Legally-Food: Boho Tiffin Winactie

14.07.2015

Boho Tiffin
Toen ik 4 jaar geleden met bakjes naar school en werk ging vol eten keek iedereen me nog gek aan, tegenwoordig is het mealpreppen en het meenemen van eten naar werk of school juist heel normaal en onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar waar je vroeger met een saaie broodtrommel of een saai tupperware bakje op stap ging kun je nu geheel in stijl je eten meenen in een heuse Boho Toffin. Deze Boho Tiffin is niet alleen heel stijlvol maar met 3 lagen ook nog eens super praktisch voor dagelijks gebruik. 

Al jaren lang sleep ik dag in dag uit bakjes met me mee met eten. Als ik ergens een afdeling met bakjes zie gaat mijn hart sneller kloppen in de hoop weer een nieuwe en geweldig praktisch bakje te vinden. Hoe praktisch sommige bakjes ook zijn, echt leuk zien ze er niet uit. Ik had me er al bij neergelegd dat lunchboxes na de basisschool gewoon niet meer leuk zijn, tenzij je nog steeds weg bent van Hello Kitty of Cars.

Boho Tiffin
Dat het anders kan bewijst Boho Tiffin. Een tiffin is te vinden in ieder Indiaas huishouden en wordt daar al eeuwenlang gebruikt voor het vers houden en trasnporteren van etenswaren. De boho Tiffins zijn 3 gestapelde bakjes die door middel van 2 klemmen aan de zijkant aan elkaar worden vestagezet. Tevens worden ze geleverd met een hip net tasje en een leuke hanger om het geheel nog meer op te vrolijken. Op deze manier is het helemaal niet meer zo suf om met je eigen eten aan te komen, sterker nog de mensen om je heen zullen nieuwsgierig kijken naar wat je bij je hebt.

In de webshop kun je kiezen uit Tiffins met verschillende prints, vervolgens kun je de kleur bepalen van het tasje en ook nog selecteren welke hanger je wilt zodat jouw Boho Tiffin helemaal past bij jouw stijl.

Naast dat hij natuurlijk geschikt is voor dagelijks gebruik naar werk of school is het een eyecatcher die je ook zeker mee zou moeten nemen als je een dagje naar het strand gaat of in het park gaat hangen! Sterker nog, ik zou hem ook mee nemen als ik een dagje weg ga of een eind moet rijden met de auto, al is het alleen maar omdat hij er zo tof uit ziet.

Boho Tiffin
Wat kun je er allemaal in doen?
Eigenlijk kun je alles wat je maar wilt in de boho tiffin stoppen. In bovenstaand voorbeeld heb ik hem gevuld met mijn mealprep voor 1 dag op kantoor. Boven zie je een pasta zalade met gerookte kip, radijs en courgette, in het midden zit mango met aardbei en onderin heb ik een gesneden appel zitten met wat kersen en 2 kleingesneden gedroogde abrikozen. Doordat je 3 lagen hebt kun je veel verschillende dingen mee nemen zonder dat ze elkaars geur over nemen, ideaal!

Nog wat voorbeelden van dingen die je mee kunt nemen in je Boho Tiffin
– Hummus met worteltjes
– Yoghurt met fruit [voor extra lek zekerheid, span een dun laagje aluminiumfolie over het bakje heen en doe dan het volgende bakje er op, zo weet je 100% zeker dat hij niet lekt.]
– Wrap rolletjes
– Gestoomde groente
– Salade
– Fruit
– Rijstwafels met avocado
– Koekjes
– Sushi
– Nootjes

Wat moet je doen om kans te maken op deze Boho Tiffin inclusief tas en bijpassende hanger t.w.v. €39.95:
1. Volg mij via Bloglovin
2. Like Legally-Brunette op Facebook
3. Like Boho Tiffin op Facebook
4. Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel waarom je deze Boho Tiffin wilt winnen. Let op, je dient wel een geldig e-mail adres te gebruiken.

Mee doen aan deze actie kan tot en met 28 juli, de winnaar zal via Random gekozen worden en krijgt een persoonlijke e-mail.

Tags:
Categorie: Legally-Food, Win Actie
Vorige post Volgende post

36 reacties

 • Reageer Nicky 14.07.2015

  Hier nog iemand met een plastic bakjes verzameling waar je u tegen zegt.. Maar geen van die bakjes is zoo handig en vooral mooi als de boho-tiffin! Hij zou dan ook echt super zijn om mijn lunch en tussendoortjes in te vervoeren naar m’n werk.

  • Reageer miranda 14.07.2015

   Hi stacey, volg je al meer dan een jaar met plezier, aan deze winactie wil ik graag meedoen! Dan kan ik mijn gezonde hapjes en smeersels makkelijk meenemen naar mijn werk en het park. Vanmiddag ga ik voor het eerst zelf hummus maken, benieuwd naar t resultaat!
   Ps: in de laatste zinnen staat iets over high tea, je hebt waarschijnlijk in de haast geknipt en geplakt van je vorige winaktie 🙂

  • Reageer Charlotte 25.07.2015

   Jaaa zoveel bakjes….. Waar ik niet eens zozeer gek van word maar vriendlief vooral… Heerlijk als je lekkere dingen mee kan nemen zonder bang te hoeven zijn dat het geplet eruit komt of dat je hele tas kan meegenieten van de voedingssappen. Deze uitvinding klinkt als een uitkomst!

 • Reageer Nina 14.07.2015

  Al tijden volg ik Boho-tiffin op instagram, lijkt me geweldig om deze te winnen! Ik sleep namelijk ook elke dag mijn maaltijden mee op de fiets en twee treinen in!

 • Reageer Manon 14.07.2015

  Wat een ontzettend leuk merk, ik kende Boho Tiffin helemaal nog niet! Ik heb maar een paar bakjes die echt groot genoeg zijn voor een salade, daarom loop ik helaas ook vaak met bakjes van de Chinees rond haha. Dit is echt een heel mooi systeem! Leuk dat je ook je eigen hanger kunt kiezen. Ik zou voor de Tribal versie gaan!

 • Reageer Deborah 14.07.2015

  Wat een leuke win-actie. Hier doe ik graag aan mee.
  Ik volg je al in Bloglovin en nu dus ook via FB.
  De High Tea hoef ik overigens niet te winnen. Maar ik zou wel graag de Boho Tiffin willen winnen. 😉 En waarom: Omdat ik net begonnen ben met “gezonde gewoontes” en nu nog steeds die saaie tupperware doosjes mee sleep om mijn maaltijden op mijn werk te krijgen…

 • Reageer Janine 14.07.2015

  Ik vind je blog allereerst helemaal top. Lees hem met veel plezier! En ik zou heeeel graag deze box winnen. Word zot van alle bakjes in de vaatwasser. Gemiddeld 3-4 bakken per dag, en dan ook nog eens zo een aantal van mijn vriend. Wat ook hij krijgt gezonde geprepte maaltjes mee

 • Reageer Danielle 14.07.2015

  Er staat nog dat je een high tea kan winnen 😉 Maar ik doe mee voor de bakjes haha!

  Ik neem nu nog telkens tuppenware mee naar mijn werk, heel handig maar niet zo fashionable als deze bakjes! Ik zou ze dan dus uit pure ijdelheid graag willen winnen, zodat mijn lunch nu niet alleen gezond verantwoord maar ook stijl verantwoord mee naar mijn werk kan 😉

 • Reageer Dina 14.07.2015

  Aaah zo tof, deze dingen. Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar het ziet er heel leuk uit allemaal. Heel veel succes voor iedereen die meedoet met de winactie!

  (p.s. er staat bij punt 4 dat je een high tea kunt winnen.)

 • Reageer Wilma 14.07.2015

  Ik volg je nog niet zo lang,weet eigenlijk ook niet meer hoe ik op je instagram kwam.Je schrijft leuke blogs!
  Ik zou de bakjes graag voor mijn puberdochter winnen,zij gaat nu met Action en K3 bakjes naar school.Ze eet ook graag yoghurt met muesli in de pauze,de muesli gaat nu in een plastic zakje mee.Ik ga dus duimen voor haar

 • Reageer Tessa 14.07.2015

  Jaaa natuurlijk doe ik mee! Salades meenemen doe ik elke dag en nu in een niet zo charmant bakje en dit is toch heel veel leuker! Sterker nog, I love it. 🙂 Het lijkt me vooral zo fijn dat je drie aparte dingetjes mee kunt nemen. Nu heb ik dan ook drie bakjes in mijn tas slingen… niet zo handig. #hartjesinogen

 • Reageer Marjan 14.07.2015

  Veel leuker dan de saladebakjes die ik wilde kopen. Dus ja graag

 • Reageer Danielle 14.07.2015

  Oh wat zijn die leuk Veel leuker en milieu vriendelijker dan mijn boterhamzakjes.

  Xxx

 • Reageer Claudia 14.07.2015

  Yjeeh! Ik pak heel graag dit kleine kansje om deze geweldig mooie boho tiffin te winnen!!

  Gewoon super handig ipv losse bakjes deze super eye catcher mee te kunnen nemen.

  Ik volg jou en boho tiffin al een poos en houdt dat tiffins ook goed in de gaten.. Alleen vind ik ze vrij prijzig.. Dus dit is m’n kans 🙂

 • Reageer Giulia Califano 14.07.2015

  Oh wauw, pas geleden heb ik Boho Tiffin ontdekt en ik heb ze direct op mijn verlanglijstje gezet! Van deze bakjes word je gewoon spontaan vrolijk en krijg je gewoon zin om heerlijke gezonde hapjes mee te nemen!

 • Reageer Renee 14.07.2015

  YAY! Ik ben helemaal into healthy food en fitness maar vind het vreselijk om elke dag bakjes en zakjes mee te slepen. Ik doe alles om mijn eten vers te houden maar ben steeds weer teleurgesteld als ik mijn geplette eten tevoorschijn tover uit mijn tas, Jakkie! maar alles voor gezond eten! toch? Dit zou wel een mooie oplossing zijn, ik herhaal.. MOOIE oplossing want wauw wat is deze tiffin gaaf zeg! bohemian all the way! Ik gun het iedereen natuurlijk maar ik doe dit keer mee omdat ik het mezelf ook een keertje gun 😀 die 4 dagen in de week sporten, continu op je eten letten in de hoop dat je ooit op het podium komt te staan (bikini klasse) is niet nix! mag wel toch 😉 p.s ik heb alles geliked! groetjes!

 • Reageer Anita H. 14.07.2015

  Ik heb deze Boho Tiffins wel vaker voorbij zien komen op internet de laatste tijd. En ik vind ze geweldig. Ik heb nog wel wat gedateerde lunchboxes in mijn kast staan, maar ik maak meestal gebruik van boterhamzakjes. Eigenlijk moet ik me schamen, zo milieuonvriendelijk. Maar alles bij elkaar pleuren vind ik ook geen optie en ik wil ook geen 3 bakjes meenemen. Dit te winnen setje komt dan ook uitstekend van pas. Niet in de laatste plaats omdat ik wel graag gezien wil worden met dit leuke / mooie design.

  Ik lees bij punt 4 wie ik graag mee wil nemen. Naar het strand? Mijn beste vriendinnen. Maar eh… deze Boho Tiffin wil ik vooral winnen omdat die zo handig is voor op de werkplek.

 • Reageer Caroline Bernard 14.07.2015

  Als geboren Indiase doe deze lunchbox mij met smaak herinneren aan India. Er gaat niets boven een zelfgemaakte lunch. De kleuren maken het geheel af door de persoonlijke touch!!

  Een warme groet,
  C@roline

 • Reageer Natasja 14.07.2015

  Helemaal leuk die bakjes, zou zo handig zijn om mee te nemen naar het werk in plaats van al die kleine en grote bakjes. En zo leuk van kleur.

 • Reageer Linda LuCas -vermaire 15.07.2015

  Eindelijk iemand die inspringt op het feit dat we niet allemaal boterhammetjes meenemen voor onze lunch!! Ik doe dolgraag mee want in mijn werktas zit altijd gesneden fruit en een salade en wat cashewnootjes voor een knorrend moment!! Deze tins zijn echt zo leuk om ze in mee te nemen… Daarnaast zijn ze volgens mij ook heel handig op een feestje… Ik like alle paginas dus graag mee voor een klein kansje.. Succes met de actie!!!!

 • Reageer Marijke Langenegger 15.07.2015

  Zó cool voor mijn meisje mee naar school!

 • Reageer Astrid 15.07.2015

  Wat een super actie zeg! Wat een mooi initiatief ook: de boho-tiffin. In India heb ik deze tiffins vervoerd zien worden op de fiets. Maar dat ze zo mooi en stylish zouden kunnen zijn, had ik niet kunnen bedenken. En dat met al die heerlijke gezonde recepten van Legally-Food
  Mijn dochter en ik zouden dit fantastisch vinden, om zo de deur uit te gaan: gezond en stylish. Namaste!

 • Reageer Hannah 15.07.2015

  Wat ontzettend fijn! Ik loop nu altijd met een hoop bakjes naar mijn werk te zeulen, waar ik continue commentaar krijg over mijn salades en andere gezonde dingen. Met deze bakjes hebben ze een hoop andere dingen om over te praten 😀

 • Reageer Marielle Volkers 15.07.2015

  Stacey! Wat een ontzettend leuke winactie. Ik neem dagelijks mijn mason jars overal mee naar toe. Met zowel smoothies/groentesapjes maar ook salades. Een mooie tiffin zou daar goed bij staan en handig is het ook!

  Maar ook voor mijn dochter Lieke voor mee naar school. Ideaal om daar een bento lunch in mee te geven. Ga door met je blog, ik blijf je volgen!

 • Reageer Lis 17.07.2015

  Wauw wat een leuke winactie! Een paar maanden geleden is er bij mij PDS (prikkelbare darm syndroom) vastgesteld. Nu heb ik bepaalde “groepen” een tijdje achterwege gelaten uit mijn voeding en langzaam weer geïntegreerd. Op die manier ben ik er achtergekomen dat ik buikpijn krijg van brood. Ik neem dat dus ook niet meer mee naar mijn werk. Ik varieer nu met soepen, yoghurt etc. De boho tiffin set zou dan ook heel erg welkom zijn om mijn lunch fashionable mee te nemen naar het werk!

 • Reageer roxanne 17.07.2015

  Wauw wat een geweldige winactie en wat een geweldige bakjes. Ik zit altijd te rommelen met bakjes die lekken, onhandig zijn om mee te nemen en die er inderdaad verschrikkelijk saai uitzien. Met deze bakjes kan ik in ieder geval de show stelen op kantoor!

 • Reageer Shannon 22.07.2015

  Oh wat leuk, en wat een vrolijk printje! Ik ben zelf groot fan van Lunchbots (RVS trommeltjes met verschillende compartimenten), maar ze zien er wel een beetje saai uit… 😉 Dit zou een fantastische aanvulling zijn op mijn eigen lunchbakje, kan ik eindelijk wat meer afwisselen (en mijn oude Lunchbots-bakje voor mijn vriend inpakken die vanaf september aan zijn nieuwe opleiding begint).

 • Reageer Yasemin 24.07.2015

  Oh geweldig deze actie! Ik volg boho tiffin al een tijdje en nu jouw blog ook en wat een mooie combinatie is dit! Doe ook al een tijd aan mealpreppen en dan is dit echt een uitkomst! Ik ga heel hard duimen voor mezelf

 • Reageer Sally schoen 24.07.2015

  Super handig om mijn chaotische leven iets simpeler te maken en al mijn heerlijke kookkliekjes van de voorgaande avond mee naar school/werk te nemen!

  Lijkt me top!

  X

 • Reageer Jitske Bos 24.07.2015

  Deze boho tiffin zou niet hier niet overbodig zijn! Ik heb helaas alles achter gelaten bij mijn ex dus probeer nu mijn keukenkastjes weer te vullen waarbij ik rekening probeer te houden met zo weinig mogelijk plastic en zo milieuvriendelijk mogelijk. De boho tiffin voldoet hier natuurlijk in alle opzichten aan!

 • Reageer Priscilla 24.07.2015

  Ik zou het echt gaaf vinden om een tiffin te winnen van Boho. Sinds ik ze voor het eerst zag heb ik aan alle winacties meegedaan die er maar waren. Mijn collega’s lachen altijd om al mijn plastic bakjes met eten die ik dagelijks meeneem, sinds ik bijna een half jaar geleden mijn levensstijl drastisch veranderd heb. Ik ben veel gaan sporten en gezond (en veel) gaan eten. Het zou zo fijn zijn als ik al dit eten voortaan in zo’n mooie hippe Boho tiffin kan doen, want dat past precies bij hoe ik me nu voel.

 • Reageer Saskia M 25.07.2015

  Wat zijn ze gaaf!! Ik doe graag mee aan de win aktie, de boho tiffin is heel welkom!!!

 • Reageer marijksels 25.07.2015

  Wauw wat een gaaf ding! Ideaal! Zo kan ik ook onderweg zorgeloos genieten van m’n zelfgemaakte baksels en salades!!!

 • Reageer Evelien DV 28.07.2015

  Leuk ding! Ik krijg spontaan al zin in pastasalade! Dit is inderdaad veel mooier en handiger dan neppe doorzichtige Tupperwarebakjes! Ik volg je op bloglovin en FB en heb de pagina van Boho Tiffin geliket. Succes iedereen!

 • Reageer inge 28.07.2015

  Wowwwww moment!
  Als ik dit meeneem naar mn werk….wedden voor Nog meer wowwwww momentjes 😉

 • Reageer Tamara Weber 29.07.2015

  Ik werk als vrouw in de bouw en zit dan ook 5 dgn pw in een bouwkeet. Mijn gezonde lunch doe ik in van die lelijke plastic bakjes in n plastic tasje. Hoe lekker eet je uit zo n tiffin in n al zo mannelijk wereldje

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.