Legally-Me: My weekly Diary #29

20.07.2015

timpietempo 2
Wat een week, wat een week. Afgelopen week was geen top week, weinig slaap, stress, hectiek, me niet lekker voelen en ga zo maar door. Gelukkig was er echter ook leuk en goed nieuws want zo sta ik bijvoorbeeld in de Runner’s World als Runfluencer, slaagde de operatie van mijn moeder, werd onze tuin eindelijk een tuin en gingen lekker shoppen in Hoofddorp. Lees snel mee met mijn week van dag tot dag.

timpietempo 21
Maandag
Ik moet heel diep en hard nadenken over Maandag, maar ik kan me gewoon simpelweg niet meer herinneren wat er maandag allemaal is gebeurd. Waarschijnlijk is het, mede gezien de foto’s niet veel geweest. Uiteraard ben ik gewoon gaan werken, ik weet nog dat het druk was, maar verder was het waarschijnlijk zo een niets zeggende dag dat ik jullie er ook beter niet mee kan gaan vermoeien.

timpietempo 22
Dinsdag
Blijkbaar heb ik mezelf maandag niet vermoeid want ik slaap welgeteld 23 minuten in de nacht van maandag op dinsdag. Wat je gaat doen als je niet kan slapen? Juist dan ga je midden in de nacht haver eierkoeken bakken waar jullie het recept gisteren van hebben kunnen vinden, best nuttig toch? Daarnaast was het de dag van de toffe Boho Tiffin win actie, ik vind het zo leuk dat ik hem aan jullie weg mag geven! Door de hele nacht niet te slapen heb ik moeite om op kantoor wakker te blijven, maar ja om nu niet naar kantoor te gaan omdat je niet kon slapen…. Daarbij zitten mijn oren potdicht waardoor ik geen steek hoor dus echt gezellig ben ik niet. Die avond ben ik dan ook maar vroeg in bed gekropen in de hoop wat beter te gaan slapen.

timpietempo 23
Woensdag
Vandaag geen dag als alle andere maar een dag waar ik al maanden erg tegen op zie. Al maanden weten we namelijk dat mijn moeder een hele zware en heftige operatie te wachten staat en nu was het ineens zo ver… Het gevoel van machteloosheid dat je niets voor iemand kunt doen en dat je je moeder uit handen moet geven en maar moet hopen dat alles goed gaat is zo eng, althans dat vind ik. Gelukkig sta ik er dit jaar niet alleen voor nadat dat vorig jaar wel zo was toen beide ouders op 1 dag werden geopereerd. Nu zijn mijn vader en mijn lieve M. er ook om me te steunen en dat doen ze door dik en dun en ik steun hen natuurlijk ook weer. Na lang wachten en maar lezen in een boek krijgen we het verlossende bericht van de chirurg dat de operatie is geslaagd. Het duurt dan nog een paar uur voor we haar kunnen zien en ik haar weer een kus kan geven. Je zult begrijpen dat ik de rest van de avond vooral op de bank heb gelegen tegen M. aan en dood op was van alle stress van de dag.

timpietempo 24
Donderdag
Na wederom een slapeloze nacht besluit ik niet naar kantoor te gaan. Productief ga ik totaal niet zijn en daarbij als ik al op kantoor ben is mijn hoofd niet daar maar in het ziekenhuis bij mijn moeder. Ik besluit de ochtend nog wel wat dingen voor werk achter mijn laptop te doen en ga dan met de trein naar het ziekenhuis. Door al die slapeloze nachten en omdat ik nog steeds geen steek hoor durf ik niet te rijden en dus ga ik met de trein. Bij mijn mama in het ziekenhuis ben ik weer blij om haar te zien, nou ja het is een dubbel gevoel, ik ben blij haar te zien maar niet onder de huidige omstandigheden en onder hoe ze zicht voelt natuurlijk. Ik blijf enige tijd in het ziekenhuis en ga dan, hardlopend van de trein naar huis en scoor onderweg een Runner’s world waar ik in sta. Verder zijn de tuinmannen druk aan het werk onze tuin gereed te maken, want die hoop zand wat het eerst was, leek dan misschien wel op een strandje maar echt praktisch was het niet.
timpietempo 25
Mensen wat zullen jullie blij zijn als de buren weer terug zijn van vakantie al die spam met hun kat op gaat houden he? Sorry, maar hoewel ik echt opgegroeid ben met honden ben ik zo verzot op dit beestje dat telkens op mijn schoot kruipt en kopjes komt geven. Hij is ook serieus blij als we thuis komen en weet dan niet hoe snel hij voor de duur moet gaan zitten. Anyway, hij heeft het artikel ook gelezen 😉
Om 19:00 heb ik die dag ook nog eens mijn eerste golfles, hoewel ik nog steeds niet helemaal wakker ben, ook niet na een uur met pannenkoek op de bank te hebben gelegen, gaat het best goed en ik blijf het echt super leuk vinden om te doen! Eenmaal thuis kijken we samen heel kort nog even een serie en dan kruip ik snel mijn bed in.

timpietempo 26
Vrijdag
Eindelijk heb ik redelijk geslapen van 22:30 tot 05:00 en ik voel me ook gelijk iets frisser hoewel het nog steeds niet een super lange bijslaap nacht was natuurlijk. Tussen de middag, in mijn lunchpauze ga ik even naar de dokter [zie: nog steeds zo moe en stokdoof] en daarna ga ik weer vrolijk aan het werk. We eten heel gezellig tegelijk maar ieder iets anders, ik heb zin in soep en M. in sparerribs dus dan sta je tegelijkertijd beide iets anders te koken. Samen halen we een ijsje bij de nieuwe ijsco een paar straten verderop en zien de prachtige gekleurde lucht. Thuis kijken we nog een serie en dan is het al weer 23:30 als we in bed kruipen.

timpietempo 27
Zaterdag

Als ik om 05:30 wakker word merk ik al snel dat slapen lastig gaat worden, ik probeer het nog 1,5 uur maar dan ga ik maar naar beneden met mijn yogamatje en kettlebell. Ik heb al een hele tijd geen oefeningen meer gedaan en ik vind het wel weer eens tijd worden om het op te pakken. Ik hoop er sowieso als ik straks 4 dagen ga werken allemaal weer wat meer tijd voor te hebben. Na te hebben gesport en op de bank te hebben gehangen kruip ik nog even tegen M. aan in bed en dan gaan we douchen en ontbijten. We hebben een productief dagje in ons hoofd, eerst doen we inkopen bij de Action, dan gaan we door naar de Karwei waar we nog wat klus spullen moeten halen en ik een super leuke poef scoor 20% korting plus 3,50 aan kortingsbonnen, hoppa!] en dan beginnen we in de tuin aan het schilderen van de schutting. De eerste laag zit er na 4 uur ploeteren en veel teamwork op en eigenlijk moeten we concluderen dat we het best leuk vonden om te doen. Hoewel het een eerste laag is die vooral bedoeld is ter bescherming en die heel erg intrekt vinden we het resultaat al super, deze week nog 1 keer dekken en dan zijn we helemaal blij met de schutting. Achter in de tuin komt trouwens nog een schuur en schutting [worden ook wit] alleen dat laat nog even 2 weekjes op zich wachten en dan, dan is het echt klaar. Na het schilderen en het reinigen van mijn gezicht, want hoezo zit er verf op mijn hele gezicht? Gaan we richting de katten van de ouders van M. om ze even te verzorgen, ons golf plan laten we varen gezien de tijd en dus gaan we gelijk door naar de AH en maken we pizza. Na het eten ruimen we nog wat dingen op en om half 10 lig ik lekker al te slapen.

timpietempo 28
Zondag
Na wederom een gebroken nacht, waarom ook niet als je toch al zo lekker bezig bent, besloot ik midden in de nacht maar dit artikel vast voor een deel te maken. Normaal hou ik het iedere dag even een minuutje of 10 bij, maar door al het gedoe van de afgelopen week is het er niet van gekomen. Als je dan toch wakker ligt kun je, je beter maar gelijk nuttig maken toch? Uiteindelijk val ik om 07:30 toch nog in slaap en word ik pas weer om 10:30 wakker, joehoe! Daarna gaan we de vloer in de gang egaliseren, ja mensen klaar zijn we nog niet hoor in ons huis maar het zijn wel echt de laatste dingen die we aan het doen zijn. Eigenlijk hebben we het plan om naar Artis te gaan maar helaas regent het en zien de vooruitzichten er ook niet super uit waardoor we besluiten naar Hoofddorp te gaan en te shoppen en te lunchen bij de Bagel en Beans. Na het shoppen gaan we naar het ziekenhuis om even bij mijn moeder op bezoek te gaan die steeds iets meer aan het opknappen is. Eenmaal thuis ga ik aan de slag met het bakken van een taart, gaan we verder met het egaliseren van de vloer en begin ik eindelijk aan project moestuintje. Vervolgens leg ik de laatste hand aan mijn weekly en als het 22:00 is beluit ik om niet meer te gaan hardlopen maar om te gaan hoepelen in de woonkamer en dan nu maar hopen dat ik vannacht lekker slaap. 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Manon 20.07.2015

  Wat fijn dat de operatie van je moeder is geslaagd! Ik hoop dat ze snel weer opknapt. Hopelijk heb je deze week wat minder stress en wat meer slaap! Misschien een keer magnesium tabletten proberen (met evt vitamine B)?

 • Reageer Danielle 20.07.2015

  Fijn dat de operatie met je moeder geslaagd is! Ik hoop dat je snel ook een beetje lekkerder gaat slapen!

 • Reageer Marian 20.07.2015

  Wat fijn dat de operatie is geslaagd en dat na alle spanningen vooraf! Daarnaast erg leuk dat je opnieuw in de Runner’s World staat. Het klipbord waar je deze aan hebt hangen, vind ik zo leuk. Ik ben benieuwd waar je die vandaan hebt.

  • Reageer Stacey 20.07.2015

   Hi Marian, het clipboard heb ik een tijdje terug bij de Ikea gekocht. Helaas hebben ze hem niet meer….

 • Reageer Tea 20.07.2015

  Wat fijn dat de operatie van je moeder geslaagd is! Beterschap voor haar! Maar wat naar dat jij zo gebroken slaapt en stokdoof bent op dit moment, hopelijk gaat het volgende week beter!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.