Legally-Me: My day in Pictures #27

06.07.2015

nwe weg map
Wat een heerlijke week was het afgelopen week zeg, het voelde bijna aan als vakantie door de heerlijke temperaturen. Het was zelfs zo erg dat ik slechts 2 dagen thuis at, de rest van de dagen ging ik uiteten… Oeps! Lees snel alles over mijn afgelopen week in My weekly diary. 
nwe weg map1
Maandag
De eerste dag dat ik met blote benen naar kantoor ging dit jaar, wat een heerlijk weertje en wat balen dat ik gewoon binnen moest zitten. Na werk had ik gelukkig een super leuke afspraak staan met Zowy, samen gingen we eten bij SLA, een van onze favoriete hangouts! Het was een super fijne avond waarop we heerlijk bij kunnen kletzen en dat doen we dan ook naar hartenlust. Eenmaal thuis ga ik nog even gezellig met M. een serietje kijken op de bank.

nwe weg map2
Dinsdag

Na werk rij ik zo snel als ik kan naar huis waarna M. en ik op de fiets springen naar het strand. Het is zo fijn om op minder dan een half uur fietsen van het strand te wonen en uit je werk er dus ‘even’ heen te kunnen! We besluiten te gaan eten bij tent 6 een super leuke en vooral relaxte tent waar ik vooraf kies voor de gebakken makreel met spinazie kies en als hoofdgerecht de zeebaarsfilet met groentes bestel. Vanaf het terras genieten we van een prachtige zonsondergang, heerlijk om zo je avond door te brengen!

nwe weg map3
Woensdag
Uit werk rij ik naar de supermarkt voor boodschappen, hetgeen een wonder mag heten na 2 dagen buiten de deur te hebben gegeten. Gezien de hoge temperatuur besluiten we voor een salade te gaan en ik maak een van mijn favorieten, een sushi salade. De salade valt ook bij M. In goede aarde, gelukkig, dus wellicht verschijnt hij binnenkort wel hier online. Tussen het maken door krijg ik nog bezoek van de buurkat die vrolijk binnen komt lopen zodra hij merkt dat de deur open staat. Anyway, na het eten gaan we naar de golfbaan waar we beginnen met wat inslaan en daarna 9 holes lopen, een fijne manier om even rustig toch wat te doen in deze warmte. We sluiten af met een drankje op het terras bij de golfbaan.

nwe weg map4
Donderdag
Het is een gekke dag op werk, de eerste uren zijn we gewoon bezig en druk onze dingen aan het doen maar vanaf 12 uur gebeurt er weinig. Dat heeft er mee te maken dat we beginnen met een jubileum lunch van een collega bij BAUT zuid. BAUT kende ik al van hun vorige locatie aan de wibautstraat maar bij deze pop-up was ik nog niet geweest. Mijn hummus salade was erg goed en het was erg leuk om weer eens buiten de deur te zijn met collega’s, zo leer je ze immers weer net even anders kennen. Na de linch hadden we een klein uurtje om te werken waarna  we het afscheid van onze CEO hadden. Na de gelukswensen van over de hele wereld ging ik richting huis voor een afspraak en daarna sprongen M. en ik op de fiets richting de stad voor een etentje bij Thrill Grill, een burgerbar in Haarlem die trouwens ook een vestiging in de Amsterdamse Pijp heeft.

nwe weg map5
Vrijdag
Donderdag middag besloot ik de vrijdag maar gewoon vrij te nemen, ook omdat ik de nodige afspraken had en tevens om een beetje tot rust te komen omdat ik de laatste tijd toch echt wel dood op ben. Mijn afspraken liepen iets uit waardoor ik pas om 3 uur thuis was, maar gelukkig kwam M. toen ook al snel thuis en konden we samen naar het strand fietsen. Op het strand hebben we zeker nog wel 2,5 uur kunnen chillen. Ik las lekker een boek en we waren gezellig aan het praten. Al een tijdje wilde ik graag bij Ubuntu eten, een hippe strandtent die zo hip is dat we 2 uur moesten wachten op een tafeltje, dat ging ons te ver en dus besloten we bij Far out te gaan zitten want we hadden iets te vieren en dat moest en zou bij een leuke tent op het strand gebeuren. We aten wat, namen wat drankjes en gingen weer lekker op de fiets naar huis terwijl we in de duinen allemaal herten zagen, zo tof! Eenmaal thuis stortte ik door alle spanning in en viel ik op de bank in slaap, oeps!

nwe weg map6
Zaterdag
Na heerlijk te hebben geslapen word ik om 08:00 wakker met het gevoel dat ik moet gaan hardlopen. Al die dagen drankjes, ijsjes en uiteten, ik voel me er niet goed bij en dus ga ik hardlopen. Ik loop 6 kilometer maar helaas houdt de batterij van mijn horloge het er mee op als ik op 5,15 km ben. Het is dan wel net iets over 8’e maar de temperatuur is al moordend, zo heet! En dan te bedenken dat ik het in Italië geen enkel probleem vond om in 34 graden te lopen. Na het lopen, uitpuffen en douchen, ontbijten we lekker in onze tuin. Nog 2 weken en dan is ook onze tuin helemaal af, joehoe! We stappen na het ontbijt lekker op de fiets naar Bloemendaal en gaan daar voor Woodstock lekker op het strand liggen waar ook Mike en Rianne nog even aanhaken. Het is een heerlijke dag en pas tegen half 5 gaan we naar huis. We hebben bedacht dat we best kunnen bbq’en in onze zandbak tuin en dus halen we vlees en een weggooi bbq. Ik maak de salades en gril de groentes en M. doet de bbq, zoals een man dat betaamd. Na het eten willen we het huis schoonmaken als de buurkat weer langs komt en binnen blijft komen.

nwe weg map7
Zondag

Ik word wederom om 08:00 wakker en begin op mn telefoon aan mijn weekly diary waarna ik nog even in slaap val. Eenmaal wakker gaan we samen weer lekker in de tuin ontbijten. Na wat te hebben gerommeld in huis gaan we richting de bouwmarkt voor project tuin, het is namelijk de bedoeling dat we de schutting gaan schilderen en daar is natuurlijk wel verf voor nodig. Aan het einde van de middag ga ik naar mijn ouders waar ik met mijn ouders ga barbecuen. Helaas is het weer niet goed genoeg om lekker buiten te zitten, maar dat maakt het geheel er niet minder gezellig op.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Danielle 06.07.2015

  lekker veel buiten de deur eten.. herkenbaar ;)! Gefeliciteerd met wat je dan ook te vieren had !

 • Reageer Marlijn 06.07.2015

  Groot gelijk dat je vrij had genomen! Ik heb de hele week ook niet hardgelopen want ik vond het te warm. Lekker buiten de deur gegeten deze week, mag ook wel eens toch 🙂 .

 • Reageer Tea 10.07.2015

  Wat een leuke jurkjes draag je naar je werk! Groot gelijk heb je dat je vrijgenomen hebt van je werk 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.