Legally-Travel: Off to Italy

05.06.2015

IMG_0470
Eindelijk is het dan vakantie! Even een weekje weg en even helemaal niets en heerlijk tot rust komen. Er is maar 1 plek in Europa waar ik echt volledig tot rust kan komen en waar ik alles even van me af kan zetten en de boel, de boel kan laten, het Gardameer in Italië. 

Op het moment dat dit artikel online komt, 06:00 in de ochtend, zit ik als het goed is al op Schiphol met mijn lieve M. Samen vertrekken we naar Verona alwaar we worden opgehaald door mijn ouders. Mijn ouders zitten al bij het Gardameer en wij komen even langs. Mijn lieve M. gaat helaas maandag avond al weer weg, maar ik blijf tot zaterdag ochtend 13 juni.

Al van jongs af aan gaan we vaak op vakantie naar het Gardameer en het voelt inmiddels een beetje als thuis. Ik weet waar ik de lekkerste ijsjes kan halen, welk restaurant je in welke plaats moet hebben en wat je er moet bestellen. De afgelopen maanden/het afgelopen jaar, zijn zo hectisch geweest en echt uitrusten heb ik niet gedaan. Mijn vakantie naar Indonesië was heel tof, maar ook een hele drukke reis waarin ik weinig heb kunnen ontspannen en daarbij, dat is ook al weer een jaar geleden.

Hoe dan ook, ik voelde de laatste tijd dat ik op mijn eindje aan het lopen ben, ik ben moe, gespannen, heb een kort lontje en ben gewoon echt op. Het is dan ook super lekker dat we er even uit kunnen en dat, dat samen met mijn ouders is, is gezien de omstandigheden alleen maar heel fijn. Na de operatie van vorig jaar van mijn beide ouders zal mijn moeder deze zomer opnieuw onder het mes moeten voor een ingrijpende en riskante operatie, iets wat je niet in je koude kleren gaat zitten. Een beetje extra quality time is dus alleen maar heel erg fijn.

De komende dagen zal ik dus verminderd online zijn, mijn mail zal ik niet beantwoorden, mijn zakelijke mail is van mijn telefoon af en ik zal hoogstens wat op Instagram of Facebook plaatsen, maar het wordt vooral heel veel genieten. Lekker in de zon liggen, lekker eten en lekker veel ijs.

Geen nood, de afgelopen weken heb ik heel hard gewerkt om de komende week gewoon iedere dag een artikel online te zetten omdat ik geen idee heb hoe het internet zal zijn en ik niet het risico wil lopen dat er niets online komt. Jullie kunnen dus gewoon lekker door blijven lezen en voor actuele verhalen en foto’s kun je natuurlijk altijd terecht op mijn Instagram account!

Tags: ,
Categorie: Legally-Travel
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Manon 05.06.2015

  Oh heerlijk, geniet ervan Stacey! Je hebt het verdiend!

 • Reageer Yamina 05.06.2015

  Geniet ervan, ik gun het je!

 • Reageer Tessa 05.06.2015

  geniet ervan, het is je van harte gegund!!

 • Reageer joyce 05.06.2015

  Super lekker! Geniet ervan, even een echte uitrust vakantie zonder werk!

 • Reageer VanDaalEnzo 05.06.2015

  Wat goed, enjoy. Die spanning blijft wel een poos in het lijf zitten inderdaad. Fijne vakantie! 🙂

 • Reageer Cami 05.06.2015

  waar verblijven jullie ? Ik begin juli in malcesine.

 • Reageer Marjolijn 05.06.2015

  Geniet ervan! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar welke adresjes aan het gardameer je ons kan aanraden:)

 • Reageer Lis 05.06.2015

  Geniet er van! Heerlijk!

 • Reageer Nathalie 06.06.2015

  Geniet van je vakantie!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.