Legally-Me: My day in Pictures 9/7

10.07.2015

New folder (4)
Het is al weer een weekje of 2 geleden dat ik een foto dagboekje bij hield maar gisteren nam ik weer braaf mijn telefooncamera mee om de nodige kiekjes te maken voor een nieuwe My day in Pictures. Wat ik gisteren allemaal deed? Uiteraard ging ik gewoon werken, hadden we een lunch buiten de deur, had ik honger, ging ik op school agenda jacht, at ik te veel sushi met een lief vriendinnetje en heel veel pakketjes. Hoe het allemaal precies verliep lees je in mijn My day in pictures van donderdag 9 juli. 

New folder (4)1
Sinds ik afgelopen dinsdag na slechts 2 uur slaap louter het plafon heb gezien ben ik moe. Ik besluit dan ook vroeg naar bed te gaan tot mijn wekker om 06:30 mij luidruchtig uit mijn slaap haalt. Het is weer tijd om te werken al had ik natuurlijk nog veel liever willen blijven liggen. Het is een mixed feeling dat werken, enerzijds is het heerlijk om te weten dat ik straks iets anders ga doen, anderzijds voel ik de druk om nu nog even extra te bewijzen wat ze straks allemaal gaan missen. Anyway, ik spring onder de douche en kleed me aan. Ik ga uiteindelijk voor een zwarte skinny, een wit linnen shirtje en een blazer, simpel docht chique.

Ik loop naar beneden voor het ontbijt, niet heel verrassend maak ik havermout met appel en daarbij nog wat gedroogde abrikoos. Tijdens het maken van mijn ontbijt kijk ik altijd naar het nieuws en zonder dat te kijken word ik ook echt niet wakker. Sowieso is het beter me met rust te laten tot 07:30… Na het ontbijt loop ik naar boven om mijn tanden te poetsen en geef ik mijn lieve M. een kus en wensen we elkaar een fijne dag toe. Ik loop naar mijn auto en ga op weg naar werk. Het fijne is dat ik nu echt al begin te merken dat het vakantie is want er staat vrijwel geen file meer naar kantoor en ik ben steeds al rond 08:10 op kantoor, super fijn. Je zou kunnen denken, dan kun je wel iets later weg gaan en langer blijven liggen, maar ik ben bang dat ik dan het lot gaat tarten en dat ik dan wel onwijs in de file sta.

New folder (4)2
Eenmaal op kantoor begin ik met koffie en thee zoals gewoonlijk en ga dan aan de slag. Dat is gewoon niet heel spannend dus ik ga het ook niet spannender maken dan het is.
New folder (4)3
Wat wel leuk is is dat we om 12 uur weg gaan richting Riva, een super leuk restaurant aan de Amstel. We hebben iets te vieren [een zakelijke overwinning] en dus gaan we met het hele legal team lunchen. Vorig jaar ging het daar een beetje mis met het eten en bleken er toch gluten in te zitten dus een beetje sceptisch ben ik wel…. Uiteindelijk kies ik voor de lunch versie van de zalm tartaar, super lekker en mooi ziet het er uit al moet ik wel bekennen dat het niet genoeg was, alleen wat zalm met een paar blaadjes sla, daar kan ik niet een middag op volhouden…. Gelukkig heb ik een bakje meloen en zakje met kersen bij me die ik op kantoor lekker op kan eten.

New folder (4)5
Het nieuws over mijn vertrek wordt trouwens nu door steeds meer mensen gehoord en de meeste zijn echt super verbaasd dat ik weg ga en veel vragen zich af of het de juiste keuze is. Gelukkig ben en blijf ik zelf super positief en dat is het belangrijkste. Ook al jullie super lieve en vele reacties steunen me daar in! Gisteren was een van de drukste dagen ooit op Legally-Brunette en zelden heb ik zo veel reacties gehad van mensen, echt super super lief allemaal!!!!

New folder (4)4
Na werk rij ik naar Amstelveen waar ik even snel op school agenda jacht ga, ik bedoel ik word juf dus dan mag het wel toch? Helaas vind ik geen echte fijne agenda laat staan een leraren agenda, maar als iemand nog tips heb dan hou ik me van harte aanbevolen! Ondertussen spot ik wel een agenda met een kitten, hoe cute en een super leuk kussen waar ik nu van baal dat ik hem niet heb gekocht….

New folder (4)7
Maar dan is het tijd voor SUSHI met Marisa! Jeeeh! Na elkaar al weer een paar maanden niet te hebben gezien hebben we heel wat bij te kletsen. Ze heeft een huis gekocht en een baan, dus we hebben ook nog eens wat te vieren! We eten trouwens bij Kokusai in Amstelveen, een all you can eat sushi restaurant. In het begin was ik mega enthousiast over dit restaurant maar de afgelopen 3 keer vond ik de kwaliteit heel slecht. Gelukkig werden we beide nu heel positief verrast door de nieuwe variaties en smaken en service. Het enige nadeel is dat het een vrij groot restaurant is waar het zo druk is dat je elkaar amper kunt verstaan tijdens het eten. Wij hebben ons daar trouwens niets van aangetrokken want man wat hebben we zitten kletsen.

New folder (4)6
We sluiten de avond af bij de Mac, want daar hebben ze nu eenmaal de Mac Flurry Rocky Road en die moesten we natuurlijk wel proberen. Die Rocky Road is trouwens echt een aanrader! Hij is knapperig, bevat chocolade en marshmallows, do I need to say more? Ondertussen kletsen we gezellig verder tot we er achter komen dat het al bijna 11 uur is, OEPS!!! We kletsen nog veel langer door als we richting de auto lopen en dan moeten we toch echt stoppen met kletsen helaas….. Eenmaal thuis wacht mijn vriend gelukkig nog op me en daarnaast ook een aantal pakketjes! Er zijn 2 pakketjes voor de winacties en 1 pakketje van Ebay. Ik wilde graag een nieuwe headset voor tijdens het hardlopen, maar helaas werkt hij niet… snik. Hoe dan ook het was weer een bijzondere dag maar vooral een hele gezellige avond!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Danielle 10.07.2015

  Kokusai heeft inderdaad wisselende kwaliteit.. erg jammer is dat 🙁 Maar deze keer ziet het er lekker uit! Ik geloof dat je een super leuke dag hebt gehad! 🙂

 • Reageer Marisa 10.07.2015

  Jaaaa was ontzettend gezellig! En man…wat waren die sushi’s met avocado en zalm lekker!! En die Mac Flurry Rocky Road ook….eigenlijk was alles lekker en ontzettend leuk!

 • Reageer Mariska 10.07.2015

  Wat een leuke dag zeg! Ik wou even zeggen wat een leuke tshirt. Waar heb je die vandaan als ik mag vragen?

  • Reageer Stacey 10.07.2015

   Hi Mariska, het shirt is van de Zara collectie 2013.

 • Reageer Mylou 10.07.2015

  Oooh, nu wil ik die McFlurry ook! Klinkt echt gigantisch lekker 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.