Legally-Me: My weekly Diary #22

01.06.2015

staceyWat een hectisch, rommelig doch zeer gezellige week was het weer en wat vliegt de tijd want het is inmiddels al were juni! Afgelopen week geheel in het teken van heel veel buikpijn, een cursusdag, een middag op het terras, een etentje met 10 meiden en de Kika 10 kilometer run. Wil je alles weten over mijn afgelopen week? Lees dan snel mijn Weekly Diary.

stacey1
Maandag

Maandag hadden we een lekker extra dagje waarop het weer helaas iets minder meewerkte dus we maakte er een lekker rommel dagje van. Na lekker uitgeslapen te hebben en te hebben ontbeten ruimde we veel spullen op achter de schotten op zolder. Ook een bezoekje aan de IKEA stond op de planning alwaar we handdoeken, fotolijstjes en nog wat andere spullen kochten en waar mijn Lieve M. Zijn Zweedse balletjes vuurdoop had. In de middag thuis werd ik ineens niet zo lekker maar toch wilde ik perse hardlopen. Ik kreeg ineens ook allemaal uitslag rond mn ogen. Dus M. Vond het niet verstandig als ik zou gaan, maar mij houdt niets tegen, ook niet een griepje. M. Was zo lief om met me mee te lopen waarna we lekker op de bank plofte.

stacey2
Dinsdag

De uitslag rond mijn ogen zit er nog en echt top voel ik me niet maar hup ik ga lekker naar kantoor en laat me niet kennen. Na het werk ga ik naar mn ouders waar mijn favoriete kostje voor me is gemaakt, rode kool! Na het eten ga ik naar de pedicure. Karina, zoals de pedicure heet, heb ik via mijn moeder leren kennen en ik zou echt veel vaker mijn voeten bij haar moeten laten doen want wauw wat voelen ze weer heerlijk als ik bij haar ben geweest!

stacey3
Woensdag

Na een nacht vrijwel niet te hebben geslapen en met onwijs veel pijn in mijn buik moet ik toch echt een hele drukke dag gaan beleven want we hebben een training voor werk in Noordwijk. De training gaat over communicatie stijlen en het is buitengewoon interessant en nuttig. We leren over de verschillende soorten communicatie stijlen die er zijn en hoe je het beste met een persoon van ieder van deze stijlen om kan gaan, heel nuttig en bruikbaar. De cursus duurde van 9 tot 7 en was dus een behoorlijke zit. Hoewel mijn buik nog steeds niet mee werkte zorgde pijnstillers er voor dat ik ook het eten nog voor een deel bij kon wonen. Uiteindelijk was ik pas tegen half 12 thuis, uitgeput en wel.
Meer over woensdag kun je terug lezen in My day in Pictures.

stacey4
Donderdag

Hoe ik mijn dag op kantoor door ben gekomen, ik weet het die dag heb weten vol te houden want mijn buik is echt niet grappig meer, gewoon niet grappig hoeveel pijn en last je van een buik kunnen hebben. Gelukkig gaat het beter als ik een rondje heb gelopen in Amstelveen voor ik naar het restaurant ga waar We met mijn ouders gaan eten omdat er iets heel speciaals te vieren is, de eerste nier verjaardag van mijn moeder. We hebben een super gezellig avondje en gaan dan lekker naar huis om samen nog even op de bank te liggen.

stacey5
Vrijdag

Ik word wakker met pijn, verschrikkelijke pijn en een gevoel van misselijkheid. Ik loop nog naar de badkamer om te gaan douchen maar merk al snel dat dit geen goed idee is. Oke, denk ik dan niet douchen en gelijk aankleden maar ook dat gaat niet. Ik strompel terug mijn bed in waar ik tot zeker halverwege de middag blijf liggen en waar ik alleen thee drink. Tegen 3 uur durf ik iets te eten in de vorm van havermout, maar van harte gaat het niet. Ook mijn diner als in rijstwafels is meer een moetje dan een fijn iets. Ik ga vroeg naar bed maar door de pijn in mijn buik duurt het tot 3 uur voordat ik slaap. Wellicht speelt ook mee dat ik alleen in bed lig want mijn lieve M. is een weekendje weg met de jongens uit zijn voetbalteam.

stacey6
Zaterdag

Ik slaap lekker uit en start mijn dag super rustig op. Het voelt gek om wakker te worden zonder mijn Lieve M. en miste ik hem gisteravond al, het wordt alleen maar erger als ik het lege kussen naast me in bed zie… Gelukkig heb ik de hele dag afleiding want om 11:30 staat Zowy op de stoep om ons huis te bewonderen. Na een home tour vertrekken we naar het centrum van Haarlem om te shoppen en te lunchen. Helaas heb ik mega veel last van mijn buik, dus als ik thuis kom duik ik heel even in bad. Ik tut me lekker even op en dan is het tijd om naar restaurant Parck te gaan waar we met 10 meiden hebben afgesproken. Onze mannen zijn op voetbal weekend en alle dames van de heren met partner gaan lekker eten. Het is een super leuke en gezellige avond waarna ik het stiekem toch wel erg stil vind zonder mijn lieve M. in huis.

stacey7
Zondag

Ik blijf lekker lang in bed liggen en ga dan rustig opstarten en ontbijten. Na lang wikken en wegen besluit ik toch naar de KIKA run te gaan waar ik me voor ingeschreven heb. Gelukkig is het maar 20 minuten rijden vanaf ons huis en zonder spanning en druk om een pr te lopen ga ik van start. Het is voor de verandering een rustige wedstrijd, althans er zijn veel deelnemers maar het is een breed parcours en is wordt goed in fases gestart. Het eerste deel is onwijs zwaar, het waait hard, de route heeft wat klim punten en het regent, maar ik ren toch door. Een uitgebreid verslag zal morgen, dinsdag online komen. Eenmaal over de finish blijk ik nipt een PR te hebben gelopen van 50:48 waar ik voorheen een PR van 51:09 had staan. Na het lopen duik ik snel onder de douche, eet ik iets en dan is mijn lieve lieve M. Gelukkig weer thuis, mijn hemel die 2 nachten vond ik toch best wel lang en ik heb hem echt gemist! Alleen wakker worden vind ik maar niets. Samen maken we er een relaxte avond van.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer joyce 01.06.2015

  Gefeliciteerd met je PR! Super goed, helemaal gezien de omstandigheden!
  Fijne week deze week!

 • Reageer Emma 01.06.2015

  Wat balen dat je nog steeds zo veel last hebt van je buik, moet je niet eens naar de dokter nu het zo lang duurt?

 • Reageer Stephanie 01.06.2015

  Wat ontzettend leuk die houten plank met die 3 origami vaasjes! Waar zijn die van?
  En top dat je een PR hebt gelopen, zeker gezien de omstandigheden. Congratz!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.