Legally-Me: Mijn 10 favoriete Instagram Accounts

11.06.2015

Mijn 10 favoriete Instagram Accounts
Dat ik een lichte Instagram verslaving heb mogen duidelijk zijn. Het eerste wat ik doe als ik wakker word is mijn Instagram Feed bekijken, onder het ontbijt doe ik dit weer en op ieder vrij minuutje van de dag doe ik dit nog eens. Niet alleen vind ik het heerlijk om te kijken, ook zelf plaats ik geregeld foto’s en inmiddels ben ik net over de 1000 foto’s grens heen gegaan. Tijd dus om mijn 10 favoriete Instagram Accounts met jullie te edelen.

Al vaker heb ik over Instagram geschreven, zo schreef ik eens een tips & trics artikel over Instagram voor fotografie tijdschrift Zoom!, ik vulde de Instagram Tag in, ik maakte een DIY voor Instagram Magneten en ik gaf 5 tips voor betere instagram food foto’s. Nu is het tijd voor wat anders, want wat is Instagram zonder een hele hoop leuke accounts om te volgen? Momenteel volg ik 337 accounts op Instagram, varierend van mensen die ik ken, bloggers, restaurants tot bijvoorbeeld merken en webshops.

New folder3
Amayzine – @Amayzine
De website is natuurlijk amayzine en als je hem nog niet kent dan stel ik voor dat je stopt met alles wat je nu aan het doen bent en de komende 2 uur boekt voor het bekijken van de website. Van de heerlijkste roddels tot recepten, verhalen, outfits en tips. Als ik eenmaal op de website kom dan is het einde zoek. Gelukkig kan ik me iets beter beheersen als het gaat om het instagram account, maar volgen zou je het zeker moeten doen.

New folder5
Polina – @Polabur
Op zoek naar de mooiste foto’s van Amsterdam, op zoek naar hotspots, outfit inspiratie of gewoon omdat je van mooie foto’s houdt? Dan ben je bij Polina aan het juiste adres.

New folder6
Sevencouches – @sevencouches
Als het gaat om inrichten en inspiratie voor ons huis dan is dit het profiel waar ik veel inspiratie vandaan haal. Deze super lieve dame die tevens in Haarlem woont heeft een prachtig ingericht huis en gebruik veel wit, zwart en grijs tinten en weet toch een sfeervolle setting te bereiken.

New folder2
Annemerel  – @annemerelcom
Een account waar ik altijd met veel plezier naar kijk is dat van Annemerel. Natuurlijk volg ik ook haar blog, maar ik vind haar Instagram account ook erg leuk om te volgen. Van hardlopen tot reizen en eten het is een erg divers account.

New folder1
Ida Frosk – @idafrosk
Dit is het meest vrolijke profiel dat er is, met voedsel maakt deze dame de leukste kunstwerkjes die altijd wel weer een glimlach op je gezicht toveren.

New folder4
Doutzen Kroes – @doutzen
Do I need to say more? Van de mooiste modellen foto’s tot leuke foto’s van haar te schattige kids, je vind ze allemaal bij Doutzen op Instagram.

New folder7
Rens Kroes – @renskroes
Naast Doutzen is haar zus minstens net zo leuk om te volgen op Instagram. In aanloop op haar nieuwe boek dat deze week uit komt hebben we al veel sneak previews voorbij zien komen en laten we eerlijk zijn ook Rens heeft een killerbody ;).

New folder7
Culy – @culynl
Al jaren ben ik fan van deze website en bij alles wat ik zie krijg ik honger, dus doe je een sapkuur of ben je op dieet, volg dit account dan zeker niet, maar anders is het een aanrader!

New folder9
GirlEatWorld – @Girleatworld
Niet alleen krijg je honger van dit account, je krijgt ook zin om je koffer te pakken en op reis te gaan. Deze dame reist de hele wereld over en laat daar overal aan de hand van eten zien waar ze is. Super origineel en leuk om te volgen!

New folder10
Fitgirlcode – @fitgirlcode
Als ik die abbs voorbij zie komen, die buikspier selfies, die gewichten en ga zo maar door, dan krijg ik spontaan zin om te sporten. Voordeel is dat deze meiden er allemaal ook nog eens super fashionable uit zien, dus weet je niet wat je aan moet doen naar de sportschool, dit account geeft je voldoende inspiratie.

Zo kan ik echt nog wel even doorgaan met het noemen van fijne instagram accounts. Zelf heb ik dus een vrije divers aantal accounts van inrichten tot eten, sporten en personen.

New folder11
Stacey – @stayctje
Nummer 11 die jullie natuurlijk niet mogen missen is mijn eigen account. Ik plaats foto’s van zo’n beetje alles wat ik tegen kom van eten tot hardlopen, inrichten en soms een selfie, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet zelfverzekerd genoeg voor ben meestal.

Heb jij zelf instagram en wat zijn jouw favoriete accounts? 

Tags:
Categorie: Fotografie, Legally-Life
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Annemerel 12.06.2015

  Thanks babe! X

 • Reageer Milène 12.06.2015

  Sevencouches is een leuke tip :)!
  Ik heb zelf geen instagram, maar kijk graag op die van Annemerel en jou.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.