Legally-Fit: Winactie Click Tights

11.08.2015

Clicktights Legally Brunette
Het is de nachtmerrie van ieder hardloper, struikelen over je veters of tijdens een wedstrijd moeten stoppen om ze opnieuw te moeten strikken. Al een tijdje ben ik, om die reden, groot fan van Clicktights. Waar ik voorheen met een zebra Clicktight liep heb ik nu mijn eigen Legally-Brunette Clicktights! 
De afgelopen weken verscheen er met grote regelmaat een winactie op Legally-Brunette en nadat ik een aantal mensen blij heb kunnen maken met een Boho Tiffin, Dadels van Yogi en Youssef en een High Tea bij de Yoghurt Barn is het nu tijd voor een nieuwe winactie en wel een hele speciale.

Waar je middels de webshop van Clichtight leuke printjes kan bestellen ga ik gewoon voor een stapje verder. Niet een leuk printje maar mijn eigen logo! Hoe tof is dat? Mede dankzij het enthousiaste team van Clicktights die dit mogelijk hebben gemaakt ben ik nu in het bezit van dit toffe setje en als je mee doet met onderstaande winactie, jij wellicht straks ook wel!

Clicktights Legally Brunette

Wat zijn clicktights? 
Het begon allemaal op een surfboard in Mexico en een knoop in de surfshorts die steeds los ging. Dat moest anders kunnen en terug in Amsterdam werd begonnen met het maken van een prototype. Want waar een surfer last heeft van het losgaan van het touwtje in zijn surfshort zo hebben sporters er last van als hun veters los gaan tijdens het sporten, of je nu aan het voetballen bent, op het hockey veld staat of aan het hardlopen bent, een losse veter is gewoon bloed irritant en kan je vervelend ten val brengen.

Na een aantal prototypes te hebben gemaakt ontwikkelde ze uiteindelijk het product hetgeen veelvuldig is getest door verschillende sporters en andere soorten gebruikers, je hoeft immers niet te sporten om ze te gebruiken, je kunt ze ook gewoon op je reguliere schoenen bevestigen.

Met behulp van een crowd funding actie wisten ze voldoende geld bij elkaar te brengen om het product ook daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels wordt het product steeds bekender in binnen en buitenland en loopt zelfs atleet Wilson Kipsang loopt niet meer zonder clicktights!

Hoe werkt het:
De ClickTights zijn een soort klemmetjes die je op je veters plaatst. Doormiddel van het filmpje dat op de website te vinden is wordt duidelijk uitgelegd hoe je de klem op je veters zet. Er zijn verschillende manieren hoe je dit kunt doen, zo kun je het gewoon met een lus aan beide zijde vastklikken maar met kortere veters kun je deze ook gewoon los laten hangen of een knoop er in leggen.

Als je de veters hebt zitten als je wilt dan gaan ze gegarandeerd niet meer los, ideaal! Het losmaken van je veters is trouwens wel weer heel erg makkelijk, je dient alleen het klepje omhoog te doen.

Clicktights Legally Brunette
Wil jij kans maken op een setje Legally-Brunette Clucktights?

Ik mag 3 setjes weggeven!  Wat je moet doen om kans te maken? Volg de onderstaande stappen en wie weet ren jij over een paar weken ook met een setje heuse Legally-Brunette Clicktights!
1. Like Legally-Brunette op Facebook
2. Like Clicktights op Facebook
3. Volg Legally-Brunette op Blogloving en like dit bericht
4. Laat een reactie achter onder dit bericht en gebruik daarbij een geldig mail adres. Vertel me waarom jij absoluut niet zonder deze Clicktights kan en wellicht win jij een setje!

Extra kans maken? Deel de winactie dan via Twitter, Facebook en/of Instagram en tag mij in het bericht.

Je kunt mee doen met deze actie tot en met 25 augustus, succes!

Tags: , ,
Categorie: Hardlopen, Legally-Fit
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Sonja stengewis 11.08.2015

  wat een coole dingen die wil ik wel

 • Reageer Linda 11.08.2015

  Wat een leuke!! Dan loop ik er hip bij tijdens de Dam tot Dam (en ze passen bij elke runnersoutfit van mij).

 • Reageer Caressa 11.08.2015

  Lijkt me super handig voor de NYC marathon in november, waar ik mijn PR wil verbeteren en dus niet bezig wil zijn met mijn losse veters!

  • Reageer Caressa 12.08.2015

   Oh zie net dat ik een verkeerd e-mailadres heb ingevuld op de site

 • Reageer Laya 11.08.2015

  Ik doe mee!

  xx

 • Reageer lela 11.08.2015

  Erg gaaf! zat al te kijken naar deze wanna-haves, maar die van jou zijn leuker!!

 • Reageer danielle 13.08.2015

  Leuk! Ik maak altijd een dubbele knoop. Die krijg je er lastig uit. Mijn schoenen trap ik altijd uit om ze uit te doen. Niet heel goed dus Wie weet is dit een oplossing!

  Xxx

 • Reageer Anneliese 23.08.2015

  Ik doe graag mee, zou ze graag willen dragen tijdens het hardlopen.
  Erg mooi !! 🙂

 • Reageer Jan 23.08.2015

  Nooit meer struikelen over die ellendige veters die iedere keer weer los gaan tijdens mijn intensieve inspanning. Dit is een echte must have !

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.