Legally-Me: My Day in Pictures 27/5

28.05.2015

gjlhjkl
Gisteren was een bijzondere dag, in plaats van de hele dag op kantoor zat ik de hele dag in een zaaltje met mijn collega’s in Noordwijk. Na 10 uur een cursus te volgen over communicatie stijlen te hebben gesproken en hebben geleerd gingen we uiteten bij een hele fijne strandtent. Kijk dus snel mee met deze anders, dan andere my day in pictures. 

gjlhjkl1
Ochtend:
Na een nacht waarin ik maar 2 uur heb geslapen gaat mijn wekker om 07:15 en hijs ik mezelf onder de douche. Helemaal van harte gaat het niet, maar zonder kom ik vandaag helemaal niet vooruit ben ik bang.
Na het douchen en aankleden werk ik met wat make-up mijn uitslag weg die ik sinds maandag rond mijn ogen heb. Waar het vandaan komt weet ik niet, maar echt charmant is het niet.

gjlhjkl2
Dan is het tijd voor een van mijn favoriete momenten van de dag, mijn ontbijt! Samen met een kopje koffie en het nieuws geniet ik altijd erg van dit moment en moet ik trouwens uiteindelijk toch nog best een beetje haasten en ren ik als een malle naar mijn auto om snel op weg te gaan. Ik rij dit keer niet naar Amsterdam maar naar Noordwijk, we hebben namelijk een trainingsdag van mijn werk en die vindt plaats aan het strand. De nadruk ligt op het woord aan, want hoewel we uitkijken op het strand kunnen we niet van het redelijk mooie weer genieten.

gjlhjkl3
Vandaag ben ik dus met mijn collega’s in Noordwijk voor een training van de HOW company over communicatie stijlen. Helaas kan ik over de cursus weinig vertellen en heb ik ook weinig foto’s van de cursus zelf kunnen maken. Het lijkt misschien een beetje gek om daar met het hele team een cursus voor te doen maar zonder goede communicatie kun je niet goed samenwerken en behaal je dus minder goede resultaten uiteindelijk.
gjlhjkl4
De lunch is super geregeld en ondanks mijn verschrikkelijke buikpijn eet ik dit bordje sla met zalm. Het smaakt me wel moet ik zeggen. Na de pauze kom ik er achter dat ik een supporter ben als communicatie stijl. Dit betekend voornamelijk dat ik een pleaser ben en dat ik conflicten uit de weg ga en het iedereen dus voornamelijk naar de zin wil maken. Hoewel ik dat eigenlijk al wel wist is het altijd nuttig om dit soort patronen bij jezelf te herkennen, maar natuurlijk ook bij mijn collega’s. Naast al het serieuze hebben we ook verschrikkelijk moeten lachen om voorbeelden en situaties in rollenspellen.

gjlhjkl5
Na de training gaan we met de benenwagen met zijn allen naar strandtent BRIES waar we heerlijk gaan eten. We beginnen natuurlijk met uitgebreid napraten op de cursus en dan serveren ze zelfs glutenvrij brood, een dikke plus dus voor BRIES. Als voorgerecht kies ik voor de tonijn en zalm en deze wordt speciaal geserveerd met een glutenvrije soya saus, daar mogen veel sushi restaurants wel een voorbeeld aan nemen. Het hoofdgerecht bestaat voor mij uit een tonijnsteak met salade welke ook weer erg goed is. Naast het lekkere eten is het erg gezellig en vermaak ik me opperbest.

gjlhjkl6
Omdat ik behoorlijk last van mijn buik heb besluit ik voor het dessert weg te gaan. Ik moet vanaf het restaurant 10 minuten lopen naar waar mijn auto staat maar dat is geen straf zo langs het strand, wat een luxe dat ik dat nu ook zo dicht bij ons huis heb!
gjlhjkl7
Ik rij snel naar huis want ik moet nog snel deze ‘My day in pictures’ maken en ik wil ook gewoon even op de bank kruipen met mijn lieve M. Snel is trouwens niet vol gas hoor, ik hou me keurig aan de snelheid natuurlijk ;). Thuis aangekomen blijkt ook onze prullenbak te zijn bezorgd, eindelijk. We hadden al weken steeds een losse vuilniszak omdat we nog geen mooie prullenbak hadden gevonden, maar nu dus wel. Ik maak nog snel dit artikel en kruip dan met M. op de bank en niet veel later ook in bed om lekker te gaan slapen, althans dat hoop ik.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer joyce 28.05.2015

    Leuke blog weer! Ik hou van my day in pictures en de diary natuurlijk. Al vind ik de rest ook leuk om te lezen hoor!
    Heb je niet een andere huidverzorging of make-up gebruikt? (Heb je waarschijnlijl zelf ook al.over na gedacht, maar toch).
    Fijne dag en werkse vandaag!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.