Legally-Food: Een 3 daagse Sapkuur VLOG

26.06.2015

3-daagse sapkuur van Sapmeesters review
Vorige week deed ik een 3 daagse sapkuur. Ik was bang voor dromen over chocolade en hamburgers, ik was bang dat ik het eten uit de handen van mijn collega’s zou kijken of van mijn stokje zou gaan, maar niets was minder waar. In een video verslag vertel ik vandaag alles over mijn ervaringen tijdens deze 3 daagse sapkuur van Sapmeesters. 

Even ter inleiding; vorig jaar deed ik ook al eens 3 dagen een sapkuur. Destijds maakte ik de sapjes zelf en had ik de weken er na geen last meer van mijn buik, was mijn buik mooi plat en voelde ik me als herboren.

Omdat ik het maken van de sapjes super veel werk vond en vind en het ook bijna net zo duur is als deze kuur besloot ik dit keer te kiezen voor een kant en klare kuur van Sapmeesters. De kuur die ik deed was de W1200 kuur waarbij de 1200 het aantal calorieën aan geeft wat je tot je neemt als je de kuur volledig volgt inclusief alle snacks. Deze kuur is geschikt als je er naast ook aan sporten doet of op een andere manier een druk en actief leven hebt en zorgt er voor dat je voldoende energie hebt.

De dagen dat ik de sapkuur heb gedaan heb ik een soort video dagboekje bijgehouden en heb ik iedere ochtend en iedere avond mijn bevindingen op video vastgelegd. Ook heb ik een paar dagen na de kuur nog even gezeten om mijn bevindingen voor de camera met jullie te delen. Het eind resultaat is een filmpje van meer dan 10 minuten, waarin ik heel veel gekke bekken trek en droom over het kauwen op eten.

Mochten jullie vragen hebben over de kuur en mijn ervaringen, laat het me dan vooral weten!

Heb jij wel eens een sapkuur gedaan of ben je van plan het binnenkort te gaan doen?

Tags: , ,
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Emma 26.06.2015

  Door je filmpjes vind ik je blog alleen nog maar leuker worden! Ik heb nog nooit een kuur gedaan maar ik wil er over een paar weken een gaan doen, sapmeesters klinkt als een goede keuze.

 • Reageer lisa 26.06.2015

  Super grappig dat je het maar blijft hebben over hamburgers terwijl ik je nooit een hamburger zie eten, haha!

 • Reageer Rozentuintje 26.06.2015

  Detoxen of een sapkuur, ik blijf het iets lastig vinden. Je enthousiasme maakt me er in ieder geval iets minder op tegen dan ik hier voor was, leuk gedaan.

 • Reageer Kim 26.06.2015

  Super, hier had ik al een weekje op zitten wachten, leuk gedaan en lekker eerlijk en down to earth. Zoals je zegt, sommige mensen doen alsof het een ramp is en je niets meer kunt, maar jij kon gewoon werken.
  Ik wist trouwens niet dat je een bril had, staat je leuk!

 • Reageer Danielle 29.06.2015

  Gewoon lekker je bril ophouden! Juist leuk om de “echte” Stacey te zien :)!

  Leuke/informatieve vlog..! Ben zelf stiekem nu dus ook wel benieuwd naar deze kuur ondanks dat ik eigenlijk niet wil “sapvasten”

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.