Legally-Me: My weekly Diary #19

11.05.2015


De week waarin ik mijn eerste eigen auto op kon halen, ik voor het eerst naar bevrijdingsfestival ging, mee deed met een Run2Day training, ik een avondje ging lachen in het theater, de buurt verkende op de fiets, en nog veel meer leuke dingen deed. Bekijk snel my weekly diary van de afgelopen week. 

1
Maandag

Dit was een collectieve vrije dag en dus was ik lekker vrij. Omdat de mensen van de keuken langs kwamen zat ik echter al om 07:30 aangekleed en wel in de woonkamer. Nadat ze eindelijk klaar waren besloot ik even snel naar de sportschool te gaan om deze te testen. Ik besloot een 5,5 km op de loopband te lopen en ging daarna weer naar huis want vanaf daar ging met mijn lieve M. op weg naar Heerenveen om mijn nieuwe auto op te halen en man wat is dat toch een droom auto. Vanaf Heerenveen ben ik gelijk naar mijn ouders gereden want he, die prachtige bak moest natuurlijk wel even geshowd worden! Die avond maakte we er een lekker rustig avondje van en genoot ik vooral van mijn nieuwe auto.
Voor meer over maandag, bekijk dan My day in pictures.

2
Dinsdag

Bevrijdingsdag en ook mijn lieve M. was vrij. Na het ontbijt gingen we samen naar de IKEA om ons tv meubel te halen. Mijn lieve M. deed zijn best om hem in elkaar te zetten terwijl ik wat in huis rommelde en wat dingen instelde in mijn auto. Na te hebben gegeten vertrokken we naar het bevrijdingsfestival dat jaarlijks op grote wijze wordt georganiseerd in Haarlem en waar ik nog nooit was geweest. Het was voor een eerste keer super leuk en gek genoeg kwam ik veel bekende tegen en ik maar denken dat ik nog niemand ken in Haarlem.

3
Woensdag

Voor het eerst rij ik met mijn mooie auto naar werk en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dat best een beetje spannend vind! Gelukkig gaat het hartstikke goed en als ik eenmaal de garage op kantoor in rij kom ik al een collega tegen en kan ik hem gelijk showen. Ook mijn baas wil hem na de lunch even uitgebreid bekijken en ook dan wordt mijn auto weer helemaal goed gekeurd, maar goed dat kan ook niet anders want het is echt een onwijs tof ding. Oke… genoeg over mijn auto. Na werk ga ik naar mijn ‘oude’ huis omdat daar een oven via Marktplaats wordt opgehaald die uiteindelijk niet wordt opgehaald… Balen! Ik rij snel naar huis omdat ik honger heb en omdat mijn papa nog even komt helpen met het ophangen van de raambekleding.

4
Donderdag

Na werk rij ik door naar de Overtoom waar ik mijn auto parkeer en de ‘We Run Amsterdam’ training bijwoon van Run2Day. Het kost me heel wat moeite om mezelf er toe te zetten om te gaan want ik ben dood moe en wil het liefst slapen, maar als ik net binnen ben word ik aangesproken door Fleur, wat een toeval, want samen hebben wij bij Eyeworks gewerkt [hier heb ik een jaar stage gelopen] en tijdens het lopen praten we bij over alles wat er in de tussentijd is gebeurd. Uiteindelijk lopen we 5,7 km. Eenmaal thuis kruipen M. en ik nog even tegen elkaar aan op de bank en gaan dan lekker slapen.

5
Vrijdag

Joehoe, het is al bijna weekend en blijkbaar zijn er een hoop mensen vrij want ik kom zonder enige file aan op mijn werk. Na werk is dat een heel ander verhaal want ik doe er meer dan 30 minuten over om vanaf het moment dat ik van de snelweg af kom naar huis te rijden zo druk als het is om Haarlem in te komen. We eten snel iets wat mijn lieve M. heeft gemaakt en springen dan weer snel in de auto. Voor Valentijn heeft M. van mij kaartjes gekregen voor zijn favoriete cabaretier, Tim Fransen. We gaan naar het Zaantheater en wonen daar zijn voorstelling bij, M. ligt plat maar ik lach minstens net zo hard. De laatste 15 minuten ben ik zo moe dat ik moeite heb mijn ogen open te houden, dat ligt zeker niet aan de voorstelling maar wel aan mijn tekort aan slaap van de afgelopen weken.

6
Zaterdag

Eindelijk kunnen we weer eens uitslapen en dat laten we ons geen twee keer zeggen. Na lekker lang in bed te hebben gelegen en rustig te hebben ontbeten, springen we op de fiets om door de duinen richting het strand te fietsen. Ik wil binnenkort door de duinen gaan hardlopen en dan vind ik het wel zo prettig om de route eerst een keer per fiets te hebben gedaan, met dit soort gebieden weet je immers maar nooit. Als we eenmaal terug zijn komt mijn lieve vader nog wat dingen ophangen in ons huis, een paar lampen, toiletrol houders, haakjes en ga zo maar door. Die arme man heeft zo hard gewerkt in ons huis de afgelopen weken dat hij nu overal pijn  heeft…. Sorry papa! Naarmate de dag vordert begin ik me steeds beroerder te voelen, pijn in mijn buik, moe en snip verkouden. Mijn geplande hardlooprondje stel ik dan ook uit en nadat ik tomatensoep heb gemaakt ploffen we lekker op de bank en na een gehele reep Tony’s [Ja, die heb ik geheel in mijn eentje opgegeten….] voel ik me echt een stuk beter!

7
Zondag

Na het ontbijt rij ik naar Amsterdam alwaar iets wordt opgehaald via marktplaats wat ik te koop had gezet. Dat kwam mooi uit want daarna had ik toch al met een vriendin afgesproken om lekker op het terras te zitten in de pijp. Na gezellig op het terras te hebben gezet stap ik in de auto naar mijn ouders want het is natuurlijk moederdag en omdat ik natuurlijk de liefste en leukste moeder van de hele wereld heb moest die even in het zonnetje gezet worden. Omdat mijn moeder niet gelooft in cadeautjes met moederdag heb ik een cake gebakken in een mooie tulband vorm die ze mag houden, zo heb ik stiekem toch een soort van cadeautje. Na gezellig bij mijn ouders te zijn geweest rij ik naar huis en vat ik het plan op met mijn lieve M. lekker uit eten te gaan. We gaan pizza eten bij Woodstone in Haarlem waar we lekker op de fiets heen gaan en waar je de lekkerste glutenvrije pizza’s van de regio kunt eten! Na het eten fietsen we nog even verder en fietsen we naar Overveen waar de nummer 2 ijstent van Nederland zit en waar ze zelfs glutenvrije ijshoorntjes hebben, joehoe. Onderweg naar huis krijg ik de onstilbare drang om te gaan hardlopen en dat terwijl ik deze hele weekly nog moet schrijven…. Voor het eerst sinds tijden heb ik er geen zin in, maar ik besluit het geheel te combineren en zo ben ik uiteindelijk toch nog blij.

Komende week belooft weer een gezellig drukke week te worden maar is gelukkig ook maar een korte werkweek!
Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Minke 11.05.2015

    Lekker druk weer zeg!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.