Legally-Fit: Sport supplementen – Winactie Amiset Sportpakket

21.08.2015

Sport supplementen
Last van verkrampte en verstijfde spieren? Wellicht is het voor jou dan wel verstandig om magnesium te gaan gebruiken. Wil je spiermassa maar niet aangroeien ondanks al je trainingen? Wellicht helpen eiwit shakes dan wel. Wil je, je vetverbranding stimuleren, wellicht helpt Green Tiger Ice Tea dan wel. Vandaag bespreek ik de werking van deze middelen en mag ik tevens 2 pakketten verloten. 

Magnesium
Magnesium is een stof dat in veel voedingsstoffen te vinden is waaronder soja producten, bonen, amandelen, makreel spinazie, ananas, cacao en pecannoten. Er wordt aanbevolen om dagelijks tussen de 250 en 300 mg magnesium tot je te nemen, maar de meerderheid van de mensen komt hier bij lange na niet aan en heeft dus een magnesium tekort. In het geval van een magnesium tekort kun je last krijgen van verkrampte spieren, moeite met concentratie, duizeligheid, kun je erg vermoeid en futloos zijn. Als je, je in een van de bovenstaande klachten herkent dan is de kans groot dat je te kampen hebt met een te kort aan magnesium. In het geval van een tekort aan magnesium is het verstandig dit te kort aan te vullen met een supplement als deze. Doormiddel van een theelepel van de magnesium toe te voegen aan een melk product, sojamelk of een vruchtensap kun je op gemakkelijke wijze toch aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid toch binnen krijgen. Persoonlijk merk ik erg veel van het gebruik va het product, ik heb minder last van spierpijn, val gemakkelijker in slaap en voel me een stuk fitter.

Eiwit poeder
Lukt het niet om voldoende eiwitten uit je voeding te halen of heb je extra eiwitten nodig om je sportactiviteiten te compenseren, dan is het gebruik van eiwit poeder een goede optie. Meer over eiwitten en met name het belang van eiwitten schreef ik al eens in het artikel Hardlopen en voeding: Eiwitten.  Eiwitten helpen niet alleen bij het herstellen na het sporten maar het zorgt er ook voor dat je spieren juist sneller worden aangemaakt door je lichaam, waardoor je bij een inname van voldoende eiwitten eerder resultaat van je training zult zien. Hoewel veel mensen denken dat je er alleen eiwitshakes mee kan maken, kun je het poeder ook toevoegen aan havermout, je bakje kwark, een cake of wafel. Per scoop, dit is ongeveer 25 gram volgens het gebruiksadvies, bevat een eiwit shake zo’n 11 gram eiwitten. Een laatste voordeel aan eiwitten is dat het je snel een voldaan gevoel geeft.

Sport supplementen
Green Tiger
Dit product is een zandkleur korrelige poeder wat oplost in water en van je kraanwater ice tea maakt. Waar de reguliere ice tea in de supermarkten nogal wat suikers bevatten is dit product suikervrij en daardoor al direct een stuk verantwoorder dan reguliere ice tea. Naast dat het geen suiker bevat, zit er ook geen tarwe, gist, melk, lactose, synthetische kleur- of geurstoffen in het product en is het geschikt voor vegetariërs. Meng 1 of 2 theelepels met water in een glas of een bidon en je hebt de ice tea al. Een glas ice tea gevat, afhankelijk van hoeveel poeder je gebruikt, 30 calorieën. De voordelen aan het gebruiken van green tiger is dat in het product het concentraat van groene thee verwerkt is. Groene thee stimuleert de vetverbranding en hoewel een kopje thee je vetverbranding al stimuleert is de dosering in dit product dusdanig geconcentreerd dat het een stuk effectiever is dan een paar koppen thee. De smaak van Green Tiger is iets waar je de eerste paar keer even aan zal moeten wennen, het is verfrissend en na 3 keer was ik volledig om.

Ik mag 2 sportpakketten van Vitamines.nl verloten, lees snel mee hoe je kans kunt maken op het sportpakket.
– Like Legally-Brunette op Facebook
– Like Vitamines Direct op Facebook
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Like dit artikel op Bloglovin
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres en vertel waarom jij dit pakket wilt winnen.

Voor extra win kansen volg dan ook Legally-Brunette op Instagram en op Twitter.

Tags: , , ,
Categorie: Fit, Legally-Fit
Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Linda 21.08.2015

  wat een leuke actie! Ik doe graag mee ik ben aan het trainen voor de dam tot dam. Extra magnesium, eiwitten kunnen dan geen kwaad en een beetje minder vet kan ook geen kwaad!

 • Reageer Linda Bronts 21.08.2015

  Super leuke actie en zeker de ervaring die je vermeldt. Ik loop al een paar jaar waarvan een aantal 1/2 marathons maar soms zit er van die maanden bij dat ik niet vooruit te branden ben.
  Ik zou graag voor dit pakket in aanmerking willen komen.
  PS ik vind je verhalen zo leuk om te lezen, ondanks een druk schema neem ik altijd even de tijde om de foto’s en je verhalen te lezen op instagram of faceboek. Hoop dat je nog lang door blijft gaan met schrijven.

 • Reageer Gwen 21.08.2015

  Zeker leuke actie! Ik loot ook graag mee. De voordelen van eiwitshakes heb ik al ontdekt, maar extra magnesium en zeker de green ice tea zou ik graag eens proberen in aanloop naar de Halve van Haarlem en verschillende obstacle runs. Daar worden mijn spieren vast blij van 🙂

 • Reageer Amy 21.08.2015

  Een geweldige winactie die komt precies op tijd, ik ben hard bezig met mijn eigen gezondheid.
  In januari loop ik mijn tweede halve marathon, dus kom maar op met die Green Tiger Tea in mijn Bidon!!
  De eerste halve marathon verliep niet zoals ik wilde, waardoor na 15 km mijn spieren al trilde.
  Maar met deze Magnesium kom ik niets tekort, zodat mijn 2e halve marathon wél mijn behaalde doel wordt.
  Lopen binnen 2 uur en een kwartier is mijn doel, ik loop hem volgend jaar januari dan is het lekker fris & cool.
  Mijn eerste marathon viel me zwaar vanwege de hitte, maar daar laat ik het uiteraard niet mee zitten. Kom maar op met die gezonde Eiwitten!!
  Op naar strakke beenspieren en een voorspoedig herstel, met het AMISET SPORTPAKKET van vitamins, Kom ik er wel !!
  En hopelijk ook binnen de gestelde tijd, dan krijgen jullie hiervan ook geen spijt!
  Dat levert op een situatie Win-Win én hebben we allebei onze zin! 😉
  Ik heb aan bijna alle voorwaarden voldaan, alleen niet via twitter, want daar doe ik niet aan!
  Nu wachten op de uitslag én hopelijk word dat voor mij een feestdag!
  Wanneer de uitslag komt is een verrassing, want er is geen sluitingsdatum van toepassing 😉

  Legally Brunette is geselecteerd voor hardloopblog van het jaar,
  ik heb gestemd, en wat mij betreft word je een winnaar!

 • Reageer Manon 21.08.2015

  Wat een leuke winactie weer Stacey! Je blog wordt echt steeds groter en bekender, heel leuk om te zien! Ik slik nu ongeveer 2 maanden magnesium (met vitamine B) en merk echt verschil. Ik slaap beter, ben minder gestressd en heb ook minder last van vermoeide spieren na een zware training. Ben benieuwd of andere merken hetzelfde resultaat geven! Ook eiwitpoeder gebruik ik wekelijks, sowieso na zwarte bootcamp trainingen of duurlopen. En soms als ontbijt in een shake als ik geen tijd heb ’s ochtends! Ken nu alleen die van Body & Fit, zou het leuk vinden om af te wisselen met smaken en merken. Doe graag mee, kan het goed gebruiken in mijn voorbereiding op mijn eerste halve marathon in oktober!

 • Reageer Jana Beeckman 21.08.2015

  Wat een fijne winactie! Ik doe graag mee, ik volg je op alle sociale media @JanaBeeckman en @Poesiekatt. Ik ben aan het trainen voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd in oktober (bikini klasse) en kan deze supplementen zeker gebruiken. Vooral het magnesium en de fatburner zijn erg welkom! Groetjes

 • Reageer Natasja 21.08.2015

  Gave actie ben helemaal weg van amiset gebruik het zelf ook.

 • Reageer Sonja Stengewis 21.08.2015

  O ik zou heel graag zo een pakket willen ik was erg op zoek naar producten en ben echt in probeer fase .

 • Reageer Naomi Doeze Jager 21.08.2015

  wat een super actie! Ik ben zo’n twee jaar geleden begonnen met hardlopen en in de loop van de jaren ook steeds meer in gezonde voeding gaan verdiepen. Heb wedstrijden van 10-15 km gelopen, nu helaas de laatste maanden van de ene naar de andere blessure.
  Met de fysio en sportschool komt het vast wel weer, het hardlopen! Mis het wel! En dit pakket komt echt als geroepen, dat zal zeker bijdragen aan verder herstel en weer lekker lopen!
  Ik vind je heel leuk en inspirerend om te volgen!

 • Reageer Wilma 21.08.2015

  Ik waag een gokjeWas al een paar dagen aan het speuren op internet,hoe ik mijn spierpijn moet behandelen.Loop sinds een paar weken een stuk minder ver omdat het gewoonweg niet meer lukt.Zou graag weer wat langere afstanden lopen,misschien dat dit pakket helpt!

 • Reageer Monique 21.08.2015

  Dit lijkt me super ben 4 Md geleden aangereden door iemand met 2 flessen whiskey op. Voor het ongeluk heb ik 33 days gevolgd echt top. Heb nog nooit zoveel gesport was 6 dg aan sporten. Tot het ongeluk ik mag nu langzaam opbouwen want ben nog steeds herstellende. Dit Zou een stuk helpen

 • Reageer Anita H. 23.08.2015

  Vooral die eiwitshakes, daar ben ik wel benieuwd naar. Ik ben eigenlijk nooit eerder op het idee gekomen om supplementen te gebruiken met betrekking tot het verbeteren van sportprestaties. Maar nu ik dit zo lees, vind ik het wel interessant.

 • Reageer Eveline 24.08.2015

  Leuke actie, ik doe mee! Ik heb alles gedaan wat je moest doen en ik volg je op instagram:)
  Ik begin dit jaar met de universiteit en om de freshman 15 te voorkomen wil ik wat extra gaan sporten. Deze supplementen zullen me daar zeker bij gaan helpen!

 • Reageer Mirte 25.08.2015

  Hoi Stacey!

  Wat een gave winactie! Mensen om mij heen zeggen al langer dat ik met mijn drukke sportrooster vaker supplementen mee moet gaan nemen bij mijn voeding. Maar eerlijk? Ik ben er stiekem te eigenwijs voor denk ik. Echter, de laatste tijd krijg ik steeds ’s nachts kramp in mijn kuiten tijdens het slapen. Na een korte zoektocht op internet blijkt dat magnesium daar goed tegen helpt. Langzamerhand brokkelt mijn eigenwijsheid een beetje af en geef ik schoorvoetend toe dat ik misschien wel eens de stap moet wagen richting deze supplementen. Deze winactie zou een stap in de goede richting zijn!

  Liefs Mirte

  (daarnaast volg ik je op alle aangegeven kanalen, haha ja écht!)

 • Reageer Karin 27.08.2015

  Leuke akte!
  Ik zit al een tijd aan de kant, eerst door een knieblessure en nu met een gebroken voet, waarvan de genezing nog niet zo voorspoedig verloopt.
  Maar ik hoop over een tijdje weer rustig te kunnen gaan trainen en opbouw en daar kan ik dan wel wat hulp bij gebruiken…

 • Reageer lynette 27.08.2015

  Ooo wat doe ik graag mee met deze actie om dit te winnen, waarom ik? omdat ik vaak stukken fiets, maar wel een extra’tje duwtje in de rug kan gebruiken..

 • Reageer prisca 01.09.2015

  Omdat ik nu zwanger ben en na mijn zwangerschap heel graag weer back in shape wil komen en daar kunnen deze supplementen,, in combinatie met men trainingen,, mij erg bij helpen!!!!

 • Reageer Michel Maas 03.09.2015

  Ik gebruik nu ook AERO van Amiset en ben daar heel tevreden over en om dus een pakket te winnen lijkt me helemaal vet.

 • Reageer Frederieke Morrenhof 04.09.2015

  Graag zou ik dit hier gebruik van willen maken! Leuke actie, ik sport sinds kort weer en merk dat het al goed gaat. Maar dankzij deze fantastische supplementen en aanvullingen, moet het zeker goed gaan!

 • Reageer karen 04.09.2015

  Ik wordt helemaal wild van dit pakket Its Just what I need. In voorbereiding voor mijn halve marathon en het vele trainen zou dit pakket goed uitkomen.

 • Reageer Antje 07.09.2015

  Wauw, graag doe ik mee met deze winactie. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de eiwitpoeder. Ik hoor er goede verhalen over en ik ben erg benieuwd of het je echt goed helpt herstellen. Maar ook de groene thee oplospoeder wil ik graag proberen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.