Legally-Brunette: Winactie Yoghurt Barn High Tea

07.07.2015

YoghurtBarn04
Legally-Brunette bestaat 2 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kun je nu beter een feestje vieren door je lezers te trakteren? Om die reden heb ik een aantal winacties voor jullie geregeld, want dankzij jullie blog ik al 2 jaar met heel veel plezier en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. 

De yoghurt Barn is mijn favoriete plek om te lunchen. De combinatie van een goede sfeer en gezond doch super lekkere yoghurt variaties maakt het niet alleen een leuke plek maar ook nog eens een verantwoorde plek om af te spreken voor een lunch. Het is dan ook niet zo gek dat ik een gat in de lucht sprong toen ik hoorde dat ze, naast de bestaande filialen in Utrecht, Amersfoort en Amsterdam, ook een filiaal in Haarlem gaan openen.

Voor de mensen die de Yoghurt Barn niet kennen zal ik het concept even toelichten. In de Barn is keuze uit verschillende soorten yoghurt, van soya, frozen tot hangop en alles wat daar tussen zit. Vervolgens kun je het zo gek maken als je zelf wilt met toppings, vruchten, chocolade, koekjes, noten, honing en ga zo maar door. Naast het zelf samenstellen zijn er ook de specials, zo bestel ik meestal een choco caramba met banaan, noten, kokos, honing en chocolade.

Naast de mogelijkheid om een yoghurt te eten of mee te nemen, is de Yoghurt Barn ook bekend om de high tea’s. Een high tea is de uitgelezen mogelijkheid om alle soorten en smaken van de specials te kiezen en dat allemaal onder het genot van heerlijke soorten thee. Een groot plus punt is trouwens dat je bij het reserveren een eventuele allergie door kunt geven, meer over de gluten-, lactosevrije opties en tevens suikervrije opties lees je op we website van de Yoghurt Barn waar je ook je high tea kunt reserveren.

Mocht je een high tea in Haarlem willen doen, heb dan nog even 2 weken geduld, want over 2 weken gaat het reserveringssysteem voor Haarlem open. De vestiging in Haarlem opent medio begin augustus en is gevestigd op slechts 3 minuten lopen vanaf het station.

Wat kun je winnen?
Als je mee doet aan deze winactie [en aan alle onderstaande stappen hebt voldaan] maak je kans op een high tea voor 2 personen bij een Barn naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken op de Yoghurt Barn High Tea?
1. Volg mij via Bloglovin
2. Like Legally-Brunette op Facebook
3. Like de Yoghurt Barn op Facebook
4. Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel waarom je deze high tea wilt winnen en met wie je zou willen gaan. Let op, je dient wel een geldig e-mail adres te gebruiken.

Mee doen aan deze actie kan tot en met 21 juli, de winnaar zal via Random gekozen worden en krijgt een persoonlijke e-mail.

Tags:
Categorie: Win Actie
Vorige post Volgende post

26 reacties

 • Reageer Hester 07.07.2015

  Woeehoe ik doe mee! Ik ben een keer bij de yoghurt barn geweest en vond het zo leuk daar! Ik zou m’n lieve vriendinnetje meenemen, omdat zij het na een jaar keihard werken heel erg heeft verdiend 🙂

 • Reageer Anne 07.07.2015

  Leuke winactie! Ik ben bekend met de YB door al hun prachtige social media posts. Een high tea lijkt me ook heerlijk! Ik zou er een bezoekje brengen met mijn vriendin die ceremonie meester zal gaan worden op ons huwelijk 🙂

 • Reageer Sophie van der Zee 07.07.2015

  Wauw ik doe mee, wat een leuke actie! Ik zou gaan met mijn beste vriendinnetje, want thee, yoghurt barn en vriendinnen is altijd een goed idee!

 • Reageer Manon 07.07.2015

  Wat een leuke winactie, ik doe mee! Gebruik Bloglovin eigenlijk nooit, maar zal mijn wachtwoord eens zoeken. Volg de YB en LB ook op instagram trouwens!

  • Reageer Manon 07.07.2015

   Blijkbaar volgde ik je hier ook al! 🙂

 • Reageer Tessa 07.07.2015

  Haha ik doe mee, kunnen we er meteen samen van genieten begin augustus. Volgens mij vergroot dit mijn winkansen niet, maar ik wilde dan ook vooral ‘GEFELICITEERD’ zeggen! 😉

 • Reageer Rachelle 07.07.2015

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van een van mijn favoriete websites. 🙂 Ik zou graag meedoen met deze winactie, ik heb aan alle voorwaarden voldaan en zou er dan voor kiezen om samen met mijn vriendinnetje N. te gaan. Zij is in mei getrouwd en vaart nu op een schip, hierdoor zie ik haar heel weinig en mis ik haar stiekem best wel. De momenten dat ik haar zie staan lekker eten en drinken ook wel redelijk centraal, dus waar kunnen we beter bijkletsen dan bij de Yoghurt Barn? 🙂

 • Reageer Fransinda 07.07.2015

  Lijkt me erg leuk om een keer naar de YB te gaan, heb er al veel over gelezen, maar nog nooit geweest. Deze high tea lijkt me dan ook een erg leuke manier om eens een keer kennis te maken met de YB.

 • Reageer Suuz 07.07.2015

  Gefeliciteerd Kanjer!!! Dat er nog heel veel jaartjes bij mogen komen!

 • Reageer Jacquelien 07.07.2015

  Ik doe graag mee aan deze actie en wil je graag even zeggen dat je trots mag zijn op je tweejarig bestaan! Mocht ik de winnares worden van deze leuke actie, dan zou ik graag mijn moeder meenemen naar YB Amersfoort als opstekertje omdat zij het afgelopen halve jaar vanaf nul opgebouwd heeft naar 5 kilometer rennen maar nu helaas tijdelijk gestopt wordt door een blessure. Duimen naar en jij vooral doorgaan met dat wat je leuk vindt: creatief bloggen! (..want dat vinden wij ook leuk)

 • Reageer Nicky 07.07.2015

  Allereerst… Gefeliciteerd in twee jaar tijd heb je van legally-brunette echt één van mijn favo blogs gemaakt! Ik volg je via FB en Bloglovin maar eigenlijk reageer ik niet zo vaak (shame on me) maar die high tea wil ik natuurlijk best winnen Als ik zou winnen zou ik een vriendin meenemen zodat we lekker bij kunnen kletsen onder het genot van de heerlijke yoghurtjes!

 • Reageer Carolien - On a Healthy Adventure 07.07.2015

  Oh wat een leuke winactie! Ik ben mijn moeder al een tijdje aan het meevragen naar de Yoghurt Barn in Utrecht. De High Tea ziet er heerlijk uit, zoveel lekkers! Ik zou dan natuurlijk met mijn moeder gaan. Onze moeder-dochter momenten zijn er niet zo vaak meer, dus dit zou een leuke verrassing zijn 🙂

 • Reageer Demi 07.07.2015

  Wat een ontzettend leuke actie + Happy legally birthday ;)! Ik zou mijn moeder meenemen naar Amsterdam. Gewoon omdat ze de grootste yoghurt- en theelover is die ik ken en tevens mijn ultieme bestie is die al het moois verdient in deze wereld.

 • Reageer Joyce 07.07.2015

  Van harte gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog! Ik zou mijn zus meenemen, om een dagje weg te gaan en tussendoor lekker te genieten van deze hightea 🙂

 • Reageer W.J 07.07.2015

  Leuk! Kom graag bok yoghurt Barn, nog nooit van een high tea daar genoten.
  Laat ik over een maandje net jarig zijn… ;-D

 • Reageer Hannah 07.07.2015

  Ik doe ook heel graag mee! Allereerst van harte gefeliciteerd. Ik volg je nu een jaar en ik vind je blog steeds leuker worden en ik vind jou een superfijn en tof mens!

  Een lief vriendinnetje woont sinds een jaar in Dubai en is eind augustus voor het eerst eindelijk weer in nl zijn. En omdat ze een ontzettende theeleut is lijkt dit me een ontzettend leuke verrassing om bij te kletsen.

  Liefs Hannah

 • Reageer Lotte Vercammen 07.07.2015

  Hallelujah! Dit is er eentje voor op mijn “nog doen voor je terug naar België-verhuist”-lijstje, uiteraard met mijn awesome roomie, die ook afscheid neemt van Amsterdam dan.

 • Reageer Femke 07.07.2015

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog :)! Ik ben zelf nog nooit bij de Yoghurt Barn geweest en hoor er super veel goede verhalen over, ik zou heel graag naar de yoghurt barn willen met mijn lieve (ex)blogvriendinnetje (ex blog, niet ex vriendin :P) Stella, om weer eens lekker bij te kletsen onder het genot van al dit lekkers 😀 Ik volg je natuurlijk allang op bloglovin en heb de yoghurt barn en jouw blog ook op facebook geliket 🙂

  liefs!

 • Reageer Suzanne 07.07.2015

  Gefeliciteerd meis!

  Ik zou graag winnen omdat ik houd van yoghurt en high tea. Ik ken yoghurt barn al en kom er graag met jou zodat we elkaar eindelijk eens ontmoeten! 😀

  Xx

 • Reageer Karlijn Saas 08.07.2015

  Ik zou de high tea graag willen winnen om met mijn zusje te kunnen gaan. Ze is geslaagd en gaat met net 17jaar al op kamers in een stad die ze niet kent. Hoe trots ben je dan als grote zus!

 • Reageer Renate 08.07.2015

  Gefeliciteer met het 2 jarig bestaan van Legally-Brunette! Ik reageer niet zo heel vaak maar lees altijd je leuke blogs, je schrijft op een herkenbare manier erg leuk! Mocht ik winnen dan neem. Ik m’n moeder mee heeft zo goed voor me gezorgd tijdens en nu nog met de na-ellende van een kleine val partij, dat verdient ze! Ga vooral zo door met bloggen, ik blijf je zeker volgen 🙂

 • Reageer danielle 08.07.2015

  Gefeliciteerd!!! Wat een leuke actie! Graag zou ik mijn moeder willen verassen. Ze staat altijd voor me klaar. Zo helpt ze me met mijn bruiloft

 • Reageer Tessa 08.07.2015

  Gefeliciteerd!! en dit zou ik zo ontzettend tof vinden om te winnen. Leuke actie!!

 • Reageer Mylou 09.07.2015

  Gefeliciteerd! En wat een geweldige actie, het klinkt als een te gek tentje. Ik heb natuurlijk gevolgd & geliked. Ik zou met een vriendin van mij gaan, die ik sinds ik op mezelf ben gaan wonen twee uur verderop weinig heb gezien, en ik zou er dan een gezellig dagje uit van maken (aangezien de Barns allemaal wel een endje weg zitten). Zo’n actie winnen is een fantastische reden om een dagje uit te doen, toch?

 • Reageer Meike 15.07.2015

  Wat een leuke actie! Ik ben dol op de yoghurt barns, heb al meerdere stempelkaarten volgekregen 😉
  Een high tea, brunch of picknick heb ik nog nooit geprobeerd, terwijl die er altijd ontzettend mooi uitzien.
  Ik zou een lief vriendinnetje meenemen die sinds kort eindelijk ook in Amsterdam woont. Met deze high tea zou ik haar kennis kunnen laten maken met een van mijn lievelings hotspots (in mijn lievelingswijk in Amsterdam).

 • Reageer Sanne 21.07.2015

  Ik ben helaas geen brunette, maar ik zou supergraag met mijn beste vriendinnetje (die dus wel brunette is) heel graag naar de YB gaan. Elke keer als ik er langs loop, dan wil ik naar binnen, maar het is er nog niet van gekomen. Zou het dan nu toch eindelijk … 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.