Legally-Me: My weekly Diary #20

18.05.2015

naamloze map7
Afgelopen week was een korte werkweek en dat betekende extra veel vrije tijd en tijd om leuke dingen te doen. Zo ging ik naar de rollende keukens, werden er film opnames gemaakt terwijl ik aan het hardlopen was, lunchte en shopte ik met mijn moeder, was het tijd voor We Run Amsterdam en zat ik zondag lekker in de zon. Lees snel mee met mijn Weekly Diary. naamloze map8
Maandag

Na een heerlijke zondag balen we beide wel een beetje dat we weer naar ons werk moeten, maar gelukkig is het geen volledige week en kunnen we donderdag al weer genieten van een heerlijke dag samen.
Maandag avond voelde ik me een heuse filmster! Ik was door Clicktight gevraagd om mee te doen met hun nieuwe product filmpje. De komende tijd zal het geheel worden gemonteerd en ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat. Na het filmen is het inmiddels al behoorlijk laat en heb ik onwijs veel honger en eet ik thuis even snel iets waarna ik bij M. op de bank kruip en we een serietje kijken.

naamloze map9
Dinsdag

Waarom gaat mijn wekker als ik juist zo lekker slaap? Wederom moet er natuurlijk gewoon gewerkt worden. Het is helaas zo druk op werk dat ik niet mee kan doen met de bootcamp. Als ik eenmaal thuis kom is het al half 8 en begin ik te koken, M. is al zo lief geweest om boodschappen voor me te doen en we maken gevulde courgettes uit het boek van Rens Kroes. Na het eten duik ik in bad, even een uurtje ontspannen met een serie en hopelijk een manier om van mijn buikpijn af te komen want dat is de afgelopen dagen weer een ramp. Na het in bad liggen kruipen we weer samen op de bank en kijken we de een na laatste aflevering van The good wife, een van onze favoriete series.

naamloze map10
Woensdag

Ik weet niet wat het is de laatste dagen maar mijn bed uit komen wordt steeds moeilijker. Maar moeilijk of niet ik sta op en ga natuurlijk gewoon naar werk. Na wederom een druk dagje rij ik naar mijn oude huis alwaar wat spullen voor Marktplaats  zouden worden opgehaald, helaas komen beide mensen niet opdagen….. Voor niets heb ik dus weer een uur in het huis gezeten. Onderweg naar huis bedenk ik me dat ik nog moet koken en vraag ik mezelf af waarom SLA geen pick up service heeft en alleen op plekken zit waar je moeilijk kunt parkeren…. Ik besluit voor banaanpannenkoeken te gaan omdat ik straks nog een stuk wil gaan hardlopen. Na het eten hijs ik mezelf in mijn sportkleding en dwing ik mezelf om naar buiten te gaan. Ik heb geen zin en geen energie maar ik moet van mezelf omdat ik weet dat ik me daarna veel beter voel en dat is ook zeker weer het geval. Beter voel ik me zeker na het lopen maar ik ben ook verschrikkelijk geschrokken want tijdens het lopen word ik namelijk door iemand op een scooter in mijn bil geknepen. Ik ben op dat moment volledig van slag en bel half in paniek naar M. die me het liefst op wil komen halen, maar ik besluit gewoon door te lopen, ik laat me niet kennen. De rest van de avond kruip ik dus maar extra tegen hem aan.

naamloze map11
Donderdag
Na een beetje uitgeslapen te hebben en te hebben ontbeten gaan we richting mijn oude huisje waar nog wat laatste dingen moeten worden gedaan. Er moeten lampen van het plafond en de vriezer moet nog ijs vrij worden gemaakt. Als we eenmaal klaar zijn gaan we richting de rollende keukens. Al jaren wil ik er graag heen maar op de een of andere manier komt het er steeds maar niet van, nu dus wel. Het is onwijs druk maar ook ontzettend gezellig en leuk en hoewel het vinden van glutenvrij eten lastiger is dan gedacht hebben we een super leuke dag. Meer over donderdag kun je terug lezen in ‘My day in pictures

naamloze map12
Vrijdag
Het is bij mij een collectieve vrije dag en dat betekend dat ik iets langer dan normaal in mijn bedje kan blijven liggen. Rond half 9 sta ik onder de douche en dan begin ik aan een vrij doch druk dagje. Om half 10 heb ik een afspraak bij de organisatie van de Grachtenloop in Haarlem waar ik een super leuke winactie mee mag organiseren. In de auto terug heb ik een zakelijk telefoontje voor Legally-Brunette en als ik eenmaal thuis ben staan mijn ouders met een prachtig boeket bloemen voor de deur. Samen met mijn moeder ga ik Haarlem in, even lekker shoppen en samen lunchen. Vroeger deden we dit geregeld maar helaas heb ik daar tegenwoordig niet heel veel tijd meer voor dus des te leuker dat we het nu konden doen terwijl mijn vader druk aan het klussen was in ons mooie huisje. Ik kom uiteindelijk thuis met een jurkje een ramenwisser en een kaars en we hebben heerlijk geluncht bij Anne & Max. Na wat wassen en schoonmaken ga ik richting Amsterdam in de hoop dat er nu wel mensen komen voor de spullen van Marktplaats. Komen doen de mensen maar ze zijn, ondanks mijn uitdrukkelijke mededeling dat ik op 3 hoog woon zonder lift, alleen. Dat betekend dat ik een gasfornuis met oven, een vriezer, een koelkast een afzuigkap, een combi oven en een kast naar beneden moet helpen tillen….. Mijn armen, handen, benen en bovenal mijn rug vinden het niet leuk en alles doet pijn. Als ik thuis kom eet ik snel iets en kruip ik in bad.

naamloze map13
Zaterdag
Voor het eerst in zeker een half jaar lukt het me om uit te slapen, ik word om half 11 wakker van M. die me middels een kusje laat weten dat deze schone slaapster wel lang genoeg heeft geslapen. Maar zodra ik uit bed kom voel ik iedere spier in mijn lichaam maar met name in mijn rug. Bij iedere stap die ik zet voel ik mijn rug en ik heb dan ook een hard hoofd in dat het lopen van We Run Amsterdam iets gaat worden. We besluiten lekker samen naar Haarlem te gaan en lunchen bij Blender. En voor ik het weet is het al weer tijd om richting Amsterdam te gaan. Omdat de tijd net iets sneller ging dan gedacht ging het met de trein een beetje krap qua tijd worden en dus was mijn lieve M. zo lief me naar Amsterdam te brengen. Eenmaal in het stadion was Fleur daar ook al en samen verkende we het terrein en stonden we ons te verlekkeren bij alle mooie Nike kleding die ze bij de Run2Day shop hadden. Het lopen ging, ondanks mijn rug, best lekker. Uiteindelijk liep ik 52:08 heel netjes voor een wedstrijd onder deze omstandigheden maar helaas geen PR en dat terwijl ik zeker weet dat het er in zat. Maar ik heb genoten en dat is het belangrijkste. Samen met Fleur loop ik nog even naar de fysio op het terrein en ze kraakt een paar keer goed mijn rug hetgeen zeker goed helpt. Mijn Lieve M. haalt me weer op en samen ploffen we nog even op de bank. Het gehele verslag van We Run Amsterdam volgt morgen.

naamloze map14
Zondag
Helaas lukt het me niet om zo lang uit te slapen maar slapen doe ik wel were als een roosje. We ontbijten voor het eerst lekker in de zon in onze tuin. Hoewel de tuin nog niet af is, kunnen we er al best een beetje zitten en genieten we er heerlijk van het zonnetje. Later in de middag gaan we samen hardlopen, samen verkennen we de duinen en lopen we uiteindelijk 6,23 kilometer. De eerste 3 voelen verschrikkelijk zwaar maar de laatste 3 zijn heerlijk! Na het doen van de boodschapjes en de was ga ik koken, een van onze favoriete gerechten, gevulde paprika. Na het eten ploffen we op de bank, M. met en serie en ik met deze Diary.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Bente 18.05.2015

  Wat een fijne week! Ik heb ook echt enorm genoten van die extra vrije dag op donderdag 🙂 Super goed gelopen zaterdag! En de volgende keer is het dan wel weer tijd voor een PR (als je niet met allemaal keukenapparatuur hebt lopen sjouwen de dag ervoor ;))

 • Reageer raounak 18.05.2015

  Gefeliciteerd met je medaille! Je mag trots zijn hoor! Die PR komt nog!

 • Reageer Danielle 18.05.2015

  Oh ik heb ook ooit een billen knijp incident gehad :(! Ik ben daar nog best een tijdje door “van slag” geweest als ik ging hardlopen. Ik kan mij dus helemaal indenken dat het erg vervelende ervaring is geweest voor jou!

 • Reageer Eveline 18.05.2015

  Bah bah.. Het lef wat sommige mensen hebben..Kan me ook goed voorstellen dat je van slag was. Ik fietste een keer naar m’n vriend toe, toen er een man me vanuit het niets compleet begon uit te schelden.. Daarna bij m’n vriend in huilen uitgebarsten van de schrik en weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet wat ik ‘fout’ deed.

 • Reageer Mieke 18.05.2015

  Jouw havermout ziet er altijd heel lekker uit, maak je hem met water of melk? & leuke diary!

 • Reageer fleur 18.05.2015

  …. nu heb ik natuurlijk eindelijk s naar je blog gesurft en wat schrijf je leuk Stacey! Wat een eer dat ik erop mag 😉 haha, ik ben nog steeds aan het nagenieten van onze prestatie samen, zaterdag!! Liefs!

 • Reageer Suuz 18.05.2015

  Wat een fijn weekje meis!!! super prestatie hoor je Run Amsterdam onder die omstandigheden! En wat genieten zeg in je nieuwe huisje 🙂

 • Reageer Stephanie 18.05.2015

  Leuke foto’s! Tof hé, zo’n verlengd weekend. Wel creepy van die kerel die in je billen kneep. Ik snap dat dus echt niet dat ge als man u met zoiets bezig houdt. Is zo boers en laag bij de grond..

 • Reageer Laura 18.05.2015

  Wat een leuke diary! Ik was dit jaar ook voor het eerst naar de Rollende Keukens geweest, erg leuk en gezellig. Fijn dat het lekker weer was ook. Wat heb je uiteindelijk gegeten daar? Ik heb zeebaars gegeten en een broodje vega doner (ze noemde het Voner volgens mij haha). Wat vervelend dat je in je bil werd geknepen tijdens het rennen, wel goed dat je hebt doorgezet en toch nog verder bent gerend. Ik ben wel benieuwd naar die loop in Haarlem, ik ren niet zo vaak dus 5km zou voor mij wel goed zijn. Ik ben erover aan het denken om ook mee te doen. Liefs, Laura

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.