Legally-Me: My life in 20 Questions Tag

13.06.2015

My life in 20 questions
Vandaag plaats ik voor het eerst een gefilmde tag, de My life in 20 questions tag. Het is nog een beetje ongemakkelijk om mezelf via een camera allemaal vragen te stellen en on de spot te beantwoorden. Hopelijk kunnen jullie het een beetje waarderen! 
Op de blog van Willemijn en Martine kwam ik een hele leuke tag tegen. Omdat ik me al een tijd voornam om een tag op te nemen leek het me wel leuk om de tag nu eens niet uit te schrijven maar hem op te nemen. In deze video kom je door middel van 20 vragen weer net iets meer over me te weten, van mijn favoriete getal, mijn droombaan, mijn favoriete kleding winkel, kom je er achter dat ik een ontzettende krent ben en ook nog eens een enorme theeleut.

 

Tags: ,
Categorie: Legally-Life, Tag
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Lola 13.06.2015

  Leuk

 • Reageer Kim 13.06.2015

  Wat een leuke video heb je gemaakt zeg! Je bent een lekkere spontane meid!

 • Reageer Fleur 13.06.2015

  Wat mooi die belichting ook! Doe je dat ook met je samsung camera, met een speciale lens?

  • Reageer Stacey 15.06.2015

   Hoi Fleur, Ik film alles gewoon met de standaard lens die bij mijn Samsung camera zit. Ik overbelicht het beeld wel wat zodat het mooi helder wordt.

 • Reageer Milène 13.06.2015

  Leuk :)!
  Ik heb ook altijd Amor Amor. Blijft mijn favoriete geurtje.

 • Reageer Carlijn 18.06.2015

  Vanilia, go for it! Zelf ben ik voor ‘gewone’ dingen ook echt een vette krent maar ik moet van mezelf als ik klaar ben met studeren meer gaan ‘investeren’ in kleding.

  Ik heb er 2 jaar geleden een jurkje gekocht voor een feestje en ik draag ‘m dus al 2 jaar, naar allerlei feestjes en na heel veel wassen is ‘ie nog steeds even prachtig. De kwaliteit is gewoon perfect en die €140,- is er na 30 keer(of vaker) dragen echt wel uit!

 • Reageer Joey367 19.06.2015

  Leuk om meer over jezelf te weten te komen! Ook leuk dat je het in een filmpje gezet hebt. Haha krent ben ik ook met make-up en kleren.

  Een tip voor de volgende keer, is dat je misschien je fragmenten kunt knippen en in elkaar laten overlopen. Nu had ik soms het idee dat je iets wou doen, een soort slide of pin of iets dergelijks en dat zag je dan niet…. verder is het heel leuk om jou zo te zien en je lekker jezelf bent.

  Ga zo door! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.