Legally-Me: My weekly Diary #21

25.05.2015

hudjk
Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor my Weekly Diary. Afgelopen week was een drukke week maar ook een hele gezellige week. Afgelopen week hadden we het eerste etentje in ons huis, lagen we lekker op het strand, stond ik te bakken in de keuken en moest ik de sleutels van mijn huis in Amsterdam officieel afgeven.
hudjk3
Maandag:
Al vroeg zat ik in de auto om richting mijn ‘oude’ huis te rijden. Het was tijd om de sleutels van mijn woning in te leveren en dat was toch best wel even een stap. Helaas kwam de woningbouw ruim een uur te laat waardoor ik giga laat op kantoor aan kwam maar toen was het hoofdstuk wel echt afgesloten. De rest van de dag was ik gewoon aan het werk tot behoorlijk laat want ik was pas tegen half 9 thuis uit werk. We maakte er een lekker rustig avondje van, ook wel eens lekker.

hudjk4
Dinsdag:
Na werk was het tijd voor de bootcamp voor de deur van ons kantoor. Waar we normaal met zeker 10 mensen zijn waren we dit keer met louter 4 mensen en ook nog eens allemaal van mijn afdeling. Dat hebben we geweten want de trainer gaf ons zo veel aandacht dat we na de bootcamp allemaal al last van spierpijn hadden. Toen ik thuis kwam stond er gelukkig een heerlijke maaltijd voor me klaar van mijn Lieve M. en ging ik druk aan de slag met het monteren van het trampoline filmpje.

hudjk5
Woensdag:
Na werk ging ik gelijk naar de supermarkt om boodschapjes te doen terwijl mijn Lieve M. zich samen met een vriend in het zweet stond te werken om bouwmateriaal naar de zolder te brengen die nu echt bijna af is. We maakte nasi met vis. Een heerlijk gerecht die ik al vele malen heb gemaakt maar helaas ging het ditmaal mis omdat er in de kruiden gluten bleken te zitten waar ik heel heftig op reageerde. De rest van de avond heb ik niet veel meer gedaan dan op de bank liggen en in bad liggen.

hudjk6
Donderdag:
Afgelopen donderdag was ik natuurlijk weer gewoon aan het werk. In mijn lunchpauze haalde ik met een collega de lampen op voor boven onze eettafel. Eenmaal thuis ging ik gelijk hardlopen, ik liep uiteindelijk 10 kilometer maar voelde me aan het einde steeds minder goed worden. Wederom had ik heel veel last van mijn buik….
Voor meer over donderdag kan ik je verwijzen naar het ‘My day in pictures‘ artikel over afgelopen donderdag.

hudjk7
Vrijdag:
Wat was ik blij dat het aan het einde van de werkdag weekend was, mijn hemel! Soms heb je zo’n week waarin het gewoon niet echt wil en waarin je gewoon super veel stress hebt en er gewoon verschrikkelijk klaar mee bent! Na het eten kwamen mijn ouders langs en heb ik ze met een plakje van mijn rabarber cake blij kunnen maken terwijl mijn vader de nieuwe lampen ophing. We brachten ook nog een bezoekje aan de luilak markt in Haarlem, een markt waar ze de hele nacht planten verkopen en wat is typisch iets van Haarlem is met luilak.

hudjk2-001
Zaterdag:
Na wakker te zijn geworden van de wekker ga ik als een malle aan de slag met boodschappen doen en het bakken van een kwark. Die avond hebben we een etentje met vrienden en voor die tijd wil ik graag mijn voorbereiding hebben gedaan voor ze komen. Als de taart klaar is ga ik samen met Rianne richting Amsterdam waar we naar het Better Event gaan in de Rai. Op het event gaat het voornamelijk over een gezonde lifestyle en laat ik onder andere een lichaamsmeting doen, waar we een cursus over hapiness doen en heel veel lekkere slowjuice sapjes proeven. Thuis maak ik het huis in orde samen met mijn lieve M. en niet veel later stonden Rianne en haar vriend Mike bij ons op de stoep voor het etentje. Een super leuke en geslaagde avond met heel veel gezelligheid en lekker eten.

hudjk1
Zondag: 
Na heerlijk uitgeslapen te hebben ontbijten we lekker in de tuin waar we een heerlijk plekje in de zon hebben. Niet veel later stapte we op de fiets richting het strand om even lekker in de zon te liggen en te relaxen. We wonen zo heerlijk dichtbij het strand, echt een luxe. Na een paar uur op het strand bij een beachclub te hebben gezeten fietsen we weer terug naar huis. De ouders, het broertje, de oma’s en de opa van M. komen langs omdat een aantal nog niet helemaal het eind resultaat van onze woning hebben gezien. We rijden erna naar de ouders van M. waar we heerlijk asperges eten en waarna we lekker naar huis gaan en even in bad gaan en dan lekker op de bank kruipen samen met het heerlijke idee dat we morgen nog een extra dagje vrij zijn.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Laura 25.05.2015

  Wat vervelend dat je zo’n last van je buik hebt gekregen! Ik sinds kort mijn eigen kruiden mixen voor verschillende gerechten, misschien is dat ook iets voor jou? Dan weet je zeker dat er niks inzit waar je niet tegen kan.
  Haarlem lijkt mij ook een leuke stad om te wonen, zo lekker dichtbij het strand!

 • Reageer Bente 25.05.2015

  Fijn dat het hoofdstuk Amsterdam nu helemaal is afgesloten! En ohh wat heerlijk, zo naar het strand kunnen fietsen!

  Geniet van je extra vrije dag 🙂 (Helaas is het hierna over met de pret van extra vrije dagen :()

 • Reageer Tedje 25.05.2015

  Oooh nu wil ik ook naar het strand, heerlijk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.