Legally-Me: My day in Pictures 28/8

30.08.2015

Adidas by Stella1
Gisteren was het vrijdag en hield ik weer een fotodagboek bij. Wat ik zoal deed op de laatste werkdag van deze week? Naast lesgeven, ging ik op de thee bij de buurvrouw en was ik aanwezig bij een Stella McCartney event van Adidas in de Bijenkorf. PLOGGIOO12
De afgelopen dagen heb ik last van een buikgriepje/voedselvergiftiging, wat het ook is, ik kan amper eten, heb heel veel pijn in mijn buik en de wc bezoek ik vaker dan mij lief is. Het begon woensdag al en het gaat nu gelukkig al weer een stuk beter. Maar omdat ik dus niet helemaal fit ben besluit ik iets langer in bed te blijven liggen en iets rustiger aan te doen dan ik normaal zou doen. Dat kan gelukkig omdat mijn les deze week op vrijdag pas om 12:00 uur begint en ik de les al lang voor had bereid.

Eenmaal wakker kruip ik onder de douche waar ik wil blijven wonen, zo heerlijk om die warmte op mijn buik te voelen. Na het douchen ga ik naar beneden en maak ik voor mezelf een feestmaal ontbijt, oftewel een gekookt eitje, een glas jus met kiwi en een appeltje. Aan havermout moet ik niet denken en mijn buik gruwelt alleen al bij de gedachte.  Na het ontbijt kijk ik naar PLL en werk ik nog wat aan de blog. Ik moet nog even een nieuwe balans vinden tussen werk en de blog, maar dat heeft natuurlijk even tijd nodig met een nieuwe baan.

Als het 09:30 is ga ik me klaar maken om naar werk te gaan, mijn lunch in de vorm van appeltjes en droge koekjes, een thermos fles met thee en een flesje water en ik ben ready to go om naar mijn werk te rijden.

PLOGGIOO13
Eenmaal op mijn werk ga ik naar de leraren kamer waar het normaal bom vol is, maar dit keer is het vrijwel uitgestorven, en ik maak dus maar gelijk van de gelegenheid gebruik om een selfie te maken in de lerarenkamer. De stilte duurt trouwens niet lang want net als ik begin met werken aan een les voor de volgende week stroomt het vol en is het gedaan met de rust.

Na een tijdje aan lessen te hebben gewerkt is het tijd om les te geven, strafrecht. Hoewel ik zelf nooit zo veel met dit rechtsgebied heb gehad vind ik het een super leuk vak om te geven, al is het alleen maar omdat de leerlingen het zo leuk vinden. De klas die ik nu les geef is een sprint klas, dat betekent dat ze hun opleiding 1 jaar sneller afronden en dus super gemotiveerd zijn. Les geven aan een gemotiveerde klas is natuurlijk een hemel voor een docenten vol met engeltjes. De les verliep dan ook helemaal volgens plan en naar mijn zin.

PLOGGIOO14
Na de les praat ik nog even na met wat collega’s en dan stap ik al weer in de auto naar huis. Als ik de sleutel in de deur steek komt de buurvrouw van rechts naar buiten met een pakketje voor mij van de webshop van Deez.nl. Omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben pak ik het gelijk uit en zie ik het super leuk ingepakte geheel. Meer over de inhoud lezen jullie dinsdag. Wat ik ook thuis vind is een briefje van de postbode dat er een pakketje bij de buren links is afgegeven en dus haal ik dat even op. Voor ik het weet zijn we 1,5 uur verder en 3 koppen thee verder want ik klets gezellig even bij met de buurvrouw die ook een fanatieke hardloopster is en waarmee ik dus voldoende stof heb om uren te vullen.

Na de koppen thee gooi ik snel een klein beetje soep in de magnetron en eet ik het op. Het is een van de weinige dingen die ik weg krijg en waar mijn buik niet volledig van in opstand komt. Na het eten doe ik nog snel even mijn haar en make-up en dan is het tijd om op mijn fiets te springen en naar het station te fietsen van Haarlem.
Op het station gooi, nou ja, plaats, ik mijn fiets in de fietsenstalling en stap ik in de trein naar Amsterdam.

PLOGGIOO15
Vanaf Amsterdam Centraal loop ik via het Damrak naar de Bijenkorf. Toen ik in Amsterdam woonde kwam ik nooit op het Damrak en nu weet ik weer waarom. Er is geen doorkomen aan, toeristen lopen je voor de voeten en de lucht van wiet komt je tegemoet. Gelukkig weet ik me redelijk snel door de mensen massa heen te manoeuvreren en ben ik snel op de plaats van mijn bestemming. Eenmaal aangekomen in de Bijenkorf ben ik iets te vroeg en loop ik dus even rond in de winkel. In winkels als deze word ik altijd zo hebberig, ik zie allemaal mooie dingen, maar telkens als ik het prijskaartje omdraai krijg ik een hartverzakking. Leuke jurkjes, truien en broeken, het goedkoopste kaartje dat ik omdraai is €243,00, slik… Tijd om naar boven te gaan waar ik me mag melden bij het bordje gastenlijst. Volgens mij is dit voor het eerst in mijn leven dat ik op een gastenlijst sta dus stiekem vind ik het allemaal hartstikke stoer.

Adidas by Stella
Eenmaal aangekomen in de shop van Adidas by Stella McCartney word ik hartelijk ontvangen door de PR medewerkster waar ik al een tijdje contact mee heb en na door haar bij gesproken te worden over deze nieuwe collectie bekijk ik de rest van de collectie samen met Anneloes van Girls Love to Run. Voor ik het weet ben ik volledig verlekkerd door de collectie, want hoewel ik al een sucker ben als het gaat om sportkleding is dit wel echt je van het als het gaat om sportkleding. Je ziet aan alles dat het een mooie kwaliteit is en dat over alles is nagedacht, de stijl, de luxe uitstraling en de aardse tinten zijn helemaal in mijn straatje. Dat wordt alleen nog maar erger als de modellen de kleding gaan showen en er een waar spektakel van maken. Ook na de show verlekker ik me nog even aan de mooie kleding en voor ik mezelf niet meer in de hand kan houden ga ik weg, maar niet met lege handen! Ik krijg een super toffe goodiebag met een yogamat en een toffe sporttas cadeau, hoe gaaf is dat?!

PLOGGIOO16
Na het event, waar ik van de week meer over zal vertellen, loop ik weer terug naar het station en pak ik weer de trein terug naar Haarlem. Ondertussen App ik met M. die samen met wat vrienden bij Proefpark in Haarlem is, een soort foodtruck festival. We spreken af dat ik even langs kom en dat doe ik dan ook en voor een uurtje vermaak ik mezelf p het festival waar ik overigens toch maar niets eet gezien mijn buik.

Na Proefpark fiets ik verder naar huis. Thuis drink ik lekker wat kopjes thee, doe ik nog wat dingen voor werk en als M. ook thuis is kruipen we in bed en gaan we lekker slapen.

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.