Legally-Me: Birthday Wishlist

03.07.2015

Pictures10
Over precies 19 dagen is het zo ver, dan ben ik jarig en word ik, hou je vast, al weer 26 jaar. Hoewel ik me dit jaar voor het eerst oud voel als ik aan mijn verjaardag denk, hoort het er wel een beetje bij om vast een wishlist te maken, dus  om toch alvast een beetje in de verjaardagsstemming te komen, hier alvast mijn birthday wishlist [met veel, veel te dure mooie dingen…..]

Op de dag dat ik 26 word moet ik extreem vroeg mijn bed uit want samen met mijn lieve M. ga ik dan een lang weekend naar Berlijn. Beide zijn we nog nooit in Berlijn geweest dus ik ben heel erg benieuwd wat we er van gaan vinden en we hopen natuurlijk ook op een beetje mooi weer. Aangezien de meeste van mijn vriendinnen standaard op vakantie zijn met mijn verjaardag en het vervolgens een beetje raar is om een maand later nog je verjaardag te vieren, vier ik vrijwel nooit echt mijn verjaardag meer tegenwoordig. Hoe leuk is het dan ook dat ik dit jaar gezellig met mijn lief naar Berlijn ga, toch best leuk en speciaal op je verjaardag vind ik!

Maar goed genoeg over mijn enthousiasme over ons trupje naar Berlijn en mijn ‘niemand is er op mijn verjaardag’ en ‘iedereen vergeet mijn verjaardag’ trauma’s. Een birthday wishlist hoort er nu eenmaal een beetje bij als je blogger bent en wat is er leuker dan fantaseren over dure tassen en luxe goodies waarvan je toch wel weet dat je ze niet gaan krijgen maar gewoon om er even bij weg te dromen. Vandaar vandaag mijn wishlist met haalbare en vooral veel onhaalbare cadeautjes.

Pictures11
Golf
Zoals jullie vast wel merken ben ik redelijk verslaafd sinds kort aan golfen. Ik heb nu een aantal keer les gehad van mijn lieve M. en heb inmiddels een oude golfset in mijn bezit om de techniek verder onder de knie te krijgen. Golfen is voor mij wat voor veel mensen yoga is, een manier om tot rust te komen en alles even los te laten. Het feit dat ik er tot rust kom betekend echter niet dat ik er niet graag flitsend bij zou willen lopen. De clubs die ik momenteel heb zijn prima en wellicht dat ik ze over een tijdje wel wil vervangen maar voor nu voldoen ze. Het enige wat ik wel graag zou willen is een andere, mooiere tas. De tas die ik nu heb is niet echt… mooi zullen we maar zeggen en deze Nike tas is niet alleen super tof en praktisch maar relatief betaalbaar met zijn €89,95 in vergelijking met andere tassen.  Correctie, ik wilde deze tas, maar kon niet wachten tot mijn verjaardag en heb hem dus inmiddels gekocht. Wat nu op mijn lijstje staat is een witte pet van bijvoorbeeld Nike of Callaway.

 

Pictures12
Tas

Op vakantie ben ik verliefd geworden op een tas. Waar ik normaal dol op tassen ben maar niet eens een dure tassen winkel in loop, had ik het stomme idee dat in Verona wel een keer te doen met desastreuze gevolgen want ik werd dus verliefd. Ik werd verliefd op de Furla Twiggy bag die ik daar al bijna had gekocht en de afgelopen weken ook al meerdere malen in een virtueel mandje heeft gezeten. [Met als gevolg dat ik nu overal op website’s reclame van de tas voorbij zie komen]. Hoe dan ook, de tas kost 450 euro en dat is gewoon belachelijk veel geld voor een tas, maar laat dit nu net een tas zijn waar ik het voor over zou hebben. Om een lang verhaal kort te maken, deze tas gaat er hoe dan ook komen, vroeg of laat, maar hij gaat er komen.

Pictures13
Horloge
Sinds vorig jaar ben ik op en af al aan het kijken naar en nieuw horloge. Marc by Marc Jacobs is en blijft daarbij mijn favoriet, maar het ligt nu eenmaal niet in mijn aard om mezelf een horloge cadeau te doen. Ik koop zonder enige moeite voor 120 euro aan kleding in de webshop van de H&M maar in plaats van dat ik dat nu eens een keer niet doe en een halve maand wacht en een horloge koop erger ik me nu al meer dan een jaar aan het beschadigde glas in mijn horloge. Er zijn 2 horloges die ik erg mooi vind, een met een zwarte band en een met een bruine band, maar ja keuzes, welke is nu mooier?

Downloads
Een Loopband
Omdat ik nu eenmaal ben begonnen met het opnoemen van veel te duren cadeau’s ga ik gewoon nog even verder want hier volgt weer zo een artikel, namelijk een hardloopband. Ik weet dat heel veel mensen een hekel hebben aan het lopen op een hardloop band en niet snappen dat ik daar veel plezier uit kan halen, maar toch vind ik het nog steeds ook heerlijk om op een loopband te lopen, sterker nog, ik vind het geregeld fijner dan buiten lopen omdat je op de loopband andere dingen kunt doen tijdens het lopen, waardoor je, je tijd dus effectiever kunt gebruiken. Onlangs is onze zolder helemaal afgetimmerd en de vloer gelegd waardoor we nu een prachtige ruimte hebben waar ik heel graag een loopband zou willen hebben. Ik heb alleen echt geen idee waar je op moet letten als je een loopband koopt, dus mocht iemand tips hebben, let me know!

 

 

Pictures14
Overige
Naast golfspullen, een horloge, een loopband, en een tas zijn er natuurlijk nog wel wat dingen die ik zou kunnen gebruiken. Wat dacht je van een nieuw hardloop shirtje, anti blaar sokken van Nike of een nieuw kort broekje om te gaan hardlopen. Maar ook een gebreide poef staat op mijn lijstje, een mooie kaars voor in de tuin of een fijn plaid voor op de bank. Natuurlijk kan ik ook nog wel wat handige keuken spullen gebruiken, zo zou ik graag een slowjuicer willen hebben en verder zijn er nog veel leuke schaaltjes en bakjes waar je me altijd heel blij mee kunt maken. Verder zou een nieuwe Ted Baker zonnebril op mijn neus best leuk staan en daaronder dan dat La Dress jurkje waar ik al 3 jaar verliefd op ben en om het af te maken een paar mooie L.K. Bennet Pumps.

Nog meer overige
We zijn bijna aan het einde hoor, dit is het laatste kopje met items. Allereerst zou ik heel graag de 100% Berlijn gids willen hebben omdat ik die dan gelijk op vakantie kan gaan gebruiken. Daarnaast zou ik heel graag een Boho Tiffin setje willen hebben zodat ik voortaan super hip mijn lunch mee naar kantoor kan nemen, want dit is niet alleen super mooi maar door de verschillende lagen is het ook mega praktisch! Last but not least staat er een hardloop camelbag op mijn lijstje voor als ik lange afstanden ga lopen, dit exemplaar van de Decatlon is super goed te betalen met zijn 14,95 en is niet te groot dus die zou ik graag willen gaan gebruiken.

Stel dat jij binnenkort jarig zou zijn, wat zou je dan vragen? 

Tags: ,
Categorie: Legally-Fashion, Wishlist
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Danielle 03.07.2015

  Hu? Delen wij een verjaardag? Nooit geweten 😉 ! Mooie wishlist heb je.. moet ik ook maar eens gaan maken!

 • Reageer Manon 03.07.2015

  Leuk he, jarig zijn?! 🙂 Ik was afgelopen vrijdag jarig en heb o.a. een hardloopsetje van New Balance en een vijzel gekregen. Die slowjuicer staat ook op mijn wishlist na mijn verhuizing. Die LK Bennetpumps zou ik ook graag aan mijn schoenenverzameling willen toevoegen!

 • Reageer Deborah 03.07.2015

  Haha… Je hebt er wel een aardige lijst van gemaakt zeg 😀
  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik zou vragen voor mijn verjaardag. Vier het al jaren niet meer.
  Maar een mooie nieuwe hardloopset incl. schoenen is altijd welkom 🙂

 • Reageer Joyce 05.07.2015

  Wat een leuke lijst. En vooral heel herkenbaar om zelf alvast wat van je lijst te kopen. Als ik je ‘onhaalbare’ cadeaus lees, verwacht ik dat je al die items sowieso vroeg of laat hebt. Je bent er zo enthousiast over.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.