Legally-Me: My weekly Diary #28

13.07.2015

nwmap zondag
Afgelopen week was een bijzondere week, zo begon ik bijvoorbeeld met het aanbieden van mijn ontslag, deed ik een early bird hardloop rondje, gaf ik hardloop training, had ik een onwijs gezellige avond met een vriendin, ging ik golfen, gingen we zaterdag gezellig varen door Amsterdam en hadden we zondag eters. Kortom het was weer een gezellig drukke week waarover je natuurlijk meer leest in My Weekly Dairy.

nwmap zondag1
Maandag

De dag dat Legally-Brunette jarig was maar stiekem ook de dag waarop ik mijn ontslag in zou dienen. Van de zenuwen was ik veel vroeger dan normaal op mijn werk. Met trillende knieën en handen, echt serieus ik stond te shaken, liep ik de kamer van mijn leidinggevende binnen. Stiekem wist 1 van mijn collega’s het vorige week al, maar de rest wist nog van niets en mijn baas was dan ook behoorlijk verbaasd dat ik ‘Ineens’ weg ga. Het was natuurlijk een ding en ik ben tot de lunch bezig geweest het iedereen netjes te vertellen, ik vond het immers vervelend als mensen het via via moesten horen, dus ging ik bij veel mensen even langs om het voor mij heugelijke nieuws te vertellen. Enige struikelblok was de einddatum van 14 augustus die ik aan had gevraagd want officieel had ik daar 19 uur te weinig vrije uren voor. [na 3 dagen praten als brugman en het aandragen van meerdere oplossingen komt dit gelukkig goed en kan ik 14 augustus afscheid nemen en 17 augustus op mijn nieuwe baan beginnen.] Anyway, ik kom op van de spanning thuis met onzekerheid of ik wel op tijd kan starten en gewoon moe van de spanning. Gelukkig is mijn vriend zo lief om mijn verhaal aan te horen, een schouder te geven en lekker te koken. Na het eten was er volgens hem ineens ook iets leuks, nou veel leuks kon het vast niet zijn dacht ik nog, tot hij met mijn droomtas beneden kwam, ik kreeg gewoon ‘DE’ droomtas alvast voor ons jubileum en mijn verjaardag, hoe lief?!?!

nwmap zondag2
Dinsdag

Ik kan niet slapen en dus besluit ik voor dag en dauw maar te gaan hardlopen. Op Instagram krijg ik reacties als ‘heerlijk he dat sporten in de ochtend’ en ‘zo fijn in de ochtend’. Lieve, lieverds, ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik kan het maar niet leuk vinden. Geloof me na slechts 2 uur slaap en 5 uur wakker liggen kan ik echt niet genieten van hardlopen. Maar aangezien ik wist dat ik er die avond geen puf voor zou hebben was het louter een verstandige keuze om het in de ochtend te doen. Al in de auto naar kantoor stort ik in en als ik die avond thuis kom ben ik ook niet veel meer waard. Ik weet dat we zijn begonnen met iets te kijken op tv maar daarna ben ik naar boven gekropen en gaan slapen.

nwmap zondag3
Woensdag

Gelukkig sliep ik deze nacht weer een stuk beter en dat merkte ik gelijk aan mijn productiviteit op mijn werk. Om 5 uur begon ik voor het gebouw met het geven van een hardlooptraining aan mijn collega’s. Met een team van 10 collega’s gaan we namelijk de Dam tot Dam lopen, helaas zonder mij want ik mag ze wel trainen maar als je re niet meer werkt mag je ook niet meer mee lopen….Mocht iemand nog een startbewijs in de aanleiding hebben hoor ik het graag en anders ga ik gewoon voor de Nierstichting lopen. We beginnen met een warming-up, gaan daarna rustig inlopen. Ik geef wat aanwijzingen over hoe je houding het beste zou kunnen zijn tijdens het lopen en dan gaan we nog zo’n 4 kilometer hardlopen en doen we een kleine interval training. Uiteindelijk lopen we iets meer dan 5 kilometer, voor sommige een van de eerste keren dat ze zo ver lopen! Tijdens het lopen en in de auto ben ik weer heel licht in mijn hoofd [geen idee waar het door komt] maar gelukkig bieden de zwart op wit ballen in de auto uitkomst. Thuis eet ik een pompoen soepje en kruip daarna bij mijn lieve M. op de bank.

New folder (4)
Donderdag
Jeeeh op deze dag hoorde ik officieel dat 14 augustus mijn laatste dag was, goed nieuws natuurlijk! Het was uberhaubt wel een chille dag op kantoor aangezien we lekker buiten de deur gingen lunchen. Na het werk ging ik met de auto naar Amstelveen waar ik een uurtje op agenda jacht ging en daarna een super leuke avond had met Marisa. We gingen lekker sushi eten samen en dat gaat er bij ons altijd wel in, zeker de sushi met avocado op de bovenkant en zalm als vulling, oeeeh die was lekker zeg! We sloten af met een Mac Flurry Rocky Road maar waren nog lang niet uitgekletst. Gelukkig hebben we hele wilde plannen waarbij we genoeg tijd hebben om te gaan bijkletsen. Meer over donderdag kun je lezen in My day in pictures.

nwmap zondag4
Vrijdag

Op de een of andere manier werd ik wakker en kon ik niet meer slapen. Ik besloot om 6 uur niet langer naar het plafond te gaan staren en maar te gaan douchen en naar kantoor t gaan waar ik iets voor 07:45 was, als enige uiteraard. Of ik er heel productief van werd, nee, maar wat wil je als je op en af maar een paar uurtjes slapen. Eenmaal thuis besloot ik na het eten dan ook niet mee te gaan golfen zoals eerst het plan was, ik was zo moe dat ik alleen wat dingen op wilde ruimen en de was wilde doen en verder even helemaal niets.

nwmap zondag5
Zaterdag

Wat een heerlijke dag was dat en hoe goed was onze planning om 3 maanden geleden voor deze dag een boot te huren in Amsterdam met vrienden? Met 16 man voeren we door de grachten van Amsterdam en genoten we onder het genot van hapjes en drankjes van het heerlijke weer. Zo fijn en gezellig om deel uit te mogen maken van deze leuke vrienden groep van mijn vriend waar ook alle vriendinnen van de heren het onderling super goed met elkaar kunnen vinden. Na het varen gingen we een heerlijk hapje eten bij Loetje in Oost en daarna moest er nog afgesloten worden in de Pijp met lekker wat drankjes, kortom een top dag!

nwmap zondag6
Zondag

Na lekker uitgeslapen te hebben nam ik de taak op me om voor de 3 buurkatten te zorgen, die wij tijdens de vakantie onder onze hoede nemen en hetgeen wij stiekem natuurlijk heel erg leuk vinden. Na het ontbijt doen we boodschapjes voor die avond omdat we eters krijgen en we willen lekker inkopen doen. Na het doen van boodschappen bereiden we het een en ander voor en komt de knuffelige buurkat bij ons op de bank liggen waar hij uiteindelijk tot 21:00 blijft liggen. Ondertussen ga ik nog even hardlopen en daarna maken we alles in orde voor onze eters en hebben we een gezellige avond waarbij we lekker zitten te tafelen. Uiteraard sluiten M. en ik af samen op de bank met een serie.

Hebben jullie vakantie of bikkelen jullie voorlopig ook nog even door? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Tea 13.07.2015

  Fijn dat je laatste werkdag toch op 14 augustus is! En wat een mooie tas heb je gekregen 🙂

 • Reageer Danielle 13.07.2015

  Fijn dat je alles toch nog optijd hebt kunnen regelen!

  Ik bikkel hier nog 6 weken door.. dan kan ik eindelijk op vakantie 🙂

 • Reageer Nicky 14.07.2015

  Super fijn dat je alles toch nog op tijd hebt kunnen regelen voor je nieuwe baan! Ik moet nog even 15 weken doorbikkelen en dan mag ik eindelijk weer op het vliegtuig richting Australië stappen..

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.