Legally-Me: My weekly Diary #25

22.06.2015

MWD7
Afgelopen week was het helaas weer business as usual na mijn heerlijke weekje in Italië. Afgelopen week deed ik een 3-daagse sapkuur, was ik 2 keer te vinden op de golfbaan, deed ik mee aan de bootcamp, kregen we met enige regelmaat de buurkat op bezoek en gingen we naar de nieuwe Jurassic World film. MWD
Maandag
De eerste dag na de vakantie dat ik weer gewoon moet werken. Het is een dag waarop er geen tijd is om, om te schakele. Maar waarop het noodzaak is te gaan, gaan en nog eens gaan. Ik stel mezelf ten doel niet naar huis te gaan voor mijn inbox op orde is. Nee niet alles is af als ik weg ga, maar alles is gelezen en ik heb een to do list gemaakt op basis van prioriteit. Na werk ga ik naar Almere alwaar ik door de fotograaf van de Runner’s World word vastgelegd voor de pagina Runfluencers. Spannend! Het is leuk om Joshua, de fotograaf weer even te zien en na de ervaring die ik met David en Jitze heb opgedaan voel ik me inmiddels al een stuk beter voor de camera. Naar verluit ligt het exemplaar eind juli in de schappen, dus nog even geduld!

MWD1
Dinsdag
Dag 1 van de sapkuur die ik begon. Het was vooral even wennen om zonder havermout en koffie de dag te beginnen, maar er zijn natuurlijk altijd ergere dingen dan dat. Na de bootcamp op werk ga ik naar huis waar ik mijn soepje nuttig, een linzen soep die erg goed in de smaak valt. Tegen sapje nummer 3 zie ik wat op nadat nummer 2 echt niet weg te krijgen was maar als ik deze in de auto naar de golfbaan op drink blijkt deze erg goed te zijn. Op de golfbaan is het tijd voor les 3 en het gaat echt steeds beter. Sloeg ik bij les 1 de ballen nog geen 10 meter, nu sla ik al over de 75 meter en ben ik ook met putten begonnen. Meer over dinsdag kun je terug lezen in My day in pictures.

MWD2
Woensdag
De tweede dag van de sapkuur en ik word dood, maar dan ook echt dood moe wakker terwijl ik heerlijk heb geslapen. De hele dag heb ik moeite om de focus te houden want het liefst val ik zo weer in slaap, waarschijnlijk een bijwerking van de kuur, net als de hoofdpijn. Toch vind ik het alles mee vallen als ik anderen mag geloven die echt niets meer kunnen en alleen op bed liggen. De avond besluit ik maar niet te gaan hardlopen, hoe erg mijn hoofd ook roept dat ik zou moeten gaan, ik plof met M. op de bank voor een serie.

MWD3
Donderdag
Eerlijk gezegd kan ik me van de donderdag weinig meer herinneren dan dat het mijn laatste dag van de sapkuur was. Ook vandaag waren alle sapjes lekker en op wat ‘ik wil kauwen op iets’ gevoelens na hielt ik het redelijk goed vol. Dat gezegd hebbende, ik keek natuurlijk wel uit naar de vrijdag ochtend wanneer mijn havermout ontbijtje weer op het menu zou staan.

MWD4
Vrijdag
De hele dag verheug ik me al op de avond. Mijn lieve M. maakt een heerlijk avond maaltje klaar dat ik na 3 dagen sapkuren extra kan waarderen. We gaan samen naar de film, Jurassic Parc World. Samen hebben we de trailer gezien en hij leek me stiekem best wel heel erg leuk en dat terwijl ik vroeger nooit de films heb gezien en er ook niets van moest weten. Anyway, met een bak popcorn op schoot en 3d brillen op kijken we naar de film terwijl ik de hand van mijn vriend tot moes knijp tijdens de spannende stukjes. Na de film sluiten we af met een drankje in de naast gelegen Jopenkerk en fietsen we in de stromende regen naar huis. Eenmaal thuis krijg ik de heftigste aanval van buikpijn in zeker een jaar, ik ben er ondertussen zo onwijs klaar mee!

MWD5
Zaterdag
Na de buikpijn kan ik niet slapen en na welgeteld 2 uurtjes slaap gaat de wekker al weer. De tuin wordt vandaag voor een deel onder handen genomen want er worden eindelijk schuttingen geplaatst. Nu hebben we aan een kant geen schutting met als gevolg veel inkijk in huis en weinig privacy, dat moet anders dus. Over 2 weken is de andere kant van de tuin aan de buurt en daarna zal alles opnieuw worden gestraat en daarna mag het mooi weer worden en kunnen we lekker van de tuin gaan genieten. Helaas heb ik niet kunnen helpen, ook niet bij mijn vader die op zolder de vloer aan het leggen was, gezien de pijn in mijn buik…. Die avond geniet ik onder de film dus maar van het beste medicijn dat er is, Tony’s.

MWD6
Zondag
Na lekker uitgeslapen te hebben gaan we samen ontbijten, iets wat bij ons echt een fijne traditie is in het weekend. Na het ontbijt vertrokken we weer naar de golfbaan, want ik vind ik het echt super leuk om te doen. Ik kom tijdens het golfen echt tot rust en hoewel ik soms het rennen en actieve even mis haal ik er super veel voldoening uit en gaat het echt steeds beter. Na het golfen gaan we even op bezoek bij mijn schoonvader voor een drankje waarna we thuis lekker gaan koken samen. De rest van de avond maken we wat schoon in het huis, krijgen we de buurkat weer op bezoek en keken we nog wat series.

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben ben ik de afgelopen week iets minder gaan plaatsen. Gezien de zomer en prive en zakelijk de nodige drukte heb ik besloten de komende tijd niet 7 maar 5 artikelen per week te plaatsen.

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Yamina 22.06.2015

  Wat gaaf dat je in Runners world komt! Die ga ik sowieso halen!
  En wat zuur van je buikpijn.. Ik hoop dat snel minder word.

 • Reageer Marieke 22.06.2015

  Helemaal goed dat je wat minder artikelen plaatst. Lekker aan je zelf denken!

 • Reageer Deborah 22.06.2015

  Wat cool dat je weer in Runners World komt te staan 🙂
  Je bent lekker druk bezig geweest deze week. Ik zag op Insta ook al wat golf foto’s voorbij komen. Lijkt mij geweldig om dat ook eens te doen.
  Mijn week: Lekker het sporten en hardlopen uitgebouwd. Ging super goed en ben mega gemotiveerd.

 • Reageer Irene 23.06.2015

  Heb je na de detox het eten wel goed opgebouwd?
  Zelf heb ik een maand terug een detox gedaan en ik had geen bijwerkingen tijdens de detox, alleen het normale eten na de drie dagen was minder prettig. Te snel had ik weer te vette, zware dingen gegeten met inderdaad als gevolg flinke buikpijn.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.