Legally-Brunette: Hoera 2 jaar!

06.07.2015


Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat Legally-Brunette online ging. Vanaf dat moment deel ik niet langer mijn verhalen alleen met mijn computer maar met de hele wereld, iets waar ik dagelijks heel veel plezier aan beleef. Oftewel 6 juli is een heugelijke dag en dat deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie!

Speciaal ter eren van de tweede verjaardag van Legally-Brunette heb ik voor jullie een video opgenomen met daarin wat facts over het bloggen, de aankondiging van winacties en nog veel meer. Dus ben jij benieuwd naar mijn ergste blog blunder, hoelang ik nog door denk te gaan met bloggen en als je wilt weten wat ik wel en niet leuk vind aan het bloggen, kijk dan snel naar onderstaande video!

Tags: ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Danielle 06.07.2015

  Gefeliciteerd!

  Heel triest dat er iemand is die dus echt haat reacties achter laat.. Kan je het IP-adres niet achterhalen? Ik heb ook zo’n grappenmaker gehad en die heb ik na 2x geblokt van mijn site.. mailtjes van deze persoon gaan ook direct in de SPAM box. Heb je namelijk helemaal niks aan..

 • Reageer Mari Durieux 06.07.2015

  Hey Stacey, jij kent mij niet echt natuurlijk maar ik volg jou al wel een hele tijd. Sinds je in het dreamteam zat ben ik je gaan volgen, ik lees niet alles van je maar wel veel. Gefeliciteerd met je tweejarig “bestaan”. Ik hoop dat je er veel plezier in blijft houden zodat iedereen met net zo veel plezier jou kan volgen.

  Je filmpje is mooi, open en oprecht.

 • Reageer Lola 06.07.2015

  Gefeliciteerd!!! Hele leuke blog heb je.

  Xxx

  Dagelijkse trouwe lezer

 • Reageer Joyce 06.07.2015

  gefeliciteerd met je blogverjaardag. Leuk filmpje. Geeft echt een toegevoegde waarde aan je blog. Je komt erg spontaan over. Ik laat niet vaak een reactie achter, maar vind je artikelen echt leuk om te lezen (hier en daar een spelfout inderdaad), maar ik denk dat het voor jou vervelender is dat je dyslectisch bent. Je lezers kunnen er wel over heen lezen.

 • Reageer Celine 06.07.2015

  Gefeliciteerd! Ik lees je blog al een tijdje met veel plezier, vind dat je leuke artikelen schrijft (en spelfouten daar lees ik wel overheen)!

 • Reageer Milène 06.07.2015

  Gefeliciteerd :)!

 • Reageer Nathalie 06.07.2015

  Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan!! Ik volg je met plezier!

 • Reageer joyce 07.07.2015

  Heey! Wat een leuke video! Nog van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van legally brunette. Ik volg je ondertussen al een hele poos (ik kwam bij je blog via je reacties op http://www.annemerel.com). Je schrijfstijl spreekt me erg aan. Wat erg van die lelijke reacties en dat mensen zo over je spelling spreken. Ik vind niet dat je je dyslexie hoeft uit te leggen, maar blijkbaar denken of snappen sommige mensen dat nog steeds niet.

 • Reageer Yamina 07.07.2015

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele jaren komen. Leuk dat je dit trouwens in een filmpje hebt gedaan.

 • Reageer VanDaalEnzo 07.07.2015

  Congrats! Keep up the good work. Leuk filmpje en leuke blog. Lees het regelmatig. 😀 En als iemand jou helemaal niets vindt, dan mag, snap alleen niet wat hij/zij dan op jouw blog komt doen.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.