Legally-Me: My day in Pictures 24/08

26.08.2015

PLOGGIOO
Van het bedrijfsleven naar het onderwijs was al een hele stap, maar wat daar ook bij hoorde is dat ik niet langer fulltime werk. Per heden werk ik 4 dagen in de week en is maandag mijn vaste vrije dag. Wat ik allemaal heb gedaan op mijn eerste vrije maandag kun je lezen in My day in Pictures.

PLOGGIOO1
Hoewel ik vrij ben besluit ik niet uit te gaan slapen. Ik word wakker van de wekker van M. en na even te blijven liggen met mijn telefoon ga ik om 07:30 mijn bed uit en ga ik beneden mijn ontbijtje maken. Ik heb zo lekker geslapen dat het wel een half uur duurt voor ik echt wakker ben, maar gelukkig heb ik geen haast en ben ik op tijd mijn bed uit om alles te gaan doen wat ik wil doen vandaag.

PLOGGIOO2
Na het ontbijt ga ik maar gelijk aan de slag, ik maak een to-do list van alles wat ik vandaag wil doen en dat is best wel veel zoals je kunt zien! Niet alleen wil ik mijn lessen voor de komende week voorbereiden, ik wil ook veel aan mijn blog werken nu het me niet lekker zit dat ik vorige week zo veel recepten heb geplaatst. Recepten zijn leuk maar ik vind het leuker deze wat meer af te wisselen met persoonlijke en inhoudelijke artikelen. [Mochten jullie hier anders over denken, laat het me dan vooral weten!]. Tegen de tijd dat het 09:30 is heb ik al 33% van wat op mijn lijstje stond gedaan, dat gaat dus goed!

PLOGGIOO4
Terwijl ik aan het werk ben drink ik lekker verse munt thee, dit is een van de weinige soorten thee waar ik geen last van mijn buik van krijg en het is ook nog eens super lekker! Naast thee drinken heb ik trouwens ook mijn computer onder het stof vandaan gehaald omdat ik wat bestanden er af wil halen die ik wil gebruiken voor mijn werk. Helaas kan ik in de chaos die ons rommelkamertje heet de elektra kabel niet vinden en kan ik dus niet verder. Vrijwel alles wat in dit kamertje staat moet naar zolder in de boekenkast of bij het bureau en de zolder moet daarvoor eerst worden gestuukt voor we daar verder kunnen met schilderen en het verder afmaken. Deze week gaan we dus maar even de stukadoor bellen om een afspraak te maken.

PLOGGIOO3
Na allerlei mailtjes te hebben verzonden voor de blog en voor werk ga ik even ontspannen in de vorm van bakken. Ik kan zo genieten van bakken. Ik maak muesli repen met pompoen en spelt koekjes. Terwijl ik druk sta te bakken in de keuken komt M. langs met een kabel voor mijn computer, de lieverd is in zijn lunch pauze helemaal hier naar toe gekomen om er een te brengen. Het ruikt super lekker in huis en hoewel ik nu het liefst alles op peuzel ga ik eerst nog even wat dingen voor de blog doen, ik wil immers mijn vrije dag een beetje in het teken van de blog gaan zetten. Na het typen van een artikel vind ik het tijd om naar buiten te gaan en ga ik hardlopen.

PLOGGIOO5
Het hardlopen gaat prima, ik doe rustig aan na mijn 16 kilometer van zondag, maar gelukkig is het nu een stuk minder warm en hou ik het dus een stuk beter vol en loop ik 6,43 KM. Eenmaal thuis moet er natuurlijk een fotogenieke foto worden gemaakt waardoor ik mezelf in een vrij onmogelijke positie op mijn tafel manoeuvreer, maar het resultaat mag er wezen, toch?

PLOGGIOO6
Snel ga ik even douchen en dan loop ik naar de AH om even boodschappen te doen voor het eten. Ik zie dat de vijgen, abrikozen en cranberries in de bonus zijn en dat komt mooi uit want toevallig waren al mijn voorraadjes net op. Onderweg naar huis scoor ik nog een grillworst voor mijn lieve M. omdat hij dat zo onwijs lekker vindt van de keurslager en zelf trakteer ik me op een bakje filet wat ik op een paar rijstwafels eet met wat sla, ooeeh zo heerlijk! Daarna maak ik snel wat foto’s van mijn baksels.

PLOGGIOO7
Om 16:30 ga ik weer verder met werken aan school. Hoewel ik al veel heb gedaan moet ik nog even de laatste dingen afmaken.
PLOGGIOO8
Als M. om 18:00 uur thuis is begin ik met koken en laat ik het werk even voor wat het is. We maken een van de favoriete gerechten van M. gevulde paprika, al maak ik het dit keer met wat meer groente na ons iets minder gezonde weekend. We peuzelen het lekker op en dan ga ik weer verder met werken.
PLOGGIOO9
Net op het moment dat ik bijna klaar denk te zijn, check ik nog een keer mijn rooster en wat blijkt? Er is ineens een extra vak toegevoegd op de dinsdag waardoor ik een extra vak en les moet voorbereiden…. SH******T. Ja sorry dat dacht ik echt en ik kon wel huilen omdat het inmiddels al bijna 21:30 was…. Niets geen relaxte vrije avond dus. Ik ga verder en M. is ondertussen zo lief om mijn sheets door te lezen. Uiteindelijk plof ik om 23:30 naast hem op de bank, nog vol adrenaline van de stress maar ook volledig gesloopt. Ik voel me een beetje zoals je, je voelt als je een hele dag hard hebt geleerd voor een tentamen. Niet veel later gaan we dus naar bed, want de wekker gaat al weer om 06:00.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Milène 26.08.2015

  Waar heb je die jeans gekocht?
  Super mooi!
  Die repen zien er ook super lekker uit.

  • Reageer Stacey 26.08.2015

   Dank je wel voor het compliment, De jeans is van de zara uit 2012. Wbt de repen, stay tuned die volgen snel!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.