Legally-Me: My day in pictures 14/5

15.05.2015

naamloze map

Hemelvaartsdag en dat betekende dat we lekker vrij waren en het er eens lekker van konden nemen. Heerlijk uitslapen, mijn oude huis leeghalen en naar de rollende keukens. Bekijk snel naar mijn day in pictures. 

naamloze map1
Na heerlijk te hebben uitgeslapen en te hebben gedoucht [Ik hou van onze regendouche] was het eindelijk weer eens tijd om samen te ontbijten. Voorheen ontbeten we iedere dag samen maar sinds we in Haarlem wonen ben ik al de deur uit op het moment dat M. gaat ontbijten. M. neemt zoals gewoonlijk op dagen dat we de tijd hebben, afbak broodjes met grill worst en ik ben natuurlijk niet weg te houden van mijn bakje havermout.
naamloze map2
We doen nog even snel boodschappen maar blijkbaar heeft M. zijn auto onder een boom met vogels met darmproblemen gezet want wat zit zijn auto vol. Ik moest er stiekem wel heel erg om lachen maar M baalde er best wel een beetje van. Na het opruimen van de boodschappen rommelen we nog wat in huis. Voor de mensen die denken dat het hele huis nu af is….. de trap is nog verre van af zoals je ziet.

naamloze map3
Op instagram zag ik bij mede Haarlemster @sevencouches dit super leuke kaartje van Haarlem. Ik stuurde haar een berichtje en kreeg hem toen van haar om in ons huisje te zetten. Zo onwijs lief! Daarna plofte we even op de bank met een kop thee en een plakje cake.
naamloze map4

We reden naar mijn oude huis in Amsterdam om wat laatste dingen te doen zoals het ontdooien van de vriezer, het verwijderen van lampen en het leeghalen van de zolder. Het was even een paar uurtjes werk maar het is nu echt leeg op wat dingen na die hopelijk via marktplaats worden opgehaald al heb ik daar weinig vertrouwen in sinds ik nu al 5 keer voor niets ben gekomen en de mensen niet op zijn komen dagen. Ow en dat vormpje voor ijsblokjes…. tsja die heb ik ooit in een melige bui gekocht.
naamloze map5

Na het opruimen was het tijd om naar de Rollende Keukens te gaan. Dat we niet de enige waren mag ik wel een understatement noemen want wat was het druk! Maar beter gezellig druk dan ongezellig rustig toch? Het was mijn eerste keer op dit event en voor M. was het ook de eerste keer dus we waren erg onder de indruk van de grootse opzet van het evenement want er waren wel echt veeeeeeel meer foodtrucks dan dat wij hadden verwacht. Overal rook het heerlijk maar het was echt even zoeken voor we een tentje vonden waar ik glutenvrij kon eten en genieten. Gelukkig vonden we ze uiteindelijk en heb ook ik lekker gegeten. Op het einde werd het behoorlijk fris en ik was dan ook blij om in de auto te stappen en daar de stoelverwarming aan te zetten.
naamloze map6
Eenmaal thuis duik ik gelijk in bad en na een paar minuten kruipt ook M. bij me in het bad. Toch wel fijn dat ons bad groot genoeg is om er met 2 personen in te liggen. Na het badderen kruip ik samen met M. op de bank om dit artikel te maken en daarna kruipen we lekker in bed.

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Stephanie 15.05.2015

  Leuke foto’s! Ik ben ook helemaal fan van regendouches, geweldig hé!

 • Reageer Bente 15.05.2015

  Heerlijk relaxed dagje! Ik ben toch ook wel erg benieuwd naar de Rollende keukens! Misschien dat ik er van het weekend toch ook even langs ga 🙂

 • Reageer Manon 15.05.2015

  wat een heerlijke dag, ik wil misschien ook nog naar de rollende keukens maar ik hou niet zo van drukte, een bad mis ik af en toe echt dat was voor mij altijd een ontspanmomentje 🙂

 • Reageer Yamina 15.05.2015

  Wat een heerlijk dagje!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.