Legally-Me: My weekly Diary #26

29.06.2015

weg na zondag
Het was weer een gezellig drukke en vooral ook zeer sportieve week. Afgelopen week liep ik meer dan 35 kilometer, stond ik 2 keer op de golfbaan, hadden we onze eerste Hello Fresh doos en werd ik verliefd op 3 kittens.

weg na zondag1
Maandag

Op weg naar huis heb ik al helemaal zin om te gaan koken want het is onze eerste avond met de Hello Fresh Box. We maken een lauwwarme pasta salade met gerookte zalm, radijsjes en courgette. Terwijl we bezig zijn ben ik een beetje bang dat het niet smaakvol gaat worden, het recept is zo simpel dat ik me niet voor kan stellen dat er veel smaak aan zit. Na 2 happen denk ik daar compleet anders over en samen eten we echt die hele bak leeg want man wat is het lekker zeg, echt een aanrader en het recept zal ik dan ook zeker op de blog gaan delen. Na het eten heb ik totaal geen zin om te gaan hardlopen, maar voor mijn gevoel moet ik wel. Het heeft even wat tijd nodig gehad maar dan weet ik mezelf toch naar buiten te slepen, hoe ik dat doe? Ik bedenk mezelf vooral hoe goed ik mezelf voel als ik eenmaal ben geweest en dat is deze keer ook zeker zo. Na het douchen gaan we al snel slapen want de maandag was een drukke slopende dag.

weg na zondag6
Dinsdag

Het is vandaag geen bijzondere dag op werk dus veel kan ik er niet over zeggen dan dat ik veel last had van mijn buik. Eenmaal thuis gaan we beginnen aan dag 2 van de Hello Fresh box en dat is dit keer een soort van risotto met kaas en groente en zonder vlees of vis, maar super lekker, makkelijk en smaakvol! Na het eten zouden we eigenlijk gaan golfen en daar had ik ook mega veel zin in maar aangezien het erg waait en het regent besluiten we maar niet te gaan. In plaats van golfen besluit ik in bad te gaan liggen en kijk vanuit bad naar een aflevering van RamBam terwijl M. met onze buurkat binnenkomt. Die lieverd zat gewoon voor onze duur te mauwen omdat hij graag naar binnen wilde, cute he? Na het in bad liggen, wat trouwens goed werkt voor mijn buik besluiten we maar even het eerste deel van de finale van How to get away with murder kijken een super spannende serie waar ik echt hooked op ben.

weg na zondag7
Woensdag

Voor het eerst sinds ik met de auto naar mijn werk ga rij ik zonder file naar mijn werk met als gevolg dat ik al om 08:10 op kantoor ben, waaaht?! Zelfs de schoonmakers zijn verbaasd als ze me zien lopen. Ik maak er verder een productieve dag van op mijn werk. Met mijn collega zit ik ook nog even stiekem op marktplaats naar Kittens te kijken en volgens mij bestaan er geen kittens die niet schattig zijn, mijn hemel! Na werk rij ik naar de drogist voor probiotica pillen voor mijn buik omdat het de laatste tijd echt niet grappig is en daarna ga ik even naar mijn moeder waarna ik naar huis rij. Samen met mijn lieve M. duik ik de keuken in voor onze laatste Hello Fresh dag. We maken een salade met gegrilde perzik, kip en aardappeltjes uit de oven. Ook dit keer is het weer super smakelijk en we besluiten dit echt vaker te gaan doen. Na het eten hebben we een hofennier op bezoek die onze tuin waarschijnlijk over 2 weken aan gaat leggen, joehoe! Hoewel het inmiddels al bijna half 10 is moet ik nog mijn sapkuur afmonteren en wil ik perse samen met M. de grand finale van How to Get away with murder kijken. Beide doen we, waarna we lekker in bed kruipen. Ow, niet te vergeten, we bespraken ook nog onze vakantie plannen die bij ons echt iedere paar maanden veranderen. We willen graag naar de Oost kunt van Amerika of op Safari maar beide hebben we besloten niet dit jaar te gaan doen. We kijken nu naar Cambodja, dus mocht iemand daar ervaringen of tips voor hebben, ik hou me aanbevolen!

weg na zondag5
Donderdag
Uit werk rij ik naar Amsterdam noord waar een grote Golf winkel zit. Ja echt serieus, ik vind dat hele golfen dus echt super leuk en verslavend vooral. Ik slaag in de winkel [waarover later meer] en ga dan naar huis. Althans, het plan was om naar de grote gele M te gaan en daar een glutenvrije hamburger te halen, maar zodra ik aan kom bij de Mac zie ik een rij die zo lang is dat ik besluit naar de AH te gaan waar ik uiteindelijk een gezond linzen pompoen soepje van Smaak haal en waarbij ik 2 kliene tosti’s maak.

weg na zondag4
Vrijdag
Uit werk moet ik naar het ziekenhuis om te prikken, blegh, niet echt mijn ding. Het duurt allemaal een stuk langer dan ik had verwacht en dan sta ik op weg naar huis ook nog onwijs in de file, stress alom. Eenmaal thuis maak ik snel een bananenpannenkoek met Nutella en aardbeien, ik kleed me om en ga dan snel richting de grachtenloop. Geheel gestrest kom ik aan en dan bedenk ik me dat ik al een tijdje niet meer heb gedronken en heb ik ineens onwijze dorst. Van de loop ga ik een uitgebreid verslag maken, maar het komt er op neer dat het geen PR is geworden en ik ontzettende pijn in mijn buik had maar toch nog een zeer nette tijd neer heb weten te zetten. Na de wedstrijd ga ik met mijn lieve M. op de fiets naar huis en kruip ik snel in bed.

weg na zondag3
Zaterdag
Na een nacht slecht te hebben geslapen moeten we op tijd gaan ontbijten omdat mijn vader langs komt voor wat klusjes en omdat M. met vrienden op golf weekend gaat. [Hij is dus ook de reden van mijn nieuwe verslaving]Om 13:00 ga ik richting het centrum van Haarlem op de fiets waar ik met Rianne heb afgesproken. Samen gaan we heerlijk lunchen bij ‘Hofje zonder zorgen’ waar ik al eens over schreef en waar we op het terras genieten van een glutenvrij broodje met gerookte kip en avocado. Na onze gezellige lunch haal ik een prachtig boeket met bloemen waarna ik op de fiets naar huis ga en me in mijn golf kleding hijs. Voor het eerst sta ik hier met een andere set clubs, een derde hands setje maar het is al een enorme verbetering ten op zichten van waar ik eerst mee speelde. In de avond eet ik de rest van de pompoen linzen soep met sla en geroosterde boterhammen. Voor de TV sta ik te strijken waarna ik redelijk op tijd naar bed toe ga.

weg na zondag2
Zondag

Alleen wakker worden, nee ik vind het mar niets. Al redelijk vroeg zit ik aan het ontbijt, monteer ik een filmpje en maak ik me klaar om te gaan hardlopen. In mijn hoofd zit een afstand van ongeveer 12 kilometer en ik wil zeker door de duinen gaan lopen. Eenmaal onderweg besluit ik, als ik reeds 6,5 km heb gelopen dat ik liever toch nog even door loop naar het strand en na 7,5 kilometer ben ik bij het strand en ja als ik dan toch daar ben, dan kan ik beter ook gelijk van Bloemendaal naar Zandvoort lopen en via Zandvoort weer terug. Na 18,2 kilometer ben ik thuis. Na snel even te hebben gegeten en te hebben gedoucht maak ik nog wat schoon in huis, vouw ik de was op en ga de deur weer uit, dit maal met de auto richting de golfbaan. Weer? Jup gewoon even een uurtje ontspannen ballen weg slaan, hetgeen gelukkig steeds beter gaat en man wat vind ik het leuk! Als ik thuis kom is mijn lieve M. er gelukkig weer en bespreken we samen lekker het weekend, doen we boodschapjes en maken we een simpele doch lekkere maaltijd bestaande uit verse ovenfrietjes met kipsate en sla. Wat we de rest van de avond gaan doen weet ik nog niet, maar ik ben in ieder geval klaar om te relaxen nu mijn diary af is.

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Kim 29.06.2015

  Die Kittens zijn echt te leuk, gaan jullie er 1 halen???

 • Reageer Manon 29.06.2015

  Ah wat vervelend dat je buikpijn na de sapkuur nog steeds niet over is! Ben benieuwd naar het pasta recept 🙂 Fijne week!

 • Reageer Renzel 04.07.2015

  Ik volg je blog al een aantal weken, als het geen maanden is. Erg leuk om je blogjes te lezen.

  1 puntje wat me wel irriteert: ik weet dat je samenwoont met M. en dat je erg gek op hem bent en dat is erg leuk om maar om nu in ieder blogje tig keer mijn lieve M. te lezen, is wat overdreven.

  Ik hoop dat je het als opbouwende kritiek beschouwd.

  Groetjes

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.