd ik van!

 • Reageer Elma 08.05.2015

  Wauw, ik vind het heel mooi geworden! Ik wil zelf ook nog een nieuwe lay out dus ik ga eens kijken op de site.

 • Reageer Emma 08.05.2015

  Wat is het mooi geworden! Ik vond je vorige layout al mooi en kon me niet voorstellen dat het veel mooier kon, maar klasse, echt heel mooi!

 • Reageer lonneke 08.05.2015

  Wauw meid, het is prachtig!
  Vind je logo ook echt heel erg tof.
  Liefs Lonneke

 • Reageer Yamina 08.05.2015

  Wauw, wat mooi! Toen ik de site opende dacht ik eerst dat ik verkeerd zat haha.
  Het logo is ook echt super tof!

 • Reageer Bente 08.05.2015

  Het ziet er prachtig uit! En je blognaam vind ik juist leuk, ook al schrijf je niet over legal stuff (gelukkig maar, ik vind de onderwerpen waar je wel over schrijft juist leuk ;))

 • Reageer Renske 08.05.2015

  Het is ontzettend mooi geworden! Ik houd wel van strak en clean. 🙂

 • Reageer Marlijn 08.05.2015

  Mooie lay-out en logo! Het viel me ook gelijk op dat het anders is!

 • Reageer Manon 08.05.2015

  Mooi, gefeliciteerd!!

 • Reageer Celine 08.05.2015

  Zo mooi! En de naam vind ik juist heel leuk.

 • Reageer Remy 09.05.2015

  Gave logo dame!!! Ziet er professioneel uit

 • Reageer Lindsay 10.05.2015

  Een te gekke nieuwe lat-out!! Heel erg gaaf design, lekker duidelijk & toch ook Legally-Brunette.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.