Legally-Fit: Vakantie Workout Video

06.08.2015

vakantie workout
Het is al weer een maand geleden dat ik schreef over alle mogelijke manieren om fit en gezond te blijven op vakantie. Maar wat nu als je geen zin hebt om te gaan hardlopen en je vakantie bestemming geen gym faciliteiten heeft? Dan doe je toch gewoon een workout op het gras met een handdoek? Vandaag laat ik in deze Vakantie Workout Video een korte doch effectieve workout zien die je makkelijk op vakantie kunt doen. 

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat heb je altijd last van ruimte te kort en om over het gewicht van je koffer nog maar niet te spreken. Hoewel een springtouw weinig ruimte in neemt en niet veel weegt zijn er nog meer manieren om gemakkelijk toch een workout te doen. Natuurlijk niet te lang want we zijn ook op vakantie en dan wil je nu eenmaal ook een beetje kunnen genieten natuurlijk.

Vandaag laat ik in deze korte workout video zien hoe je heel simpel op een handoek een workout kunt doen die je toch in shape houdt tijdens de vakantie! Mocht je meer intensiteit aan deze workout willen geven dan kun je altijd nog 1 of zelfs 2 flessen vullen met water die je als gewichten kunt gebruiken.

Over wat je allemaal nog meer kunt doen tijdens je vakantie om in shape te blijven schreef ik al eerder een artikel, maar het is natuurlijk wel vakantie dus genieten is het belangrijkste!

Wat doe jij tijdens je vakantie om in shape te blijven? 

Tags: ,
Categorie: #Legallyfit, Fit, Legally-Fit, Workout
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.