Legally-Me: My favorites

09.08.2015

My favorites black and white
Vandaag som ik weer eens mijn favorieten op. Van mijn favoriete YouTube kanalen tot mijn favoriete Instagrammers, eten, kleding, Liedjes en ga zo maar door.

YouTube
Het duurde even maar ik heb YouTube inmiddels echt helemaal gevonden. Ik vind het heerlijk om Vlogs te kijken als ik in bad lig of in huis aan het rommelen ben en zal dan ook mijn favorieten even met jullie delen. Op onderstaande kanalen heb ik me geabonneerd en trust me ik volg maar 10 kanalen in totaal dus dat wil echt wel iets zeggen!
– 2WMN & Live Life Gorgeous: Beide kanalen zijn van Martine en Willemijn en man wat vind ik het heerlijk om naar hun Vlogs en flimpjes te kijken. Ze zijn zo lekker gewoon, niets geen gek gedoe of extreme dingen, lekker gewoon dus.
– VeraCamilla: Hoewel ik niet naar make-up tutorials enzo kijk vind ik filmpjes als whats in my bag enzo juist heel erg leuk. Vera komt heel gewoon en spontaan over en dat vind ik leuk. Ze maakt haar filmpjes vol enthousiasme en dat spreekt me aan.
– Misslipgloss: Ook hier kijk ik niet naar de tutorials maar meer naar de Vlogs en andere persoonlijke filmpjes, die vind ik namelijk toch het leukste.
– Versus A: Heerlijk om op de achtergrond aan te hebben staan als je iets aan het doen bent, de Vlogs zijn wel iets anders dan je normaal gewend bent maar juist daarom wel weer wat sneller en afwisselender.
– Sharon van Bommel: Haar YouTube heb ik pas net ontdekt dus erg veel heb ik nog niet gezien maar zodra ik op een kaneel 3 filmpjes wil kijken en blijf hangen, dan is het meestal een goed teken.

Instagram
Sinds mijn slapeloze nachten van de afgelopen tijd heb ik weer heel wat nieuwe en leuke Instagram accounts ontdekt en dit keer met name in de sfeer van woninginrichting.
– Winkeltje van Anne: Deze home webshop is mijn absolute favoriet, zo veel leuke dingen en die foto’s zijn zo fijn dat ik alleen nog maar meer wil kopen!
– Zus Interieur: Geen webshop, maar wel heel veel leuke dingen en inspiratie voor in mijn huisje!
– ChicksloveFood: Gewoon omdat het water me altijd in de mond loopt bij het zien van hun fijne foodfoto’s, omdat ze beide zwanger zijn en gewoon leuke meiden zijn!
– Eats real food: Inspiratie nodig voor wat je moet gaan eten vanavond, of voor je ontbijt, lunch, ga zo maar door, dit account is super! Vriendinnetje fleur maakte me er op attent en sinds dien ben ik om!
– Koetjes en Kaartjes: Weer een super leuke webshop als het gaat om kaartjes en dingen voor in huis, de foto’s zijn lekker licht en vrolijk.
– Radish to Wear: Waarschijnlijk ben ik een van de laatste die dit account ontdekt maar ik vind de foto’s nu al super! Lekker vrolijk, creatief en gewoon een streling voor het oog!

Food
– Momenteel ben ik echt verslaafd aan zwart op wit ballen. Het begon met een paar keer in de auto zitten en me een beetje licht in mijn hoofd te voelen en dus maar iets met suiker in de auto hebben liggen. Ik dacht juist dat zwart op wit ballen een goede optie waren omdat je daarvan niet een hele zak weg werkt zoals het geval zou zijn als je er een zak dropfruit duo’s neer zou leggen. Hoewel je er niet meer dan 6 op een dag kan eten omdat je gehemelte er dan aan gaat vind ik dat ook nog wel een behoorlijke hoeveelheid om heel eerlijk te zijn! Gelukkig ben ik niet meer de enige die deze verslaving heeft want ook mijn collega is inmiddels verslaafd en laat me soms zelf naar mijn auto lopen in de garage om er een paar te halen….
– Lang heb ik er niet eens aan gedacht, maar toen ik van de week al bijna bij de kassa van de AH stond kwamen ze ineens in mijn hoofd, helaas… Het zijn de ijslollysticks die je in de vriezer moet doen. Gelukkig valt het aantal calorieën in zo een ijsje wel mee en kan ik het meestal wel bij 1 laten, maar man wat zijn ze lekker. Naast dat ze dus niet super slecht zijn, zijn ze ook nog eens mega goedkoop.
– Wie raakt er nou soep verslaafd in de zomer? Ik dus…. De afgelopen week heb ik mezelf een beetje op rantsoen gezet nadat ik merkte dat mijn favoriete jeans te strak begon te zitten en als ik dan iets wil eten wat voedzaam is, warm is en gezond dan kies ik voor soep. Ik ben gek op een salade maar op de een of andere manier vind ik ze alleen bij de sla voedzaam genoeg en word ik er warm van. Omdat ik het altijd koud heb, zelfs in de zomer vaak, vind ik het fijn om warm te eten en dan is een soepje een gezond en licht alternatief. Mijn favorieten zijn tomatensoep en een pompoen met linzensoep.

Kleding en schoenen
– Mijn LouLou ballerina’s: Deze ballerina’s heb ik 5 jaar geleden gekocht in Italië en hoewel er inmiddels gaten zitten aan de zijkant [die je alleen ziet als je ze omdraait en je het weer] en ze zijn voorzien van een nieuwe zool, kan ik maar geen afscheid nemen van deze schatjes. Naast dat ze met vrijwel alles te combineren zijn zitten ze heerlijk en vind ik ze gewoon nog steeds heel mooi.
– Witte Allstars: Wat ben ik blij dat ik deze schoenen heb gekocht. Niet alleen zitten ze heel lekker, maar ze zijn ook nog eens super goed te combineren. Het is dat ik ze alleen in het wit leuk vind staan bij mezelf en dat ik ze dus in het najaar op een gegeven moment al niet meer aan kan, maar anders zou ik ze het hele jaar door blijven dragen.
– Nike Tight; hij zit als een tweede huid en het liefst lig ik iedere avond op de bank in deze tight, je kunt me er in uittekenen en ik woon er in. Ik denk dat ik niet de enige ben, maar zelfs in de zomer is het mijn grote liefde.
– Mijn zwarte esprit jurkje: In de winter vind ik dit ook al een fijn jurkje maar alleen door de korte mouwen wel iets lastig te dragen, in de zomer is dat juist ideaal met de Nederlandse temperaturen. Ik draag hem dan ook erg vaak de laatste tijd in combinatie met mijn witte Allstars gewoon lekker casual maar met pumps kan hij prima aan naar kantoor.

Series
– Wayward pines: oke, we hebben het eerste seizoen net af maar ik vond het wel een toffe serie!
– Suits: Heerlijk om iedere week weer een nieuwe aflevering van deze serie te kijken. Hoewel het inmiddels allemaal wel een beetje uitgemolken is blijf ik er de charme van zien en kan ik er echt van genieten.
– Mister Robot: Ken je deze serie nog niet, ga dan maar heel snel beginnen. Ik was een beetje sceptisch na het horen van de titel maar ik vind het wel echt een toffe serie!

Bloggers:
Ik merk dat mijn stijl van bloggers de laatste tijd heel erg aan het veranderen is. Ik ben meer op zoek naar volwassenere verhalen dan al dat ge-lang-leven-de-lol gebeuren op een blog van mensen die 15 weken per jaar op vakantie zijn of meer op het terras zitten dan wat aan het doen zijn. Heel chill en misschien is het ook wel jaloezie want ik zou momenteel niets liever willen dan op vakantie gaan of op het terras zitten, maar toch ben ik er wel een beetje klaar mee. Echte favorieten heb ik de laatste tijd dan ook niet, want of ze zijn zwanger of ze zijn lang leven de lol, een fijne middenweg heb ik nog niet echt gevonden. Maar wellicht dat als ik straks weer wat beter in mn fel zit ik het lang leven de lol weer wat beter kan waarderen. Tips zijn trouwens van harte welkom!

Liedjes:
– Let it go: Ja mensen ik weet dat ik net iets zei over volwassen zijn etc maar let ik go van Frozen zing ik de laatste tijd gewoon heel vaak als ik me druk maak om vrij onbelangrijke zaken.
– Lean On – Major Lazer feat. MØ & DJ Snake: Deze hoor ik minimaal 3 keer per dag en het is echt mijn zomer liedje van dit jaar. Het is niet iets wat ik heel erg mee zing maar waar ik wel automatisch van mee ga bewegen.
–  This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker – Maroon 5: Ook dit liedje zorgt er voor dat ik op mijn stoel ga zitten dansen als ik in de auto rij er zit gewoon een fijne beat in dit liedje en het voelt zomerachtig.
– Fun – Pitbull feat. Chris Brown: Vrolijk, zomer, een drankje op het strand, de zon op mijn huid en goed gezelschap, allemaal dingen die gewoon passen bij dit liedje waar je instand met je heupen van gaat draaien.
–  I Don’t Like It, I Love It – Flo Rida feat. Robin Thicke and Verdine White: Tsja wat kan ik er nog meer over vertellen dan al het voorgaande?

Webshops
Zoals gezegd ben ik momenteel in de ‘ik wil alles leuk maken in huis’ mood en dus ben ik vooral op veel home decoration webshops te vinden. Maar uiteraard blijft kleding ook een grote liefde al moet ik me daar nu toch even mee inhouden want je kunt je geld immers maar 1 keer uitgeven…..
Home
Koetjes en Kaartjes
Winkeltje van Anne
Sterrenhoudt
By Zenz

Collages6
Fashion:
Voor de gelegenheid heb ik maar gelijk op een rijtje gezet wat van deze shops ik graag zou willen hebben.
Guts & Gusto
H&M

Wat zijn jouw absolute favorieten op dit moment? 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Kim 09.08.2015

  Wat maak je prachtige foto’s! Ik ben ook gek op mijn all stars alleen een beetje jammer dat je zó snel blaren krijgt.

 • Reageer Mylou 10.08.2015

  Guts & Gusto is echt een leuke site! Ik heb er nog niks besteld, maar ik vind eigenlijk alles leuk wat ik voorbij zie komen.

 • Reageer Koetjes & Kaartjes 10.08.2015

  Via Analytics zag ik dat Koetjes & Kaartjes hier genoemd wordt. Bedankt voor je lieve woorden, leuk om te horen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.