Legally-Me: My day in Pictures 14/08

15.08.2015

Tempppie
Gisteren was het dan (eindelijk) zo ver, mijn laatste werkdag. Een laatste werkdag staat meestal in het teken van afsluiten, overdragen en opruimen en dat was nu ook niet anders. Om het geheel goed af te sluiten brachten M. en ik een bezoekje aan Sumo om heerlijk te genieten van wat sushi. 

Tempppie1
06:40, mijn wekker gaat en het is tijd om op te staan. Omdat ik weet dat dit mijn laatste werkdag is, moet ik bekennen dat het opstaan iets makkelijker gaat dan normaal. Waar ik normaal een paar keer blijf snoozen, ben ik nu binnen no time onder de douche te vinden.

Ik kies qua outfit vandaag voor neutraal en draag mijn beige broek van Pull and Bear en mijn peplum top van de Asos, een outfit die ik al een tijdje niet had gedragen maar toch wel erg leuk vind staan, zij het dat de kleuren wat vlakjes zijn.

Tempppie2
Het ontbijt bestaat zoals gewoonlijk en dus ook zeker niet verrassend weer uit een bakje met havermout, dit maal afgetopt met appel, aardbeien en wat druiven. Uiteraard wordt mijn ontbijt vergezeld met een bakje koffie. Ik pak mijn lunch en 2 appels in te samen met mijn Dopper en dan is het tijd om op pad te gaan.

Tempppie3`
Nog voordat ik naar kantoor rij, ga ik eerst even, met de auto, naar de supermarkt. Omdat het mijn laatste dag is op kantoor vind ik het op de een of andere manier wel gepast om iets uit te delen, maar zin en tijd om iets te bakken voor iedereen heb ik niet dus vind ik het wel prima om wat voorverpakt spul te halen en straks op tafel te leggen.
Ik ben net op tijd in de auto want het begint te regenen en dus rij ik snel door naar kantoor.

Tempppie4
De laatste keer in de lift omhoog vanaf de parkeergarage, joehoe! Ik leg snel de koeken neer, ga aan de slag en kijk nog eens naar het groene uitzicht dat ik voor meer dan 1,5 jaar heb gehad.
Tempppie5
Om 3 uur gaan we meestal standaard met een groepje naar beneden om koffie en/of thee te halen en natuurlijk doen we dat ook weer vandaag voor de laatste keer. Voor ik er erg in heb staat de hele huiskamer, zoals onze coffeebar heet, vol met collega’s en krijg ik ten overstaan van iedereen een speech van mijn leidinggevende. [De middelste foto is wazig zodat mijn collega’s niet zichtbaar in beeld te zien zijn] Ik krijg van mijn leidinggevende een fles champagne en zet hem snel boven neer want het echte cadeau krijg ik van een andere collega.

Tempppie6
Het echte cadeau was even aanwezig zijn bij filmopnames in onze studio beneden in het gebouw. De afgelopen jaren heb ik maar weinig mee gekregen van opnames die plaatsvonden in het gebouw en ondervond ik er eigenlijk alleen iets van als ik niet in de kantine kon lunchen als er weer eens 1 tegen 100 werd opgenomen of miljoenenjacht was. Veel meer dan dat heb ik niet gezien of met opnames te maken gehad. Het feit dat ik op het internationale deel van de organisatie werkte was daar natuurlijk de reden van, maar zo af en toe had ik het best leuk gevonden, dus dit is een top afsluiting. We lachen ons rot en hebben zelfs nog even moeten figureren, wat een grap. Ik doe de laatste dingen, ruim nog een keer op, stel mijn oneindige out of office in en ga dan weg…. Doei bureau.
Tempppie7
Eenmaal thuis kleed ik me snel om, dit keer een zwarte skinny en wederom een peplum top, maar deze van de Vero Moda. Ik ben nog steeds heel blij met deze top die ik vorig jaar kocht online omdat ik er zo graag een wilde in het zwart. Samen met mijn lieve M. ga ik gezellig uiteten. We vieren het einde van een tijdperk en het begin van mijn nieuwe droombaan. Sushi is natuurlijk altijd een goede manier om iets te vieren.
Tempppie8
We zitten lekker te eten, nee wat zeg ik, bunkeren, want man, man, man wat zit ik vol als we klaar zijn met eten. We doen maar 3 rondjes, maar toch, ik heb het idee dat ik nu nog [3 uur later] tonnetje rond ben. We lopen vanaf het restaurant terug naar onze fietsen en zien dan de prachtig verlichte kerk op de grote markt, die moet natuurlijk nog even op de foto.

We fietsen terug naar huis, kruipen op de bank en ik werk nog even aan dit artikel, het leven van een blogger kent immers geen pauzes, dat gaat gewoon door. Maar dat maakt helemaal niet uit, want man wat vind ik dat bloggen leuk en wat is het een fijn idee dat ik daar over een paar weken nog meer tijd voor ga hebben als ik wat meer gewend ben aan mijn nieuwe baan en ik maar 4 dagen in de week ga werken. Nu nog even wat tv kijken en dan kruipen we lekker in bed, dromen over mijn nieuwe uitdaging en stiekem ook alvast over de herfstvakantie, want dan willen we toch wel graag een weekje lekker weg.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Anne 15.08.2015

    Wat heerlijk om je baan zo af te kunnen sluiten. Ik werk zelf nu ook 4 dagen en ik zou niet anders meer willen! Je hebt meer energie en natuurlijk tijd om de dingen die je echt heel leuk vindt te doen. Zoals het bloggen! Ik ben benieuwd naar je eerste werkdag.
    Maar eerst even relaxen! 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.