Legally-Me: My day in Pictures

05.05.2015

mdip
Voor alles moet een eerste keer zijn en zo ook voor het kopen van je eerste auto. Gisteren kon ik dan eindelijk mijn auto ophalen, maar ook werd de keuken echt afgemaakt, probeerde ik de sportschool in Haarlem en stond ik natuurlijk ook stil om 8 uur. 

mdip1
Om 07:10 word ik wakker van de wekker van M. die gewoon moet werken. Zelf heb ik een collectieve vrije dag en ben dus lekker vrij. Omdat ze de keuken af komen maken moet ik echter toch nog vroeg mijn bed uit en zit ik al om 07:30 aangekleed in de woonkamer te wachten. Geloof me, op dat moment ben ik nog niet op mijn best en zeker niet omdat ik nog niet kan ontbijten…. Omdat het wel even duurt ga ik dus maar wat dingen voor werk doen en voor de blog.
mdip2
Hehe, om 11 uur zijn ze eindelijk weg en kan ik lekker ontbijten. Het ziet er een stuk mooier uit nu de oven en magnetron zijn geplaatst en het is nu echt helemaal af. Na het ontbijt spring ik op de fiets, ik wil even op een rustig moment even de sportschool in Haarlem testen en hoewel het prachtig weer is ga ik dus even binnen sporten, maar ik ga wel op de fiets, dat dan weer wel.
mdip3
Ik probeer echt onopvallend een foto van de sportschool te maken en een selfie, maar beide worden nogal wazig en bewogen. Uiteindelijk loop ik 5,59 km op de loopband. Mijn conclusie? Ik ben niet overtuigd, ik vind het erg klein en warm (!!!!!) en de kleedkamer is erg donker alsof het een soort darkroom is ofzo. Nee, ik denk dat ik ook even verder ga kijken naar sportscholen in de buurt, maar dan wel pas in het najaar als het weer donkerder wordt buiten.
mdip4
Zo, snel op de fiets naar huis en me douchen en omkleden. Ik ben trouwens echt verliefd op mijn nieuwe laarsjes van Asos en besluit ze in combinatie met mijn favoriete jurkje te dragen. Alles moet even snel snel gedaan worden want ik moet zo snel richting mijn droom auto!
mdip5
Ik hang nog snel wat schone was in mijn kast, wat is het toch heerlijk al die ruimte. Daarna eet ik mijn lunch, een bakje kwark met aardbeien, 1 eetlepel havermout, 1 theelepel lijnzaad en wat geschaafde amandelen. en dan
mdip6
Mijn lieve M. heeft een halve dag vrij genomen om met mij naar Heerenveen te rijden, de lieverd. Zelf had ik een collectieve vrije dag dus dat kwam mooi uit. We rijden weer via de afsluitdijk en hoe dichter we bij Heerenveen komen hoe spannender het begint te worden. Mijn handen worden klam en wordt mijn hartslag steeds hoger.
mdip7
Jaaaaaaaa daar is hij! We hadden afgelopen zaterdag af de overeenkomst getekend bij de dealer maar nu kon ik hem ophalen en is hij officieel van mij, dit is mijn trots, mijn eerste eigen auto! Ik rij achter M. aan naar huis, nog nooit heb ik zo veel kilometers achter elkaar gemaakt. Mijn lieve M. stuurt de middelste foto naar mijn ouders met de boodschap “Help, ik word gevolgd!” Onderweg moet ik ook nog even voor het eerst tanken, gelijk een mooie gelegenheid om weer even frisse lucht in te ademen en verder te rijden richting Amstelveen.

mdip8
We rijden eerst naar Amstelveen want ik wil de auto natuurlijk super graag showen aan mijn ouders! Die vinden hem ook super tof, kan ook bijna niet anders! We rijden door naar Haarlem om boodschapjes te doen en ik wil nog even showen dat mijn dak open kan, zooo tof. Sorry dat ik zo mega enthousiast ben hoor, maar al zeker 7 jaar droom ik van deze auto en nu heb ik er zelf een!
mdip9
Eenmaal thuis proberen we gelijk de nieuwe oven uit en maken we oven frietjes met sate, niet heel gezond maar wel lekker makkelijk en snel want om 20:00 uur moeten we natuurlijk klaar zijn met eten om stil te zijn en stil te staan bij wat er allemaal in de oorlog is gebeurd. Het is zo normaal voor ons dat we vrij zijn en vrijheid kennen maar dat is niet altijd zo geweest en is nog steeds in veel landen niet het geval, dus laten we er allemaal minimaal 1 keer per jaar even goed bij stil staan. mdip10
Na het eten en na nog wat te hebben gerommeld in huis duiken we op de bank. Ik begin met het uitwerken van de plog en ondertussen kijkt M. wat series die klaarblijkelijk heel grappig zijn want hij ligt helemaal dubbel wat mij dan ook weer enorm aan het lachen maakt. En zo hebben we een heerlijk relaxt avondje.

 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Renske 05.05.2015

  Heerlijk zo’n vrije dag! En dan ook nog zo’n toffe auto mogen ophalen. Heel leuk!

 • Reageer Irma 05.05.2015

  Ohmenn wat ziet jullie huis er mooi uit. En sowieso, liefde voor jouw auto. Gaaf he!

 • Reageer Manon 05.05.2015

  Ahhh, jaloers op je auto!! Echt fijn zo’n extra dagje vrij he. Ik heb gisteren wel gewerkt, maar vandaag lekker rustig aan.

 • Reageer Nicky 05.05.2015

  Yay welkom bij de fiat500-club 🙂 zo leuk ik weet nog steeds hoe intens blij ik zelf was toen ik de mijne mocht ophalen!

 • Reageer Bente 05.05.2015

  Jullie keuken is echt prachtig geworden! En wat een super leuke auto 🙂 ik snap dat je die wilt showen 😉

 • Reageer Daria 05.05.2015

  Wat een mooie auto 🙂 :). De foto met je hoofd uit het dakje is heel grappig!

 • Reageer Andrea 05.05.2015

  Heerlijk dagje zeg. Gefeliciteerd met je nieuwe auto!

 • Reageer Mariska 05.05.2015

  Wil je de link van deze schoenen geven? Vind ze erg leuk! 🙂

 • Reageer Ise 07.05.2015

  Ah dat is ook mijn droomauto! Super leuk.

 • Reageer Madebyuna 08.05.2015

  Leuk dat je nu in Haarlem woont! Een sportschool aanrader is Kenamju, zit vlakbij het station! Zou er zeker even langs gaan als ik jou was:)

 • Reageer Remy 09.05.2015

  Jouw auto is zeker Awesome! Gave velgen en dikke uitlaat. En de kleur, ik zou ook een zwarte auto nemen, maar helaas is Marije daar niet dol op.

  Veel kookplezier in je geweldige keuken!! Echt te gek met bar, twee ovens en een Quooker

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.