Legally-Fashion: 5 Outfits tijdens warme dagen op kantoor

05.08.2015

Outfits kantoor zomer warm weer
Het is met vlagen bloed heet, de ene dag vallen de mussen dood van het dak en de andere dag, zoals gisteren, moeten we rennen voor de regen. Hoewel de zomer misschien wat wisselvallig te noemen is hebben we al de nodige mooie dagen gehad en met een beetje mazzel komen er ook nog genoeg. Maar wat trek je nu aan naar kantoor als het zo ontzettend warm is? Vandaag geef ik je inspiratie voor 5 outfits tijdens warme dagen op kantoor.

Met nog slechts 1,5 week op kantoor door te brengen sta ik nog 1,5 week voor de keuze wat doe ik aan naar kantoor. Nu zijn de kledingregels bij ons niet streng, sterker nog ze zijn er vrijwel niet, maar toch probeer ik me op kantoor altijd netjes, verzorgd en zakelijk te kleden. Als het warm is, is dat vaak net iets lastiger want je wilt niet te bedekt gaan gezien de temperatuur, maar te bloot is ook een absolute no go natuurlijk. Vandaag deel ik dan ook mijn 5 outfits tijdens warme dagen op kantoor.

1. Little black dress
Outfits kantoor zomer warm weer
Veel simpeler dan dit kan het niet, een simpel zwart jurkje met een ceintuur en zwarte pumps. Omdat het met de airco nog wel eens kil aan kan voelen op mijn armen, neem ik meestal een sjaal mee die ik om kan slaan, maar uiteraard is een vestje of jasje ook een goede optie.
Zowel het jurkje, het ceintuur als de pumps zijn van de H&M

2. The printed pants
Outfits kantoor zomer warm weer
Deze broek is een aankoop uit Berlijn en ik ben er super blij mee. Met een simpel wit shirtje of blousje heb je in een handomdraai een leuke en toch nette en verzorgde look die niet te warm is.
De broek is van de primark, de pumps zijn van de H&M en het shirtje is van de Zara

3. Cute
Outfits kantoor zomer warm weer
Dit jurkje kocht ik ooit met het idee dat als ik een bruiloft zou hebben ik hem aan wilde doen. Inmiddels is het al weer 5 jaar geleden dat ik het jurkje kocht en in de tussentijd is er nog geen bruiloft geweest. Gelukkig is het niet een typisch bruilofts jurkje en dus kan ik hem ook met gemak aan naar kantoor, Ik draag hem meestal met een lederen ceintuur in mijn taille en heb voor de netheid dit linnen jasje er vaak op.

Het jurkje is van de H&M, het centuur is van de Mango, de Pumps zijn van Todds en het Jasje komt van Massimo Dutti.

4. The Rachel Zane
Outfits kantoor zomer warm weer
Wie de serie ‘Suits’ volgt weet waar de naam van deze outfit aan refereert. Personage Racheld raagt daar met enige regelmaat, zeg maar gerust vrijwel altijd, een kokerrok. Ook ik draag hier een kokerrok welke ik met een simpel shirtje combineer, soms heb je nu eenmaal niet veel nodig om er netjes doch stijlvol uit te zien tijdens warme dagen.
De rok is van de H&M net als de pumps en het shirtje is van de Zara.

5. Black and White
Outfits kantoor zomer warm weer
Toen ik dit jurkje een maandje of 2 geleden in de H&M zag hangen was ik direct verliefd. Hij is simpel, maar in mijn ogen wel heel elegant en stijlvol. Of je hem nu draagt naar een romantisch diner op vakantie of naar kantoor het is een jurkje dat gewoon kan en dat je door middel van accessoires en schoenen zo net kan maken als je zelf wilt.
Outfits kantoor zomer warm weer
Omdat hij boven wat bloot is draag ik hem binnen met een colbertje. Gelukkig staat de airco zo koud op kantoor dat het niet te heet is.
Het jurkje is van de H&M net als de Pumps en het colbertje.

Overige tips:
– Jurkjes kunnen, maar zorg wel dat je jurkje niet te kort is en de bandjes niet te dun zijn. Heb je wel een jurkje met dunne bandjes, draag dan bij voorkeur een jasje er over heen zodat je niet te bloot bent.
– Hoewel je wellicht snakt naar het dragen van slippers, is dit een echte no go op kantoor! Natuurlijk mag je, je pumps of ballerina’s verwisselen zodra je naar buiten gaat, maar de hele dag op slippers op kantoor kan echt niet.
– Zorg dat je altijd deo bij je hebt als het zo warm is. Door je deo heen schieten kan iedereen gebeuren, maar het si wel zo fris om dan weer even een nieuw laagje op te brengen.

Wat draag jij tijdens een warme zomer dag?

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Office Life
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Britt 05.08.2015

  Hoi Stacy,
  Ik kwam van de week je blog tegen via Facebook. Had nog niet eerder van je blog gehoord. Leuke verhalen, mooie foto’s en leuke filmpjes op je kanaal. Ik ga je vanaf nu zeker volgen !
  Groetjes Britt

 • Reageer Dina 05.08.2015

  Hele mooie outfits allemaal zeg! 😀 Ik vond het altijd best wel moeilijk om een leuke outfit te vinden voor als ik op kantoor was en het buiten warm was. Meestal was het op kantoor dan ijskoud (door de superhandige climate controll, die zelf bepaalde hoe warm of hoe koud het binnen mocht zijn).

 • Reageer Renske 05.08.2015

  Super mooie outfits! Wat staan ze je ook allemaal stuk voor stuk goed. 🙂

 • Reageer Lotte 05.08.2015

  Super toffe items allemaal! De outfits staan je ook heel mooi!

 • Reageer Desiree 05.08.2015

  Mooie outfits. Dat laatste jurkje is inderdaad heel leuk.

 • Reageer Mylou 06.08.2015

  Leuke outfits! Vooral nummer 5. Zelf werk ik niet, maar moet ik mijn kleding uitkiezen voor mijn dagen in de collegebanken. Daar passen deze outfits ook prima!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.