Legally-Me: My day in Pictures 21/5

22.05.2015

nwmap
Gisteren was een reguliere werkdag waarop ik weer eens foto’s maakte om jullie een klein inkijkje in mijn leven te geven. Van het eten van mijn ontbijt, mijn ritje in de file naar kantoor, werken, het sjouwen met lampen tot mijn hardlooprondje, bakken en verschrikkelijke buikpijn, ik deel ze allemaal in deze My day in pictures van woensdag 21 mei. 
nwmap1
Mijn wekker gaat om 06:34 en ik schrik me werkelijk dood als de wekker gaat. Dit fenomeen heb ik inmiddels al een paar keer gehad deze week en wordt vooraf gegaan door een schrik moment ongeveer een uur voor mijn wekker gaat. Of het nu is dat ik zo graag naar kantoor wil of dat ik juist schrik dat het nu al zo ver is, ik weet het niet maar gek is het wel een beetje natuurlijk. Maar goed ik hijs mezelf uit bed en spring onder de douche om wakker te worden.

Eenmaal aangekleed is het tijd voor een laagje make-up, want de stress,  het weinige slapen en de drukte van de afgelopen tijd is terug te zien in mijn gezicht. Waar ik normaal rond deze tijd van het jaar een leuke blos op mijn gezicht heb lijk ik nu net een panda, oftewel ik heb wallen en ben verder erg bleekjes. Gelukkig doet een klein laagje make-up altijd wonderen en voel ik me ook gelijk een stuk beter als ik daarna in de spiegel kijk. Mijn outfit van vandaag is mijn favoriet, mijn paarden jurkje uit Londen waar ik nog steeds verzot op ben.

nwmap2
Tijd voor het ontbijt, mijn favoriete moment van de ochtend. Terwijl mijn havermout in de magentron staat maak ik mijn lunch voor de dag klaar, kijk ik het RTL 4 nieuws en zet ik een kop koffie. Tijdens het ontbijt kijk ik het NOS journaal en zo ben ik wakker, heb ik ontbeten en ben ik helemaal bij voor ik in de auto stap. Ik maak trouwens ook wat film beelden tijdens het ontbijt omdat ik bezig ben met een kanaal intro voor mijn YouTube Kanaal en daar graag veel verschillende beelden in wil gaan gebruiken.

nwmap3
Ik pak mijn tas in, poets mijn tanden, geef mijn lieve M. een kusje en ga de deur uit. Het is onwijs druk op de weg en ik doe er onwijs lang over. Waar ik normaal rond 08:20 op kantoor ben, ben ik vandaag ruim 20 minuten later pas op kantoor, maar goed, alles is nog steeds een stuk sneller dan met de fiets, trein, metro en benenwagen naar kantoor dus mij hoor je niet klagen. Eenmaal op kantoor parkeer ik mijn lieve auto een beetje achter in de garage terwijl er voor aan [over het algemeen begint men in de media wereld pas rond half 10/10 uur] nog voldoende ruimte is. Ik wil echter niet het risico lopen dat mijn auto beschadigd dus vandaar dat hij zo ver naar achteren staat….

Goed, tijd voor thee, koffie en dan snel aan de slag! Het is druk, druk druk, druk en daarbij moet ik ook nog een soort van ‘College’ voorbereiden wat ik morgen over merkenrecht ga geven aan een snuffel stagiaire van 5 VWO. Gelukkig vind ik dat soort dingen altijd super leuk om te doen, dus is het meer een welkome afwisseling.

nwmap4
Om half 11 eet ik de helft van dit bakje leeg met noten, gedroogde kokos, gedroogde abrikoos een dadel en wat cranberry’s. Normaal heb ik fruit bij me, maar ik wilde eens wat anders en stelde dit zelf samen.

In plaats van lunchen in de kantine ga ik samen met mijn collega naar buiten, iets wat we echt veel te weinig doen hier op kantoor helaas. We lopen naar de Villa Arena alwaar we de eetkamer lampen ophalen die M. en ik bij de Woonfabriek enige weken geleden hebben besteld. De dozen zijn behoorlijk groot en de hulp is dan ook heel erg welkom. Na de dozen in de auto te hebben geplaatst ga ik weer achter mijn bureau zitten en kijk ik verlekkerd naar buiten waar het heerlijk weer is. Ik lunch met een halve avocado, sla, 3 plakjes kalkoenfilet en 6 quinoa rijstwafels, een combinatie die ik altijd erg lekker blijf vinden.

De rest van de middag is het business as usual, werken, werken en werken, maar goed daar ben je natuurlijk ook voor op je werk . Tussendoor halen we nog even beneden snel een kopje verse munt thee en dan moet ik om 4 uur vechten tegen de slaap omdat ik ineens volledig instort, geen idee daar het vandaan komt… Gelukkig is het dan al snel 6 uur en kan ik lekker in de auto naar huis.

nwmap5
Eenmaal thuis kleed ik me direct om en ga ik hardlopen, ik heb namelijk een flauw vermoeden dat ik anders niet meer ga dus kan ik maar beter gelijk gaan! Ik stop trouwens, voor ik ga lopen, nog een dadel in mn mond en twee gedroogde abrikozen. M. gaat ook hardlopen maar gaat liever eerst eten en is heel snel maar loopt iets minder ver dus we lopen op zondag samen en de rest van de keren alleen.

nwmap6
Terwijl M. zijn eten laat zakken ga ik de deur uit. Ik merk al gelijk dat ik nog behoorlijk de spierpijn van de bootcamp van afgelopen dinsdag voel, maar verder loopt het tot kilometer 6 best oke, niet heel snel maar met een tempo van 5:22 tot dan toe best oke. Helaas krijg ik daarna verschrikkelijke pijn in mijn buik en moet ik iedere paar meter stoppen. Omdat ik inmiddels mijn zinnen heb gezet op een rondje van 10 kilometer ga ik door en kom ik ook na 10 kilometer thuis, maar niet lekker fit en energiek maar volledig uitgeblust.

nwmap7
Toch duik ik na een half uur te hebben gezeten de keuken in. Ik heb mijn vader beloofd een lekkere cake te bakken en stiekem vind ik het ook wel even leuk de keuken in te duiken. Ik maak een rabarber aardbeien cake en een bijpassende rabarber aardbeien compote [recepten komen binnenkort online] maar naarmate de tijd vordert wordt mijn buikpijn ook steeds heftiger….. Omdat ik inmiddels nog niets heb gegeten na het hardlopen en ik daar ook totaal geen behoefte aan heb kan ik helaas ook geen pijnstiller nemen. Na kermend op de bank te hebben gelegen gaan we slapen, want als ik eenmaal slaap heb ik meestal geen pijn meer in mijn buik.

Omdat ik gisteravond echt niet in de staat was deze My day in pictures te maken heb ik mijn wekker een uur eerder gezet en typ ik dit rond een uurtje of 6 in de ochtend. Gelukkig is de buikpijn inmiddels wat gezakt en heb ik al een aantal happen van mijn havermout naar binnen weten te krijgen. Hopelijk gaat het steeds iets beter met mijn buik…..

 

 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Yamina 22.05.2015

  Ik hoop dat je buikpijn snel over is!
  Die cake ziet er trouwens wel echt lekker uit.

 • Reageer Bente 22.05.2015

  Wat vervelend, die buikpijn! Hopelijk knap je snel weer op!

 • Reageer lin 22.05.2015

  Bah vervelend die buikpijn! wel een leuke blog trouwens!
  Beterschap!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.