Legally-Fashion: ‘DE’ Furla tas

09.07.2015

Furla Twiggy Bag
In mijn wishlist voor mijn verjaardag schreef ik al uitvoerig over ‘de’ tas. Tijdens een bezoekje aan de Furla winkel in Verona werd ik verliefd op een tas en op de een of andere manier ging hij maar niet uit mijn hoofd. Sinds maandag avond hoef ik geen verwoede pogingen meer te doen niet aan de tas te denken, want naast mij op een stoel prijkt ‘DE’ Furla tas. 

Even voor de duidelijkheid, mijn tas mag onder geen beding op de grond staan, dan wordt hij vies, gaat hij beschadigen en dat laat ik niet toe. Waar mijn collega’s dus altijd een tas pakte voor hun Louis, pak ik er nu een voor mijn Furla. Goed, dat gezegd hebbende, het verhaal over hoe ‘DE’ Furla tas, mijn Furla tas werd.

Het verhaal begint zoals gezegd in Verona waar ik gewoon ook eens de Furla winkel in wilde nadat ik meerdere mensen had gezien in mijn omgeving met een mooie Furla tas. Zo duur zouden ze niet zijn toch? Ik had het mis want mijn oog viel al snel op een tas van meer dan €400,00. Nu houdt ik van tassen en had ik mezelf best willen verwennen, maar €400,00 + ging me te ver, veel te ver. Nou ja, dat zeg ik nu wel heel stoer maar ik heb wel een half uur om de winkel heen gelopen met mijn vingers op mijn creditcard tot ik besloot hem niet te kopen.

Eenmaal thuis in Nederland ging die tas maar niet uit mijn hoofd. Ik bleef zoeken op internet en hij belande in mijn winkelmandje tot mijn vriend me tegen hield hem te kopen. Eerst op een vriendelijke manier, zonder veel succes want ik moest en zou die tas hebben, later door te zeggen dat ik hem zou krijgen. Krijgen? Maar dat is een veel te duur cadeau zei ik nog! [en daarna nog zo’n 10 keer]

De tas bleef in mijn hoofd zitten, natuurlijk, maar ik probeerde er niet te veel aan te denken. Maar toen werd het maandag. Zoals je gisteren kon lezen zei ik afgelopen maandag mijn baan op en dat vond ik lastig, erg lastig. Er speelde van alles door mijn hoofd, maar ook genoeg andere dingen zorgde er voor dat de spanning me allemaal een beetje te veel werd. Gelukkig was M. zo lief alles aan te horen, het belangrijkste deel voor mij altijd, even mijn verhaal kwijt kunnen. Na mijn verhaal te hebben verteld en belangrijker nog, nadat ik een beetje rustig was geworden, zei hij dat hij ook iets leuks had.

Dat leuks bleek niet zo maar iets leuks te zijn, ik dacht trouwens dat hij doelde op een reep Tony’s of als hij heel misschien en boekje over Berlijn waar we in 2,5 weken heen gaan, maar ‘DE’ tas, nee daar had ik niet op gerekend. Toch zag ik al snel de letters Furla op een stoffen tas staan en wist ik genoeg, dat was ‘DE’ tas. Een veel te gek cadeau, echt veel te gek, maar wat mijn vriend geoorloofd vindt nu we deze maand maar liefst 4 dingen te vieren hebben, van mijn verjaardag, baan, tot ons jubileum en de verjaardag van Legally-Brunette.

Nogmaals een veel te duur en te gek cadeau maar wel een cadeau waar ik verschrikkelijk blij mee ben en al twee dagen lang kijk ik stiekem vanuit mijn ooghoek een paar keer per dag naar de stoel waar hij staat en begin ik te glunderen, want oh wat is hij mooi ‘DE’ tas, die nu mijn tas is.

Furla Twiggy Bag

Furla Twiggy Bag

Furla Twiggy Bag

Furla Twiggy Bag

Furla Twiggy Bag

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Eline 09.07.2015

  Wauw! Hij is prachtig!

 • Reageer Rachelle 09.07.2015

  Wauw, wauw, wauw. Zo ontzettend mooi en zo ontzettend lief van je vriend!

 • Reageer Deborah 09.07.2015

  OEH… hij is echt heel mooi 🙂
  Ik snap wel waarom je die heel graag wilde hebben.
  Gefeliciteerd met je aankoop. En natuurlijk heel veel plezier er mee.

 • Reageer Milène 09.07.2015

  Wauw! Mooie tas :).
  Veel plezier met je tas.

 • Reageer Dina 09.07.2015

  Wat een prachtige tas! Echt prachtig!

 • Reageer joyce 09.07.2015

  Hij is echt heel erg super mooi! Veel plezier ermee!

 • Reageer Lisa 14.07.2015

  Wat mooi! Echt lief van hem

 • Reageer Mar 24.12.2016

  Prachtige tas! Ik heb hetzelfde model in donkerblauw van Michael Kors. Ook ik vond hem te duur maar heb er nog geen moment spijt van gehad! Door het model past alles van A4 formaat erin en ik gebruik hem iedere dag. Ben ook nog op zoek naar een tas in deze kleur bruin en deze vind ik ook super mooi! (Maar wil dan ook een Apple hoes in die kleur en horloge dus word dan wel erg prijzig)

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.