Legally-Travel: Verona vakantie Vlog

05.07.2015

Verona Vlog
Afgelopen vakantie ging ik een dagje naar mijn meest favoriete stad van Italië, namelijk Verona. In de stad waar de wortels van Julia en Romeo liggen en waar een prachtige oude arena te vinden is kun je met gemak meerdere dagen vertoeven. Middels deze VLOG neem ik jullie mee op mijn dag in Verona. 

Vanaf de camping tot het einde van ons dagje in Verona, middels deze vlog neem ik jullie mee op mijn dag in Verona. Samen met mijn ouders en vriend reden we naar deze prachtige plaats die op slechts 3 kwartier rijden ligt vanaf het Gardameer. Niet alleen is het een prachtige historische stad, ook komen terras liefhebbers aan hun trekken, kun je er fantastisch shoppen en kun je ook een bezoekje brengen aan het balkon van Julia of de prachtige arena.

Ben jij wel eens in Verona geweest? 

Tags: , , , ,
Categorie: Italy, Legally-Travel
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Joyce 05.07.2015

  Wat een heerlijke video! Je ziet er ontzettend gelukkig uit! En leuk om eindelijk de volle naam van M. Te zien. Ik had al een vermoeden (op niets gebaseerd) dat hij dezelfde naam heeft als mijn vriend. En inderdaad.
  Ik kan je video trouwens op YouTube niet zien op mijn iPad. Ga nu proberen de vorige video op een andere manier te bekijken.

 • Reageer Carolien - On a Healthy Adventure 05.07.2015

  Leuke vlog! Ik wil zelf ook al enkele jaren eens naar Verona gaan. Lijkt me zo’n leuke stad. Het is er precies wel erg druk op de ‘toeristische plekjes’.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.