Legally-Me: 10 dingen over bloggen die je niet van me wist

30.05.2015

10 dingen die je niet van me wist
Er zijn van die gekke dingen die ik doe die allemaal te maken hebben met bloggen. Van een uur eten fotograferen, tot het inkopen van extreem veen schaaltjes en hardloopkleding omdat het er op de foto zo leuk uit ziet. Vandaag 10 dingen over bloggen die je niet van me wist. 
1. Ik hoef vriendinnen die ik langere tijd niet heb gezien helemaal niet bij te praten, die lezen alles online en dat vind ik best een beetje vreemd als ik ineens helemaal niet hoef te vertellen wat er allemaal is gebeurd!
2. Toen ik mijn lieve M. leerde kennen heb ik hem direct verteld over mijn blog maar hem gevraagd te wachten met kijken tot we elkaar goed kende. Ik wilde namelijk heel graag dat hij mij leerde kennen door de manier waarop wij samen waren en contact hadden en niet middels mijn blog.
3. Om bij mijn lieve M. te blijven, dat is mijn grootste fan en stimuleert me onwijs als het gaat om de blog en is altijd heel enthousiast.
4. Op mijn werk weten heel veel mensen niet over mijn blog, een aantal wel en dat worden er ook steeds meer, maar er zijn ook veel naaste collega’s die er niets van weten. Voorheen kwam ik er ook niet zo voor uit maar mocht iemand er naar vragen dan zou ik het nu wel gewoon vertellen hoor.
5. Ik sta rustig een uur eerder op of ga een uur later naar bed om een blog af te maken.
6. Ik vraag me af wat mijn buren van me denken als ik weer eens op een stoel sta te fotograferen, op mijn trampoline sta of een filmpje aan het opnemen ben. Al een aantal keren heb ik de gordijnen dicht gedaan, maar het moet er, als ze het wel zien, toch best gek uit zien.
7. Ik bak heel vaak dingen niet omdat ik zin heb in cake maar voor de blog, ook als dit ten koste gaat van mijn uren slaap of tijd op de bank.
8. In winkels zie ik vaak servies wat ik wil kopen omdat het er mooi uit ziet op de foto, niet omdat ik het nodig heb. Voorbeelden daarvan zijn schoteltjes, kommetjes, bestek, theedoeken en manden als het gaat om huis inrichting maar ik vind mijn blog ook een uitstekende reden om extreem veel hardloopkleding aan te schaffen… oeps!
9. Tijdens het hardlopen zou ik het liefst altijd met iemand samen willen lopen zodat die gene foto’s kan maken tijdens het lopen die ik vervolgens dan weer op Instagram kan plaatsen… Überhaupt hardlopen doe ik voor een deel ook voor de blog. Ik vind het geweldig om te doen, begrijp me niet verkeerd, maar ik voel stiekem wel altijd de druk om te lopen.
10. Ik klim rustig om stoelen, de tafel of het aanrecht als dat nodig is om een mooie foto te maken. Dit betekend ook dat ik dit ongeveer bij iedere maaltijd doe die ik thuis nuttig…. OEPS….

Heb jij een blog en zo ja, herken jij punten? 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Bente 30.05.2015

  Hahaha ja die schaaltjes en leuke accesoires voor op de foto zijn heel herkenbaar (oh, en die sportkleding trouwens ook). Foto’s maken van elke maaltijd.. yep, guilty!

 • Reageer joyce 30.05.2015

  Heerlijk! Ik zit er al een tijdje over na te denken om een blog te beginnen. Zeker gezien alle tijd die ik over heb nu, lijkt het me super leuk om te doen!
  Die foto’s en spullen voor foto’s herken ik wel. Zeker voor instagram maak ik me daar vaak schuldig aan!

 • Reageer Laura 30.05.2015

  Leuk!! Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen, dus niet alles is herkenbaar voor mij. Ik snap wel dat je overal waar je bent in het oog houdt dat die aankoop leuk zal zijn voor foto’s op je blog! En ik maak ook van bijna iedere maalijd een foto haha! Leest M. nu wel altijd je blogs?

  • Reageer Stacey 30.05.2015

   M. Is inmiddels de grootste fan van mijn blog en houdt ook alle reacties en dergelijke bij. Hij is heel trots, echt heel leuk!

 • Reageer Arie 31.05.2015

  Tijd voor een drone die achter je aan vliegt om je te filmen en foto’s te maken.

 • Reageer Carolien - On a Healthy Adventure 01.06.2015

  Enkele dingen komen me bekend voor: dat servies dat mooi fotografeert, iemand die tijdens het lopen foto’s trekt,…

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.