Legally-Me: When I’m 26

25.07.2015

Runfluencer Runner's World Stacey Oosterhof
Gisteren mocht ik 26 kaarsjes uitblazen en vandaag ben ik gewoon 26. Waar veel mensen doen aan goede voornemens in het nieuwe jaar doe ik dat ook zo rond mijn verjaardag. Van meer genieten, relaxter worden tot misschien wel het lopen van een “echte” marathon? Vandaag blik ik vooruit naar wat ik het komende jaar allemaal wil gaan doen in ‘When I’m 26’
Genieten
Ik zie altijd overal beren op de weg nog voor ze er überhaubt zijn en er is ook totaal geen aanleiding nodig om ze te zien, ze zijn er gewoon. Hoewel het soms niet verkeerd is om dingen goed te overwegen en alle scenario’s af te wegen doe ik dat een beetje te veel waardoor ik meer bezig ben met wat er fout kan gaan dan met wat er in werkelijkheid goed gaat. Om een voorbeeld te geven; een tijdje terug gaf ik voor vriendinnen een high tea. Ik was zo gespannen tijdens de voorbereidingen of iedereen het wel lekker en leuk zou vinden dat ik me niet realiseerde dat het ook iets heel leuks was. Ik was dus meer bezig het anderen naar de zin te maken van met zelf genieten en dat wil ik nu wel voor een groot deel om gaan draaien. Dat ik het fijn en belangrijk vind dat anderen het ook naar hun zin hebben is echt iets wat er in zit, maar het zou best wel iets meer in balans mogen zijn.

Relaxen
Op het moment van schrijven werk ik fulltime, daarnaast heb ik 1,5 uur per week golf les, wil ik het liefst 3 keer in de week hardlopen, plaats ik 7 dagen in de week iets op mijn blog en wil ik ook nog leuke dingen doen met vrienden, vriendinnen en natuurlijk mijn vriend. De lat leg ik voor mezelf vaak erg hoog want eigenlijk vind ik 3 keer per week sporten al niet genoeg, eigenlijk wil ik de kwaliteit van mijn blog verder omhoog hebben en eigenlijk wil ik ook vaker golfen en leuke dingen doen…. Gelukkig hoop en denk ik de komende tijd wel iets meer rust te krijgen. Zo ga ik per half augustus bij mijn nieuwe baan slechts 4 dagen in de week werken. Hoewel ik wel meer tijd aan reizen kwijt ben en meer thuis zal moeten doen, hoop ik dat deze vrijheid en flexibiliteit me meer rust geeft. Sowieso denk ik dat het al helpt te weten dat ik straks een baan heb die me echt ontzettend leuk lijkt. Hoe ik verder meer denk te gaan relaxen? Lastig…. ik ben nu eenmaal een perfectionist die alles graag meer dan goed wil doen.

Sporten
Momenteel volg ik golf lessen en dat zet nog wel even door aangezien ik er nog 6 te gaan heb. Tegen de tijd dat de lessen zijn afgelopen begint het golf seizoen ook een beetje af te lopen en wil ik de tijd die ik nu in het golfen steek weer in iets anders gaan steken. Al jaren roep ik dat ik weer Zumba wil gaan doen, maar tot op heden lijk ik maar nergens de leuke sportschool te kunnen vinden die dit op een leuk niveau aan beidt. En dan de marathon, wandelen ga ik hem zeker, maar ergens in mijn hoofd roept een stemmetje dat ik er nog wel een wil lopen. Nadeel is dat ik liever niet nog een keer Rotterdam wil lopen en dat Amsterdam qua planning met vakantie dit jaar net een beetje lullig uitkomt. Dus of het gaat gebeuren, wie weet, maar ik sluit het in ieder geval niet helemaal uit. Wat ik in ieder geval wel wil doen is meer focussen op spieren, nee ik wil niet gespierd worden en zelfs de blokjes buik zet ik uit mijn hoofd, maar ik denk wel dat het goed is om voldoende spiermassa te hebben. De lijn die ik in februari aan hield met mijn kettlebell en dergelijke zou ik dan ook graag weer op willen pakken. Ook twijfel ik of het wellicht een optie is om het programma van Kayla te gaan volgen al ben ik een beetje huiverig voor alle dingen die je daar voor moet kopen.

Vakanties
Ik roep al een jaar dat we op vakantie gaan samen en puntje bij paaltje zijn we nog niet geweest dus dat gaat er nu echt van komen. Er komen nu geen gekke dingen meer tussendoor als een baan of een huis dus we weten nu heel goed waar we aan toe zijn. Het plan is om in de herfstvakantie een weekje lastminute naar de zon te boeken. Helaas is het in Europa al niet meer zulk mooi weer dus zullen we uit moeten wijken naar wat tropische oorden, maar dat hebben we ook wel verdient denk ik zo. Verder willen we in 2016 heel graag een van onze droomreizen maken [Oostkust Amerika, Tanzania in combinatie met Zanzibar of Australië] dus hopelijk kunnen we dat in de zomervakantie plannen! Vakanties heb ik in ieder geval genoeg!

Conclusie:
Op de vakantie na zijn mijn doelen voornamelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gesteld. Het is absoluut niet zo dat ik nu niet blij ben met mijn leven maar door iets relaxter in het leven te staan kan ik denk ik nog meer genieten van alles en dat zou natuurlijk wel heel erg mooi zijn!

Foto: Joshua Rood

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Justin 25.07.2015

  Gefeliciteerd nog! Golf is leuk ik heb een keer een clinic gedaan maar het is best moeilijk.
  Vakantie duurt nog even dus, hoop dat het weer wat beter word en 2016 zeker doen! mooie bestemmingen..

 • Reageer Danielle 25.07.2015

  Gaat vast allemaal helemaal goed komen.. en dat “helaas” uitwijken is natuurlijk niet echt helaas 😉

 • Reageer Deborah 26.07.2015

  Al met al weer voldoende stof om voldoening uit te kunnen halen dit jaar 😀
  Met jouw instelling gaat dat wel goed komen.
  Succes!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.