Legally-Me: My weekly Diary #23

08.06.2015

2-001
De weekly diary ziet er dit keer even iets anders uit dan jullie normaal van mij gewend zijn, maar dit heeft alles te maken met mijn vakantie. Voor dat ik op vakantie ging had ik uiteraard vakantie stress, werk stress, algehele stress, was er helaas ook weer heel veel buikpijn en maakte we asperges met zalm. Dit en veel meer lees je in mijn weekly diary!

21-001
Maandag

Time to go to work again, na een heerlijk weekend is het nu dan toch echt weer tijd om naar werk te gaan, maar wat had ik graag nog even een dagje samen thuis gebleven zeg! Op kantoor probeer ik het nodige vooruit te werken zodat ik in mijn vakantie ook echt kan relaxen en mijn e-mail volledig kan vergeten. Thuis eten we lekker asperges met zalm [receptje komt woensdag online ;)] en de hele avond ben ik heel druk bezig voor de blog want ook daar wil ik graag flink voor vooruit werken.

22-001
Dinsdag

De dag dat ik een sapkuur zou gaan doen die toch niet door ging waardoor ik de hele dag vrijwel zonder voedsel op kantoor zat. Als je precies wil lezen hoe het zit kun je het beste even ‘My day in pictures‘ lezen. Thuis at ik gelukkig voor 10, ging ik naar de supermarkt, haalde we een kast uit elkaar en werkte ik wederom aan de blog. Het is nu even buffelen, maar dan kan ik het op vakantie een paar dagen los laten, als het goed is ;).

23-001
Woensdag

Gewoon weer naar kantoor al moet ik wel op tijd weg omdat ik een afspraak heb bij de dokter. Ik loop al bijna 2 weken met verschrikkelijke buikpijn rond en het kan echt niet langer zo door. Helaas kan ook de dokter er niet veel aan doen en kom ik dus ook met buikpijn weer thuis, Althans, niet voordat ik bij mijn ouders de plantjes water heb gegeven en de post heb gedaan. Eenmaal thuis heb ik last van mijn buik, eet ik even iets en besluit ik dan toch te gaan hardlopen, ik loop 5,7 km. Na het hardlopen hebben we nog even bezoek en daarna duik ik in bad even relaxen voordat ik nog een uurtje bezig ben met mijn blog.

24-001
Donderdag

De laatste dag op kantoor voor de vakantie is altijd erg stressvol zeker als je maar een halve dag hebt! Om 2 uur heb ik samen met een collega een afspraak buiten de deur en om 6 uur gaat mijn out of office aan, wat een heerlijk gevoel ik heb gewoon vakantie! Althans, ik moet nog heel veel dingen thuis regelen, mijn koffer moet nog worden gepakt en er moeten nog wat laatste aankopen worden gedaan.

Vrijdag
Om 07:00 gaat onze vlucht naar Verona en dat betekent ook het einde van deze Weekly Diary. Ik beloof jullie volgende week uitgebreid verslag te doen van mijn vakantie en tijd in Italië, maar voor nu ben ik even offline.

 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.