Legally-Me: My day in pictures 22/7

24.07.2015

Timpietempo 2223
Dit keer geen plog van de dag van gisteren maar de dag van eergisteren. Het was de dag waarop ik alvast een beetje mijn verjaardag vierde op mijn werk, ging lunchen met mijn baas en mijn koffer inpakte voor Berlijn!

Wakker van de wekker, het is uniek, maar ik heb vannacht echt de hele nacht gewoon geslapen! Ik kan wel dansen en zingen van vreugde als ik wakker word en ik voel me ook gelijk een heel stuk beter moet ik zeggen! Ik ga douchen en kleed me aan.

Timpietempo 22231
Mijn hoofd heeft een klein beetje uitleg nodig hoewel ik waarschijnlijk de enige ben die het ziet en het gelukkig vandaag al een stuk minder is geworden. Ik heb een hamster hoofd momenteel, althans zo voelt het en dat komt door de kuur prednison die ik momenteel slik. Echt chill vind ik het niet maar gelukkig zijn de klachten zo goed als weg en dat is natuurlijk het meest belangrijke. Daarbij help een laagje make-up ook wel om er wat frisser uit te zien natuurlijk.
Op rechts zien jullie trouwens een stukje van de nieuwe vloer die afgelopen week eindelijk in de hal is gelegd. Ik probeerde er een art achtige foto van te maken maar nu is de vloer alsnog niet heel duidelijk, sorry!

Timpietempo 22232
Ik maak mijn ontbijt en het mag geen verrassing heten dat ik tijdens het maken het nieuws kijk op mijn Ipad en ik havermout maak, ach het is gewoon een dag als alle andere zullen we maar zeggen he? Ondertussen ben ik trouwens super blij met het resultaat van mijn gefreubel van dinsdag avond met lijstjes en dingen van de Ikea, zit het er niet tof uit? Ik ben door al het wakker liggen echt verslaafd geraakt aan allemaal woon instagram accounts en wil nu alles kopen dat los en vast zit omdat ik zo veel inspiratie heb. Gelukkig kan ik me redelijk inhouden ;).

Timpietempo 22233
Dan onderweg naar Amsterdam waar ik eerst naar de Hema rij om taarten te halen. Vorig jaar bakte ik er 5 en hoe leuk ik bakken ook vind ik besloot dat soort dingen niet meer te doen en dus nam ik vandaag alleen mijn homemade dadel noten taart mee naar kantoor en haalde nog 3 taarten bij de Hema.

Timpietempo 22234
Als ik op kantoor binnen kom is mijn hele bureau versierd, ze hebben er flink hun best op gedaan en het ziet er in ieder geval heel vrolijk uit. Eenmaal achter mijn bureau ga ik flink aan de slag, ik was ruim een uur later dan normaal op kantoor dus ik moest even het een en ander inhalen. Tussendoor eet ik een appeltje en verder ben ik heel hard aan het werk.

Timpietempo 22238
Om 12 uur stipt staat mijn leidinggevende naast mijn bureau voor de beoordelingslunch, ik heb er vandaag helemaal geen tijd voor maar wat moet dat moet. We rijden naar ‘De Omval’ waar we gaan lunchen op het terras. Vorig jaar ging het hier mis met de salade waar toch crotons in zaten en nu gaat het helaas ook weer mis, maar gelukkig is het mooi weer en is het de laatste keer dat ik hier moet lunchen zullen we maar zeggen. Het hele gesprek met mijn manager wat eigenlijk een beoordelingsgesprek zou moeten zijn stelt trouwens niet al te veel voor hoor, het gaat vooral over hoe ik denk les te geven, mijn blog en zijn vakantie. Gelukkig sluiten we wel nog af met wat lovende woorden en dan gaan we weer terug naar kantoor.

Op kantoor is het, voor ik het weet, al weer 3 uur en is het tijd om uit te delen met taart. Ik krijg, naar goed gebruik op de afdeling, een hele foute en nergens op slaande speech van mijn leidinggevende en als cadeau een super leuke houten kaart en een Bijenkorf bon, joehoe, met die laatste weet ik natuurlijk wel raad! Ook krijg ik van een andere collega nog een dvd box van Rozengeur en Wodka Lime, ik kende de serie wel van naam maar heb het nooit gekeken, een mooi excuus dus om het wel te gaan doen!

Na het taart eten ga ik weer snel verder. Helaas kan ik mijn to-do-list niet delen omdat dit iets te veel werk gevoelige info bevat maar het zijn 33 items die er op staan en die allemaal nog gedaan moeten worden voor ik weg kan vandaag, AAAAAAAH!

Timpietempo 22237
Om 18:45 moet ik echt weg en rij ik naar mijn moeder waar ik even een stukje taart breng en even gezellig klets. Voor ik het weet is het al over 8’en en ik moet nog van alles doen en heb vooral heel heel honger, waaaah.

Timpietempo 22236
Ik rij snel naar de supermarkt, die boodschappen en maak een hele makkelijke maaltijd klaar voor mezelf.  Mijn gezicht zwelt naarmate de dag vordert trouwens steeds meer op, heel irritant….
Timpietempo 22235
Dan ga ik aan de slag met de artikelen die ik nog wil afmaken want ik wil natuurlijk wel dat er gewoon dingen online komen als ik in Berlijn zit! Op het moment van schrijven is het 10 uur en ik ga zo nog even mijn koffer inpakken en 1 artikel voor een laatste keer checken en dan ben ik ready to go!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Kirsten 24.07.2015

    Leuke plog! Veel plezier in Berlijn!

  • Reageer Deborah 24.07.2015

    Veel plezier in Berlijn!!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.