Legally-Fashion: Mijn nieuwe Look a like Triangl bikini

31.05.2015

Triangl Look a Like bikini
Vorig jaar kocht ik geen bikini, mijn vakantie werd wat overhaast geboekt en het kwam er dus gewoon niet van. De jaren er voor kocht ik gelukkig heel veel bikini’s dus zonder zat ik niet. Maar een Primark bikini heeft helaas niet het eeuwige leven en na een vakantie in Thailand en Indonesië zijn ze niet allemaal meer even mooi en leuk. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe en werd ik verliefd op dit exemplaar.

Ik ben wat kleding betreft een krent, ik koop graag kleding en het liefst zo veel mogelijk maar geef er ook het liefst zo min mogelijk geld aan uit. Het is dan ook om die reden dat ik nooit een bikini kocht die duurder was dan 20 euro en zelfs dat vond ik al heel wat. Maar nu kon ik niet anders, want ik werd verliefd.

De trend van Triangl Bikini’s zag ik vorig jaar al voorbij komen, maar pas op het moment dat ik al lang op vakantie was geweest. Dit jaar nam ik me eens voor om te investeren in een bikini, maar investeren in een ‘echte’ versie van de bikini ging me toch echt een beetje te ver. 80/90 euro voor een bikini is mij echt een brug te ver dus ging ik op zoek naar alternatieven. Op Ebay vind je heel veel zeer goedkope en vergelijkbare exemplaren, maar toch blijf ik het altijd lastig vinden of je deze daadwerkelijk ontvangt en of de kwaliteit een beetje oke is. Hoe dan ook, ik zocht verder en kwam uiteindelijk uit bij bovenstaand exemplaar. Waar de Ebay modellen 12 euro zijn en de echte rond de 80 euro liggen vond ik deze met 39,95 een mooie middenweg.

Inmiddels heb ik hem binnen gekregen en heb ik hem al 4 keer gepast, gewoon om te kijken of hij staat en hoe hij zit en ik ben er echt onwijs blij mee. Wel moet ik nog even wennen aan het ‘Aparte’ stofje wat het neopreen is en wat dus anders is dan de meeste andere bikini’s.

Nog een week en dan hoop ik hem vol trots en zelfvertrouwen op het strand te kunnen dragen, iets wat altijd wel een dingetje blijft bij mij. Aan de bikini zal het dit jaar niet liggen en trainen heb ik onwijs hard gedaan dus hopelijk vind ik de juiste mindset om te kunnen genieten als ik op het strand lig en niet de hele tijd onzeker om me heen te hoeven kijken.

Dit artikel is niet gesponsord maar ik ben gewoon heel erg blij met de bikini die ik hier heb gekocht.

Heb jij al een mooie bikini voor deze zomer?

Tags: , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer joyce 31.05.2015

  Super mooie bikini! En na je strandfoto van vorig jaar en je voortgangsfoto na de buikspierenchallenge durf ik te zeggen: jij hebt een prachtig lichaam, niks om je druk over te maken!!

 • Reageer Hanne 31.05.2015

  Echt een mooie bikini! Komt deze ook van Ebay of van een andere webshop?

 • Reageer Bente 31.05.2015

  Hij is leuk! Mijn bikini van vorig jaar heb ik maar een paar keer gedragen dus die gaat dit jaar ook weer gewoon mijn koffer in 🙂

 • Reageer Kim 31.05.2015

  Die bikini ziet er onwijs leuk uit! Ik heb voor mijn verjaardag van mijn vriend een Triangl bikini gekregen maar ik denk niet dat ik veel bikini’s draag deze zomer met mijn dikke buik.

  Liefs
  Kim

 • Reageer Ise 31.05.2015

  Súper leuk, vooral het model ook! Ik zou zelf nooit een echte kopen maar deze is toch wel een heel erg goed alternatief 😉

 • Reageer Julia 31.05.2015

  Wauw! Hij lijkt echt veel op de originele TRIANGL bikini. Mooi!

 • Reageer Hannelore 31.05.2015

  Fijne vakantie alvast! Waar gaan jullie heen? (Of heb ik daar overheen gelezen?)

 • Reageer Danielle 01.06.2015

  Komt helemaal goed, je ziet er vast fantastisch uit op het strand And if all else fails.. mensen zijn op het strand te veel bezig met zich druk maken hoe ze er zelf uit zien dat jij ze niet eens opvalt..

  Waar is deze bikini van trouwens, echt mooi!

 • Reageer Carolien - On a Healthy Adventure 01.06.2015

  Heel mooie bikini! De Triangl bikini’s zijn idd erg duur, zeker met de taksen die er nog eens bij komen. Maar deze look a like ziet er alvast erg degelijk uit. Je zal er veel plezier aan beleven 😉

 • Reageer Bler 02.06.2015

  Erg mooie bikini inderdaad! In welke winkel/ webshop heb je hem gekocht?

 • Reageer viv 17.06.2015

  Waar heb je deze bikini gekocht? hij is super leuk, de echte zijn me veel te duur.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.