Legally-Me: My day in Pictures 06/08

08.08.2015

Plogje9
Wat was het gisteren een prachtige dag en wat is het dan balen om binnen op kantoor te moeten zitten! Gelukkig kon ik buiten genieten van mijn lunchpauze en vond mijn golfles natuurlijk ook buiten plaats. Tussendoor bracht ik nog een bezoekje aan het tuincentrum en na de golf liet ik nog maar eens zien dat hoewel ik geen kamerplant in leven kan houden, ik wel plantjes uit kan zoeken en kan kopen voor de tuin. Neem een kijkje in mijn leven middels My day in Pictures van donderdag 6 augustus. 

Plogje10
5 minuten voor de wekker schrik ik wakker in paniek, ben ik nou door mijn wekker heen geslapen? Gelukkig blijkt dat niet het geval te zijn en doe ik mijn ogen dicht en sta ik grommend 5 minuten later met mijn vingers op het beeldscherm van mijn telefoon te tikken om hem stil te krijgen als mijn wekker gaat. Ik was gewoon weer in slaap gevallen en dan beviel me wel. Gelukkig is het vrijdag, toch? Kut… heel even had ik dat uitzinnige gevoel dat ik over een krappe 10/11 uur weekend zou hebben. Helaas, zo een feest is het niet.

Ik besluit dat mezelf er tegen verzetten geen zin heeft en dus ga ik me maar ready maken, douchen, aankleden, make-up en ga zo maar door. Omdat het op kantoor erg koud is [iets met een airco die op standje Frozen staat] ga ik maar gewoon voor een lange broek met een blouse, niet echt zomers maar woensdag had ik het de hele dag zo koud in mijn jurkje…

Ik heb van het weekend trouwens voor het eerst ‘echte’ make-up gekocht, althans een blush. Normaal koop ik mijn make-up dus gewoon bij de kruidvat, want hé ik ben een enorme krent, dus dit doosje van MAC is echt een unicum.

Plogje12
Eenmaal beneden maak ik mijn havermout en ondertussen ook mijn lunch en snacks voor de dag. Wat ik vandaag allemaal mee neem naar kantoor? 6 Boekweit wafels, een halve avocado, 3 plakjes kalkoen filet, 5 pruimen en een trosje druiven. Maar first things first en dat is mijn bak met havermout fotograferen! Zoals gewoonlijk neemt het decoreren en fotograferen weer veel te veel tijd in beslag, maar gelukkig ben ik nog nooit te laat gekomen door dit ritueel.

Plogje13
Dan is het tijd om naar werk te rijden met de golftas trouwens al op de achterbank want uit werk kan ik dan gelijk door naar de golfbaan. Mijn auto bevalt me nog steeds meer dan prima en het glazen dak zorgt er voor dat het in de ochtend niet heel koud is in de auto [lees; ik heb het normaal altijd heel koud als ik in de ochtend in de auto stap]. Het is lekker rustig op de weg en voor ik er erg in heb sta ik al weer in de lift omhoog naar mijn werkplek… Na vandaag nog 6 dagen, de aftelkalender zit in mijn hoofd gebrand.

Het is een gekkenhuis in de ochtend en eigenlijk ook de rest van de dag, er zijn allemaal dingen die met spoed moeten worden gedaan en ik word naarmate de dag vordert steeds misselijker. Laten we zeggen dat ik een soort van op ben en er een grens is bereikt waardoor ik eigenlijk het liefst de hele dag in bed wil liggen en helemaal niets wil doen. Maar ja daar heb ik geen tijd voor dus gaan we hetzij niet vrolijk, door.

Plogje14
Tijdens de lunch gaan we een rondje lopen buiten, voor het eerst sinds ik er werk geloof ik, maar ik denk dat mijn nieuwe collega een goede invloed heeft! Het is heerlijk buiten en lekker warm, een verademing als je de hele dag op een koud kantoor zit en gewoon super fijn om even te bewegen en frisse lucht te hebben. Mijn 2 collega’s met wie ik het rondje loop halen wat lekkers en dan lopen we terug naar kantoor terwijl ik mijn druifjes op smikkel. Eenmaal boven eet ik mijn lunch, ik heb namelijk boekweit wafels met avocado en kipfilet en dat kun je niet lopend eten. Ik eet ze dus even achter mijn bureau op, ook geen straf.

Plogje15
De rest van de middag werk ik gewoon door al wil ik dus gewoon slapen, gelukkig vrolijkt mijn lieve M. me een beetje op door middel van zijn mailtje met de aftelkalender! Hij had trouwens ook last van het vrijdag syndroom, de arme schat… Dat ik moe ben komt misschien ook wel omdat ik telkens zo laat ga slapen. Ik slaap tegenwoordig wel weer maar telkens wel heel laat en zoals mijn horloge laat zien slaap ik dus net 6,5 uur. Ik test nu trouwens de nieuwe Fitbit Surge die ook mijn stappen telt, die 6477 stappen was de stand dus om 13:58.

Plogje16
Na werk rij ik door naar de Praxis waar ik nog wat plantjes wil halen. Omdat ik straks golfles heb, heb ik een goed excuus om niet te lang rond te hangen maar ik zie natuurlijk weer allemaal leuke dingen voor in de tuin. Ondertussen eet ik me in de suf aan zwart op wit ballen, man wat zijn die dingen verslavend. Ik ben blij dat het zakje inmiddels leeg is [met behulp van mijn collega].

Plogje17
Ik koop bij de praxis alleen plantjes dus, 9 lavendel plantjes en 3 heideplantjes. Van die heideplantjes hebben we er namelijk al 10, maar om mooi uit te komen moesten we er nog 3 bij hebben.

Plogje18
Om 18:30 ben ik al op de golfbaan, een half uur te vroeg en dus besluit ik maar een beetje te gaan cheaten door alvast in te slaan. Het gaat, sinds ik mijn nieuwe clubs heb, echt super lekker en ik raak de ballen super fijn. Golf is een mentaal spelletje en zolang het goed gaat blijf je het ook leuk vinden dus ik sta heerlijk in het zonnetje te genieten van de ene na de andere fijne bal.

Tijdens de les gaat het ook erg goed en om 20:45 loop ik naar de auto om naar huis te rijden. Ik heb inmiddels wel verschrikkelijke honger dus ik ben blij als ik thuis kom. M. is zo lief om gelijk op te springen van de bank en te helpen met alle spullen die in de auto staan. Hij had daarvoor niet nog een rondje van 7 km hardgelopen op 4:05 per kilometer, SAY WHAT?!

Plogje19
Terwijl pannenkoek lekker ligt te chillen in de tuin en M. de plantjes in de tuin zet ga ik eten. Ik val om als ik dat nu niet doe want het is inmiddels al 21:15… Na het eten ploffen we lekker samen op de bank met een aflevering mister Robot en dan storten we beide in en gaan we lekker slapen.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Danielle 08.08.2015

  Leuke blauwe bloes. Waar heb je die vandaan?

  • Reageer Stacey 08.08.2015

   Dank je! Het is een blouse van de Primark, maar wel al wat ouder, een jaartje of 3 geleden gekocht.

 • Reageer Tea 08.08.2015

  Leuke outfit heb je aan en fijn dat het golven goed gaat 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.